Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek spar kuponi

spar kuponi

Se strinjam z @ kontrola nad kupci. 👍👍👍

Ljudje, ne bodite take ovce, da padate na vse, kar se jim sprdne. Kaka aplikacija neki, no, za trgovine?! Niti v sanjah si tega ne mislim inštalirat na svoj tel!! Dajmo malo odpreti glave, no.

Pa saj ti ni treba dati gor nobene aplikacije. Ne v Sparu, ne v Lidlu niti kjerkoli si bodo še zmislili. S tem plačaš polno ceno, ampak obvaruješ svojo zasebnost in ponos.

Odgovor na objavo uporabnika
pa vrečke, 05.01.2024 ob 10:04

Uvedli so tudi plačilo vrečk za sadje in zelenjavo – 3 cente. Mene v Sparu več ne vidijo.

Tu Hofer zmaga. Navadne vrečke 0, bio vrečke tudi par centov. Zdaj se pa že tolk norčujejo iz nas, da je brez veze.  Komu je mar za okolje in kdo iz tega kuje samo dobiček???

Da plačuješ vrečke z njihovim znakom, mi je tudi zelo mimo. Zato hodim v Špar s Hoferjevo vrečko in obratno.

Kartic imam več, tako da – mene pogruntat kaj kupujem bo malo težka.

Komu izmed vas se pa da brat vse te reklame?  Jaz sem jih sicer vesela samo zato, da imajo kaj otroci nesti v šolo, ko zbirajo papir.

Kam smo prišli, da kupujemo zbiramo  kupone, a niso bili v jugi tud neki kuponi in sodo liho itd?

Nobenih kuponov ti ni treba zbirati. Plačaj polno ceno in bo mir.

V Italiji so cene izdelkov ugodne, kot so cene izdelkov pri nas v akciji. Se pravi v Italiji je redna cena enaka naši akcijski ceni. Ker pa je pri nas marketing tako popularen, so ljudje že navajeni na akcije. Ni povratka nazaj.

In če ste kaj spremljali: današnje akcijske cene so bivše redne cene. Toliko se je podražilo od kljovida ipd. Dejansko si misliš, da so samo prekopirali takratne redne cene v akcijske in sedaj prodajajo kot redne cene.

Anonimno1, 05.01.2024 ob 10:08

Če bo tudi tu zahtevana naložena aplikacija, me v Sparu ne vidijo več, tako kot v Lidlu. Komplicirajo za brezveze. Da si bom pa Tel. polnila z njihovimi aplikacijami, malo morgen, NIKOLI!

Poskusili prijaviti v aplikacijo na telefonu. Zahtevajo rojstne podatke.  Pa kaj še?? Mogoče davčno? Ne, ne.

Ne, samo poenostavit ne stvari. To pa ne. Na Balkanu je treba ljudem še bolj zakomicirat življenje 😒 Edino v metanju polen pod noge ljudem smo neprekosljivi.

Starejši ljudje ne bodo več hodili v Špar. Tudi jaz ne, ker ne maram komplikacij. V Mercatorju so dojeli, da je dobro imeti popust na kupon tudi v sredo, ne le čez vikend.

Ne hodim v Spar, ker goljufijo.

Ni panike. Sem si naložil Spar aplikacijo na telefon. Sedaj naj pa blagajničarka išče kupone v aplikaciji. Ja jih ne bom.

S temi kuponi bo Špar izgubil kar precej kupcev.

ma, ja lahko bi poenostavili in artikli , ki bi bili znižani ali na akciji – bi bilo avtomatsko na dotični kartici, …tako bi kupec ob predložitvi dotične kartice – že imel vse ugodnosti vračunane in ne bi bilo potrebno palamudit…saj računalnisški sistemi trgovin gredo naprej…a zdaj pa spet izrezuj kupone…tak kot oni američani, ki si z kuponi naredijo zaloge…in tam je po časopisih polno kuponov in se jim izplača…

Razen tega, da čisto vseh podatkov ne mislim vnašat naokoli, se mi tudi ne da zafrkavati s tem. Da bom za par evrov na blagajni vlekla ven telefon in brskala po aplikaciji – ne, hvala. Tudi v DM se ne grem nekih aktivacij kuponov. Bom pa tudi v Spar zagotovo manj hodila.

Ne poznam toliko Špar. V aplikaciji včasih tudi ni navedeno glede kupona. Včasih pozabim da so neki kuponi. Recimo Mercator ima v sredo, pa v oetwk izbiro. Ponavadi grem v torek po kruh, sigurno pa ne grem v stacuno zgolj zaradi kupona. Razen če bi res nujno kaj potrebovala. Da bi pa dali na papir nazaj v šparu, vprašajte holoba, on rihta digi po novi vladi.

Vse trgovske kartice imam v telefonu. Mi gre pa zelo na živce, da moram poleg odpiranja nihove app vklopiti še dodatno kupone. Npr Lidl: ene akcije ima v aplikaciji, druge so pa tedenske. Zakaj to ne dajo skupaj?

Glede podatkov: imam fake email, ki je namenjen izključno za vnose v raznorazne aplikacije. Rojstni datum je povsod enak in zdaaaleč od mojega pravega:1.1.2000. Kupujem v različnih trgovinah različno, različni tajmingi…

In še to: Google in Apple (in ostali) imajo naše obraze, prstne odtise, pine, gesla, dokumente in vse kar potrebujemo, vas pa skrbi kaj en Špar zbira o vas? 😉

msolivija, 05.01.2024 ob 15:50

Vse trgovske kartice imam v telefonu. Mi gre pa zelo na živce, da moram poleg odpiranja nihove app vklopiti še dodatno kupone. Npr Lidl: ene akcije ima v aplikaciji, druge so pa tedenske. Zakaj to ne dajo skupaj?

