Spar si pljuva v lastno skledo
Vinko969, 22.01.2024 ob 07:42
Z novim, butastim sistemom bo izgubil precej kupcev. Naj mi razložijo, kaj je bilo narobe s prejšnjim sistemom popusta na kupon !? Starejše ljudi so res razjezili in pahnili v stisko. Kdo se je tega spomnil ?
En pametnjakovič zgoraj v pisarnici…10 tistih zraven pa zaploskalo…
takole, 22.01.2024 ob 08:20
so videli, da jim pada promet, pa so ponovno uvedli kupone – 25 % od ponedeljka do četrtka.
Ah joj, je bilo že večkrat povedano: bil je 16% popust (tiste nalepke), potem pa še upokojenski 10%. Zato so dali 25% zgolj na četrtek. To se ni zgodilo prvič in vsak, ki redno hodi v Spar, to ve. Seveda je pa potrebno nabijati po forumih neumnosti.
3e2w23e, 22.01.2024 ob 08:38
Ah joj, je bilo že večkrat povedano: bil je 16% popust (tiste nalepke), potem pa še upokojenski 10%. Zato so dali 25% zgolj na četrtek. To se ni zgodilo prvič in vsak, ki redno hodi v Spar, to ve. Seveda je pa potrebno nabijati po forumih neumnosti.
To pa res, ja, hehe. Sam tiste nalepke so pa res za norca, koliko moraš zapravit, da dobiš na koncu 16 % na dodatno zapravljanje.
Meni se je špar zagravžal že pred leti, v času debelih krav so imele trgovke minimalca. Ena glavca iz uprave je javno rekla, da ne dvignejo plač zato, da ne bi vsi želeli v trgovini delat. WTF???
Od letos imajo na sadju samo bio vrečke ali on drek od vrečke za 1,99. Bio vrečka stane 0,03 eura. Če se eni trgovini – verigi gre za 0,03 evre, se gre tudi meni!
Jebejo starce brez veze s temi kuponi. Dejstvo pa je da je večina njihovih kupcev penzijonistov. Medtem ko ti v drugih trgovina povedo, da je dan za popust, tu molčijo kot ribe.
Da ne govorim o neusposobljenosti mladih trgovk: vprašam kje imate sladkarije brez sladkorja (za diabetike) – me pošlje na polico, kjer imajo stvari brez glukoze; drugo vprašam, če imajo proteinski kruh – pove da ga je zmanjkalo. Krožim in gledam okoli, najdem – toliko kruha, da jim bo najbrž rok potekel. Naj povem, da to ni bil “moj domači” špar, ampak špar nekje drugje v Sloveniji. Ker nimajo sistema in so izdelki v različnih šparih zloženi drugače.
Kaj je narobe s to upravo in vodstvenim kadrom? WTF???
Spar, 22.01.2024 ob 08:12
Ne hodim v Spar že vsaj 2 leti. Misliš, da me pogrešajo?
Sigurno bodo propadli, praktično imajo tudi upokojenci vsaj večina pametne telefone in naložiti Spar aplikacijo traja dobro minuto s tem ti ni treba nobenih kuponov, ker vse tekoče dobivaš na aplikacijo skeniraš na hitri blagajni ali pri blagajničarki in je zadeva rešena.
Mislim resno, pametujete tisti, ki že sto let ne hodite v Spar. Tisti, ki hodimo, vemo, da je Spar najboljši tako po cenah kot po ponudbi. Jejte Hoferjevo oporečno hrano neznanega porekla ali pa Eurospinovo beznico od ponudbe…A je tako težko pokazat kupon? A v spletni trgovini tudi znorite, ko je treba vpisat kodo za popust. Kakšne nebuloze…Spar ima vsaj kupon tudi v letaku, ki ga je treba samo izrezat, pokazat iz maila ali spletne strani, v Lidlu pa ga moraš aktivirat v aplikaciji, kar je še bolj zakomplicirano in nabijate samo o Sparu. Kaj pa Lidl? Tudi tam več ne kakupujete. Torej ostane samo še Mercator, kjer ga moraš tudi pokazat, kajne? Ko sem bila nazadnje je bil Spar običajno poln. Tako, da ne vem, kdo bojkotira spar kljub vsemu zlivanju greznice.
Kupon je še vedno, 22.01.2024 ob 08:51
samo izrezat ga je treba iz kataloga in pokazat. Ga ne prinese več k riti tista za kaso… V osnovnošolskih cajtih penzičev pa so menda že obstajale škarje.
Lenobe lene se samo pritožujete.
Ja seveda. Ekologija in Spara je papirja pa kurcu svira. To je isto kot papirnate slamce vsaka v svoji plastični embalaži.
V trgovine, kjer začnejo komplicirat, ne hodim rada. Sem bila zadnjič v Šparu, imam aplikacijo, verjetno je kuponček bil gor, a se mi ni dalo vlačit ven telefona. Bila je gužva, jaz po službi, še ena torba, marela – gleda nekaj tistih 25 %. Da bi pa iskala letake in izrezovala kupončke, mi pa sploh ni.
Ena stara2, 22.01.2024 ob 10:39
V trgovine, kjer začnejo komplicirat, ne hodim rada. Sem bila zadnjič v Šparu, imam aplikacijo, verjetno je kuponček bil gor, a se mi ni dalo vlačit ven telefona. Bila je gužva, jaz po službi, še ena torba, marela – gleda nekaj tistih 25 %. Da bi pa iskala letake in izrezovala kupončke, mi pa sploh ni.
Za 25% popust ne rabiš letaka, najprej skeniraj artikel in nato aplikacijo 25% popusta in ti ga avtomatično upošteva
Na kaslcu imam nalepko, da ne prejemam reklamnih materialov. Ekologija, pa to, pa roko na srce, ne da se mi kupov papirja vlačit do kant za smeti.
Telefona ne vlačim s sabo, razen, če grem kam za dlje časa ali pričakujem klic. Tudi zaradi nekih aplikacij za v štacune, ga ne bom. Nismo vsi prilepljeni 24/7 na telefone.
Kupovala bom tam, kjer bom za svoj denar dobila največ. Brez kupončkov.