Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Spar Restavracija

Spar Restavracija

A ni nekaj najbolj nadležnega ko zraven piščančjih medaljončkov dobiš igračo in sok v majhnem tetrapaku in še potem reče otroški krožnik medtem ko te gleda in te vidi z brado in staristjo 22 let to doživljaš znova in znova samo v šparu nikjer drugje in če ne vzameš ti vsiljuje tiste stvari kot igroriranje tvoje starosti naj že nekdo ukrepa in jim dopove da ne rabimo igračk naj dajo to raje otrokom.

Porinejo ti igračo, ker itq jim folk teži za vsako figo. Folk bi razgrabil vse kar ni treba plačat pa nima veze če to rabi. Zato sploh ne sprašujejo.

Kradejo pa vse, od priborov do skodel in talarjev.
Tako da igrače, ki pa jim pripada sploh ne mislijo pustiti, pa tudi ce so cez 30. Eni jejo ta meni samo zato, da je se nekaj extra zraven.

Vrjemi, ljudje so mahnjeni na “zastonkarije”

hhh hecna situacija :)) saj v mcdonaldu je enako s happy mealom, no res da lahko vse posebej naročiš, a ta otroška je najcenejša.

Ja normalno da vzamejo domov če pa pribor dobiš v vrečki zapakiran kot darilo jaz sem dobil vilice žlico nož zobotrebec in poper pa sol 4x grem jest v špar pa imam pol opreme za kuhinjo

hahaha, kje si to dobil?? za igračko ob medaljonih?

A še nisi dobil že imam zbirko zamenjaš kaj haha zdaj sem bobil še za pihat mehurčke v obliki an… čepka se opravičujem lizike haha v lj in mb dobis

A še nisi dobil že imam zbirko zamenjaš kaj haha zdaj sem bobil še za pihat mehurčke v obliki an… čepka se opravičujem lizike haha v lj in mb dobis
[/quote]

Sem želela citirati predhodnika. Kje je dobil jedilni pribor? :)) Ali to misli zapakiran plastični, namenjen za takojšnjo uporabo? Mi je čudno, ker piše, da za domov 🙂
Interšpar pa poznam in medaljone z igračo 🙂 ne vem, zakaj se jim zdijo medaljoni le za otroke. jbg, naročiš potem piščančji zrezek, je podobno 🙂

Bole me batak za otroške igrače, naj raje prave kuharje zaposlijo.

V kranjski Šparovi restavraciji je kakor kdaj. Včasih v redu, včasih malomarno skuhano.

New Report

Close