Glede podatkov: imam fake email, ki je namenjen izključno za vnose v raznorazne aplikacije. Rojstni datum je povsod enak in zdaaaleč od mojega pravega:1.1.2000. Kupujem v različnih trgovinah različno, različni tajmingi…

In še to: Google in Apple (in ostali) imajo naše obraze, prstne odtise, pine, gesla, dokumente in vse kar potrebujemo, vas pa skrbi kaj en Špar zbira o vas? 😉

Haha, ti si si za vse te kartice odprla en fake mail in misliš, da si se spretno izognila… v resnici pa si padla na celi črti že s tem, da želiš vse te kartice in kupone in aplikacije dodajati na telefon… kaka miselnost, jao. ni čudno, da smo, kjer smo. ljudje so pač ovce in prodajo jim praktično VSE.

Meni so včeraj ukradili 8.00 EUR ker nisem mogla dati popusta 10% pred plačilom ker so že odšteli dobroimetje za vrnjene steklenice. Njihova veleumna blagajna bi te lahko vprašala za Plus Kartico.

Ne bom plačevala vrečke za sadje, niti pod razno, ker dokler bo pakirano sadje in zelenjava v plastiki  ne verjamem, da se gre za naravo, da ukinjajo zastonj vrečke. S tem služijo za bio vrečke sedaj 3 cente bog si ga vedi kam bo prišla s ceno in tudi ne  bom kupila vrečke  za večkratno uporabo. To je samo marketinški nateg za pridobivanje več denarja in cuzanje kupcev. Tudi aplikacij si ne bom naredila tako kot si jih nisem ne v Lidlu in ne v Müllerju. Bom pridna in skrbna ter kupovala tam kjer bo ceneje, kjer je  pa kakšen izdelek zame predrag po moji presoji ga pa ne bom kupila.

Anonimno 7032, 05.01.2024 ob 09:08

kontrola na kupci, 05.01.2024 ob 09:00

Spar uvaja popolno kontrolo nad kupci. Kaj, kdaj in kje kupujete? Malo morgen. Aplikacije ne mislim uporabljati, tudi njihovih hitrih blagajn ne. Ker v končni fazi nas bodo popolnoma nadzirali, kaj kupujemo in kje, sami si bomo morali obračunati nakupljeno. Za vse pa bomo drago plačevali. Razumite, plačevali bomo, da nas bodo nadzirali, imeli pod popolno kontrolo. Sedaj je čas, da se temu upremo, nobenih nakupov prek aplikacije, nobene uporabe hitrih blagajn. Drugače bom čez 10 let robotizirani. Prodajalk ne bo, le skladišči delavci bodo robo skladali na police. Hočete to?

Saj te že sedaj kontrolirajo.  Ti hočeš popuste od njih, daš kartico na katerih so tvoji podatki in s tem imajo oni točne podatke o nakupu.

Pa menda niste dali pravih podatkov???

Meni je v Sparu ime Klotilda Trdotič in živim na Vibracijski ulici 37!

Tudi do letos so lahko videli tvoje nakupovalne navade. Če si seveda bil imetnik in uporabnik njihove kartice, sicer ne. Je pa res, da so nam do letos najbrž po večini trgovin trgovke skenirale kuponček za popust, ki so ga mele pri blagajni in ga nisi rabu met s sabo. Itak je kupon vezan na kartico in ne moreš koristit več kot enega. Sem pa vidla, da se bo verjetno tudi sedaj v določenih trgovinah še lahko zgodilo, da bo mela trgovka en kuponček za skeniranje pri sebi in ga bo uporabila, če ga kdo ne bo imel s sabo. Videno danes. Razen, če jim bodo prepovedali, kar je pa tudi možno. Se pa lahk znajdete. Kupon z reklame si slikajte s telefonom in dajte sliko za poskenirat.

Ta vikend bi sla obicajno v Spar … pa nisem, se ne mislim ukvarjat s kuponi, aplikacijami in podobnim sr….  ce hoces dat 10% popusta, imam Spar kartico, z drugim se ne mislim ukvarjat.

Tam sem preteklo leto opravila 90% nakupov, a lahko grem proti 0%. Ze prej so se vcasih delali budale, da niso dolzni dat avtomatsko 10% popusta (pri nad 30 eur).

Upam, da je takih kupcev cim vec. Na zacetku so imeli podobne bedne fore v Leclerc, zato sem presaltala na Spar. Zdaj bom pa pac na kaj drugega.

Iihhjj, 06.01.2024 ob 21:39

Ta vikend bi sla obicajno v Spar … pa nisem, se ne mislim ukvarjat s kuponi, aplikacijami in podobnim sr….  ce hoces dat 10% popusta, imam Spar kartico, z drugim se ne mislim ukvarjat.

Tam sem preteklo leto opravila 90% nakupov, a lahko grem proti 0%. Ze prej so se vcasih delali budale, da niso dolzni dat avtomatsko 10% popusta (pri nad 30 eur).

Upam, da je takih kupcev cim vec. Na zacetku so imeli podobne bedne fore v Leclerc, zato sem presaltala na Spar. Zdaj bom pa pac na kaj drugega.

Jaz si ne mislim nalagat aplikacije, ali iskat kuponov okrog. Precej sem hodila v Spar, sedaj ne bom več. Bom šla kam drugam.

obožujem sparovo kavo v zrnju. Je pa dosti bolj poceni v tujini, zato namesto kuponov pojdite čez mejo in jo dobite še ceneje kot s kuponi

New Report

Close