Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek spar kuponi

spar kuponi

Zakaj /spet/ uvajajo Spar kupone za razne popuste. Sedaj je bilo to na kartici ugodnosti. Sedaj bo treba spet rezat te pildke, ali si na mobi instalirat aplikacijo. Kaj je bilo narobe s tem na kartici ??

Verjetno želijo še bolj podrobno profilirati kupce, drugega razloga ne vidim. Rezati kupone iz letakov je zamudno. Zgodi se, da ga založiš oz. zgubiš. In tako naprej. Torej se bo večina odločila za mobilno aplikacijo. S tem pa ima Spar dosti bolj podroben pregled nad posameznim kupcem.

Spar samo komplicira. Po domače povedan- kar naprej nekaj serje.

Bomo hodili drugam, kjer ni treba izrezovat kuponov. To se mi ne da. Niti inšalirat aplikacije.

Sem šla v Spar seveda izkoristit popuste in sem seveda pozabla zrezat kupon iz letaka.Pa ni bil problem.Greš na google napišeš Spar kuponi….potem pa hitro gre.Seveda kupon velja za več različnih kartic, pa tudi prodajalci ti pri tem pomagajo….no naslednjič bom raje kupon zraven nesla.

Odgovor na objavo uporabnika
Sari, 05.01.2024 ob 08:27

Sem šla v Spar seveda izkoristit popuste in sem seveda pozabla zrezat kupon iz letaka.Pa ni bil problem.Greš na google napišeš Spar kuponi….potem pa hitro gre.Seveda kupon velja za več različnih kartic, pa tudi prodajalci ti pri tem pomagajo….no naslednjič bom raje kupon zraven nesla.

Baje se jih da tudi sprintat. Nimam živcev za to.

Napačni odgovori. Želijo, da se izobrazite, opismenite.

Že prej si moral dat spar kartico, če si želel unovčit kupon.

Sedaj je samo ta razlika, da poleg kartice na aplikaciji pokažeš še kodo za kupon.

Profiliranje je bilo že prej – kaj ima veze, če ti ona da kupon ali ga ti pokažeš – itak vsakič predložiš spar kartico.

ajajaj, 05.01.2024 ob 08:33

Napačni odgovori. Želijo, da se izobrazite, opismenite.

Že prej si moral dat spar kartico, če si želel unovčit kupon.

Sedaj je samo ta razlika, da poleg kartice na aplikaciji pokažeš še kodo za kupon.

Profiliranje je bilo že prej – kaj ima veze, če ti ona da kupon ali ga ti pokažeš – itak vsakič predložiš spar kartico.

Dvoje? In Špar kartico in kodo na telefonu? Zakaj dvoje?

Logično bi bilo, da se stvar poenostavi, ne pa dodatno zakomplicira. Do sedaj je bilo enostavno. Predložil si Spar kartico in to je bilo vse.

Kako ne razumeš, kaj je razlika? S tem, ko si namestiš aplikacijo, imajo bistveno več možnosti za sledenje in profiliranje. Kot drugo, to “siljenje” v aplikacijo prinaša za Spar še dodatne učinke. No, ne samo Spar. Vsi trgovci grejo v to smer. Npr. posoditi kartico je dosti lažje kot posoditi telefon. Posredno Spar s tem pridobi več kupcev fizično v trgovinah.

hhhhhhh, 05.01.2024 ob 08:45

Kako ne razumeš, kaj je razlika? S tem, ko si namestiš aplikacijo, imajo bistveno več možnosti za sledenje in profiliranje. Kot drugo, to “siljenje” v aplikacijo prinaša za Spar še dodatne učinke. No, ne samo Spar. Vsi trgovci grejo v to smer. Npr. posoditi kartico je dosti lažje kot posoditi telefon. Posredno Spar s tem pridobi več kupcev fizično v trgovinah.

Več kupcev? Mogoče bo ljudi celo manj. Ne bodo redki, ki ne bodo imeli aplikacije na telefonih, kuponov pa ne bodo iskali okrog. So še druge trgovine, kjer gre to enostavneje.

Kolikor sem razumela, bo treba samo kuponček prinesti s sabo, ne bo ti ga več prodajalka dajala.

Od tu dalje:

– ali imaš plastično spar kartico in izrezan kuponček iz kataloga

– ali imaš spar kartico na aplikaciji in kuponček na aplikaciji.

Kaj ste toliko leni, da ne morete izrezat?

