spar kuponi
kontrola na kupci, 05.01.2024 ob 09:00
Spar uvaja popolno kontrolo nad kupci. Kaj, kdaj in kje kupujete? Malo morgen. Aplikacije ne mislim uporabljati, tudi njihovih hitrih blagajn ne. Ker v končni fazi nas bodo popolnoma nadzirali, kaj kupujemo in kje, sami si bomo morali obračunati nakupljeno. Za vse pa bomo drago plačevali. Razumite, plačevali bomo, da nas bodo nadzirali, imeli pod popolno kontrolo. Sedaj je čas, da se temu upremo, nobenih nakupov prek aplikacije, nobene uporabe hitrih blagajn. Drugače bom čez 10 let robotizirani. Prodajalk ne bo, le skladišči delavci bodo robo skladali na police. Hočete to?
Že zelo skrbi, da bodo v Sparu izvedeli, da kupuješ polbeli kruh s semeni, vsak torek 20 dkg poli salame in uporabljaš maslo ljutomerskih mlekarn? Le kaj bodo potem oni s temi tvojimi zasebnimi podatki oz. skrivnostmi???🤣🤣🤣
Da te nekaj vprašam, 07.01.2024 ob 09:07
Že zelo skrbi, da bodo v Sparu izvedeli, da kupuješ polbeli kruh s semeni, vsak torek 20 dkg poli salame in uporabljaš maslo ljutomerskih mlekarn? Le kaj bodo potem oni s temi tvojimi zasebnimi podatki oz. skrivnostmi???🤣🤣🤣
Ko ne razumes, kako dragoceni so podatki, se res lahko valjas od smeha… in pristanes na vse.
Anonimno75, 06.01.2024 ob 20:42
msolivija, 05.01.2024 ob 15:50
Vse trgovske kartice imam v telefonu. Mi gre pa zelo na živce, da moram poleg odpiranja nihove app vklopiti še dodatno kupone. Npr Lidl: ene akcije ima v aplikaciji, druge so pa tedenske. Zakaj to ne dajo skupaj?
Glede podatkov: imam fake email, ki je namenjen izključno za vnose v raznorazne aplikacije. Rojstni datum je povsod enak in zdaaaleč od mojega pravega:1.1.2000. Kupujem v različnih trgovinah različno, različni tajmingi…
In še to: Google in Apple (in ostali) imajo naše obraze, prstne odtise, pine, gesla, dokumente in vse kar potrebujemo, vas pa skrbi kaj en Špar zbira o vas? 😉
Haha, ti si si za vse te kartice odprla en fake mail in misliš, da si se spretno izognila… v resnici pa si padla na celi črti že s tem, da želiš vse te kartice in kupone in aplikacije dodajati na telefon… kaka miselnost, jao. ni čudno, da smo, kjer smo. ljudje so pač ovce in prodajo jim praktično VSE.
Povej kako jo sledijo če ima izmišljene podatke in nakupuje v različnih trgovinah?
Nimajo – in NE ŽELIJO – vsi imeti aplikacij na telefonu (ali sploh telefona, če smo že pri tem).
No, zdaj bodo lahko “profilirali” vse tiste, ki bodo pri njih nehali kupovati (vsaj redno) redno.
Glede na prevladujoči pritlehni materializem tega naroda – “kaj mi bodo principi, kaj mi bo prijaznost do kupca, glavn’ da pr’šparam dva evra” – si ne obetam, da bo takih prav veliko. Nekaj pa nas je prav gotovo.