Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Spar si pljuva v lastno skledo

Spar si pljuva v lastno skledo

Odgovor na objavo uporabnika
takole, 22.01.2024 ob 08:20

so videli, da jim pada promet, pa so ponovno uvedli kupone – 25 % od ponedeljka do četrtka.

Hehehe…pa res! Bumbarji. Glih sem papirnat katalog gledala in vidim, da je kupon 25% na papirju samo v četrtek. Sedaj na spletni strani pa je vse dni.

Streljajo se v koleno vedno znova…hahaha….ker model je vodstvu Spara to predlagal naj se v pesek zakoplje.

Tudi sama že dva tedna ne hodim v Spar, razen po puranji file sem šla zadnjic in tudi ene stvari druge ne.

Bojkotiram na polno.

bohpomagi, 22.01.2024 ob 08:33

Joj, kaj pa je sedaj drugace kot prej? Prej je blagajnicarka “svoj” kupon skenirala, sedaj pa pokazes svojega v digitalni ali papirnati obliki. Ce en penzjonic ne more zrezat kuponcka z letaka, potem naj pa kr podela, ker mu ni pomoci.

Ti moraš bit pa eno tupo glupo ogabno bitje

Ne samo da si žleht, še pameti nimaš. Debili jim rinete pod nos vaše mobitele in podatke.

Ni vam pomoči.

Zadnjič zavrne upokojenko pred menoj na blagajni, da ji ne da popusta, ker da mora upokojenka imeti kupnček ali aplikacijo. Ponudim screen shot  kuponček z interneta blagajničarki za upokojenko in mi reče, da bo poklicala, verjetno poslovodjo.  Ne hvala. Torej si med sabo ne moremo pomagati, ker se mi res ne da pregovarjati za druge.

Danes so trije upokojenci pred mano do nezavesti težili blagajničarki, da naj jim da popust ona pa njim nazaj da naj prinesejo kupone. Je trajalo sigurno več kot 10 min. Da ne govorim, kako so jamrali da ne znajo z telefonom in če jim lahko ona naloži aplikacijo. Pa to ni več res.

Nesprejemljivo je, da se mora kupec prilagajati trgovcem in prodajalkam. Leta nazaj je bila praksa, da se trgovec in prodajalci prilagaja kupcu/potrošniku.

Dobro so vas ovili okoli prsta in sprogramirali.

Vinko969, 22.01.2024 ob 07:42

Z novim, butastim sistemom bo izgubil precej kupcev. Naj mi razložijo, kaj je bilo narobe s prejšnjim sistemom popusta na kupon !?  Starejše ljudi so res razjezili in pahnili v stisko.  Kdo se je tega spomnil ?

Špar Brod: na oddelku s kruhom imajo prodajalca; majhen, blond, suh, kot najstnik, ki zrele ženske sprašuje ” če bo kaj akcije ” . Ali ima travme, motnje?  Tam imajo nekaj čudnih.

Hodim čist v vse trgovine. Leclercu je padel novo, Mercator je drag, neprijazni prodajalci.  Spar

je nekaj vmes.

momčilo, 22.01.2024 ob 08:35

Se vidi kdo je pravi trgovec. Avstrijski Hofer pa nič ne serje z aplikacijam in kuponi. Brawo Ho-fer.

Hofer je nemški !

Jožica654, 25.01.2024 ob 00:24

Danes so trije upokojenci pred mano do nezavesti težili blagajničarki, da naj jim da popust ona pa njim nazaj da naj prinesejo kupone. Je trajalo sigurno več kot 10 min. Da ne govorim, kako so jamrali da ne znajo z telefonom in če jim lahko ona naloži aplikacijo. Pa to ni več res.

Popustiš vse skupaj na blaganji in greš…

izogibam se trgovin, v katerih se morajo trgovke ob vsej gužvi ukvarjati še z nekimi kuponi. Farbanje ljudstva, ki ne ve, da bo tistih nekaj prišparanih centov plačalo pa pri drugem naključnem izdelku.

Navadit se boste morali na uporabo telefonov, aplikacij, hitrih blagajn…

Veliko držav sploh ne sprejema in vrača več keša v papirju in drobižu ampak se že vse plačuje z telefoni, aplikacijami.

Za časom smo že za Evropskimi državami, Kitajsko, stari ljudje se pa nočejo privaditi na dobo tehnologije, pa se bodo morali.

fifi419, 15.02.2025 ob 08:53

izogibam se trgovin, v katerih se morajo trgovke ob vsej gužvi ukvarjati še z nekimi kuponi. Farbanje ljudstva, ki ne ve, da bo tistih nekaj prišparanih centov plačalo pa pri drugem naključnem izdelku.

Kako pa? Kupiš 50 piksen ribjih konrezv v akciji in greš…

Od kar sem ugotovila, da lahko pokazem kupon s spletne strani, to prezivim. Vedno bolj pa sem razjarjena, da artiklov na akciji ni. Npr kao ful ugodno wc papir  … popoldne ga ni v nobeni stacuni spar za dobit. Mislim, da bom kmalu bivsa stranka. To je norcevanje z ljudi.

Katja606, 15.02.2025 ob 06:28

Hodim čist v vse trgovine. Leclercu je padel novo, Mercator je drag, neprijazni prodajalci.  Spar

je nekaj vmes.

Kaj je Leclercu padel novo?

Anonimno 2936, 15.02.2025 ob 13:08

Navadit se boste morali na uporabo telefonov, aplikacij, hitrih blagajn…

Veliko držav sploh ne sprejema in vrača več keša v papirju in drobižu ampak se že vse plačuje z telefoni, aplikacijami.

Za časom smo že za Evropskimi državami, Kitajsko, stari ljudje se pa nočejo privaditi na dobo tehnologije, pa se bodo morali.

Da slišimo katere so te države?

Mah, ne pogresam ga več. Sem jim povedala svoje in sploh me ne pogrešajo haha

To je pač butasto. Včasih pozabim, al večkrat 😅, pa me vprašajo glede popusta pri konkurenci. In sem hvaležna. In pol grem rada tja.

New Report

Close