Seveda, Spar pač kalkulira, da ljudje itak ne bojo imeli dosti izbire, ker bodo vsi trgovci uvedli te aplikacije. Če so se zakalkulirali, bo pokazal čas. Upam, da so se in bodo šli korak nazaj. Če ne, pa tudi prav, bomo šli drugam (dokler tudi drugje ne začnejo posiljevati z aplikacijami, Lidl je na dobri poti).

112233491, 05.01.2024 ob 08:52

Seveda, Spar pač kalkulira, da ljudje itak ne bojo imeli dosti izbire, ker bodo vsi trgovci uvedli te aplikacije. Če so se zakalkulirali, bo pokazal čas. Upam, da so se in bodo šli korak nazaj. Če ne, pa tudi prav, bomo šli drugam (dokler tudi drugje ne začnejo posiljevati z aplikacijami, Lidl je na dobri poti).

Drugam, dokler ne bodo uvedli še drugje. Nekaj časa sigurno še ne. So takrat v Špar ne bomo hodili.

Spar uvaja popolno kontrolo nad kupci. Kaj, kdaj in kje kupujete? Malo morgen. Aplikacije ne mislim uporabljati, tudi njihovih hitrih blagajn ne. Ker v končni fazi nas bodo popolnoma nadzirali, kaj kupujemo in kje, sami si bomo morali obračunati nakupljeno. Za vse pa bomo drago plačevali. Razumite, plačevali bomo, da nas bodo nadzirali, imeli pod popolno kontrolo. Sedaj je čas, da se temu upremo, nobenih nakupov prek aplikacije, nobene uporabe hitrih blagajn. Drugače bom čez 10 let robotizirani. Prodajalk ne bo, le skladišči delavci bodo robo skladali na police. Hočete to?

kontrola na kupci, 05.01.2024 ob 09:00

Spar uvaja popolno kontrolo nad kupci. Kaj, kdaj in kje kupujete? Malo morgen. Aplikacije ne mislim uporabljati, tudi njihovih hitrih blagajn ne. Ker v končni fazi nas bodo popolnoma nadzirali, kaj kupujemo in kje, sami si bomo morali obračunati nakupljeno. Za vse pa bomo drago plačevali. Razumite, plačevali bomo, da nas bodo nadzirali, imeli pod popolno kontrolo. Sedaj je čas, da se temu upremo, nobenih nakupov prek aplikacije, nobene uporabe hitrih blagajn. Drugače bom čez 10 let robotizirani. Prodajalk ne bo, le skladišči delavci bodo robo skladali na police. Hočete to?

Hočemo. To zadnje.

Saj te že sedaj kontrolirajo.  Ti hočeš popuste od njih, daš kartico na katerih so tvoji podatki in s tem imajo oni točne podatke o nakupu.

Kako naj naložim aplikacijo nimam pametnega telefona?

Inaa, 05.01.2024 ob 09:45

Kako naj naložim aplikacijo nimam pametnega telefona?

Po moje bo šlo, če boš poslikala kupon na letaku, kar tu na internetu.  Po moje je isto kot bi bil sprintan.

Anonimno 7032, 05.01.2024 ob 09:58

Po moje bo šlo, če boš poslikala kupon na letaku, kar tu na internetu.  Po moje je isto kot bi bil sprintan.

Jaz bom tudi to poskusila. Če jim ne bo všeč, bom šla kam drugam.

Uvedli so tudi plačilo vrečk za sadje in zelenjavo – 3 cente. Mene v Sparu več ne vidijo.

Če bo tudi tu zahtevana naložena aplikacija, me v Sparu ne vidijo več, tako kot v Lidlu. Komplicirajo za brezveze. Da si bom pa Tel. polnila z njihovimi aplikacijami, malo morgen, NIKOLI!

Fora je tudi v tem, da letakov ne dobimo vsi.

Anonimno 2628, 05.01.2024 ob 10:11

Fora je tudi v tem, da letakov ne dobimo vsi.

V Google vpiši Spar popusti in dobiš gor letake. Ali sprintaš, ali poslikaš. Če s tem ne bodo zadovoljni, bodo izgubili precej kupcev.

Imaš popolnoma prav. Se spomnim da je imel Muller nekoč na koncu računa -3% pri naslednjem nakupu. Potem je prišel K0vIď in so to ukinili. Zdaj pa imajo baje eno aplikacijo, pri kateri pri prvem nakupu dobiš 5 e gratis. Vidim, da ovce pridno sledijo tej navidezni svobodni izbiri, a v resnici gre za k0ntrölö. Žal zaradi takih vsi drvimo v prepad.

New Report

Close