Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Spar torta

Spar torta

Tokrat je nisem delala. Na blef, sem poslala nekoga najblizje da kupi Sparovo premium lesnik kapučin torto. Fine rite so se zmrdovale da ni dobra. Meni ni ravno slaba. Fine riti so navajene na domaco.😄😅

Vam?

(https://www.spar.si/online/sefova-torta-lesnik-cappuccino-spar-premium-11kg/p/611262)

nam je odlična višnjeva – to večkrat kupimo, če nimamo časa sladice pripraviti za praznovanje, včasih tudi namerno – ker je res dobra, sočna… tudi napišejo ti gor ime slavljenca če rabiš in če prej naročiš

https://www.spar.si/online/visnjeva-torta-pekarna-spar-800g/p/349466

drugače sem pa že jedla tudi tole in mi je bila tudi ok…

https://www.spar.si/online/sadna-torta-pekarna-spar-12kg/p/363904kot pravim nam je pa višnjeva top of the top od sparovih

te od premium še nisem nikoli poskusila…

naslednjič kupi višnjevo – ti ne bo žal… vsaj pri nas jo imajo vsi radi, ki so jo do sedaj poskusili

Nič posebnega, pa saj za tak denar ne moreš pričakovati nevemkaj.

Glede na sestavo ni nič drugačna kot druge Sparove torte, plastik fantastik z veliiiko cukra.

Kaj si pa sicer pripravila?  Kakšen dober kos mesa s prilogami?

pa drugače povem,da tudi mi res pečemo vse sladice doma, itak je ni čez domačo torto… ampak kadar ni časa ali pa recimo je glavno praznovanje rdja že mimo in potem kasneje pride še kdo, ki na praznovanje prej ni mogel, pa takrat kupimo to torto, da je zraven za posladkat, da je ne pečemo še enkrat ekstra.

Poskusi naslednjič in povej, če jim bo ok… pri nas še nihče ni rekel,da bi bila zanič, nasprotno hvalili so jo. Tako,da so jo potem še sami kdaj naročili.

Tele  Premium so odlične. Lešnikova, čokoladna… njami.

Ja, eni bi domače, domače… take tečnobe ponavadi doma kaj napacajo, spečejo, da ni za nikamor, potem ti pa silijo in siiljo: ej, jej, je domače.

Redki znajo res dobre domače sladice speči. Moja teta vrhunsko peče,  neverjetno. To si samo prste oblizneš. Večina ljudi pa naredi taka skropucala, da niso za nikamor. Redki so, ki res kaj dobro pečejo.

Ta druga teta pa ne more prehvaliti kako je njen domač štrudel super in fenomenalen. Je pa tak, da ga komaj dol spraviš, tako masten, da je joj. Prva teta se ne hvali, vsi se oblizujemo , ko jemo njene sladice. Ta ta druga pa seveda, njeno domače je fenomenalno.

Ali pa ena znanka, ona pravi, da dela fenomenalne krofe. Potem ti pa tiste svoje zmazke sili, ker so pa ja domači. Prepiti z oljem, premalo marmelade…

Ma ja…  Domače torte….  Ko vsi hvalimo, kako so dobre, ker jih pač moramo.

Dejstvo je, da redkokdo naredi top torto.  Ni vse v željah in zaganjanju “domače, domače”, torte veljajo za sofisticirane sladice in morajo biti proper.  Tako po sestavi kot po izdelavi.

Torto se naroča pri preverjenem slaščičarju, ne nekem šiptarju ali nekem d.o.o.-ju, ki se čez noč odloči služiti s tem….  Šnela živi v Kopru, zato ne vem, kdo tam dela dobre torte. Sigurno pa ne nek Spar.  Pa tudi njene sladice iz lanskega leta so delovale bolj ubogo, napackane v nekih plastičnih škatlah.  No, ampak tiste je vsaj sama naredila in vedela, kaj dala vanje.  Tole iz Spara je pa čista kemija, cukr in emulgatorji.

Šnelca, ne poslušaj teh monkelj. Saj veš, da so popolne. Če niso že same odlične pekice, ki naredijo vrhunsko torto (pri sebi razmisli koliko res dobrih domačih tort si jedla, verjetno boš ugotovila, da si večkrat rekla iz vljudnosti, da je torta ok, čeprav je bila bolj žalost), izberejo najboljšo.

Ogromno cenejših tort imaš v Sparu, Hoferju… kot je tale tvoja Premium, dosti slabše so. AMpak veš kaj? Prodajo jih ogromno., čeprav so dosti slabše od Premium. Tako, da očitno so ljudem tudi dosti slabše torte ok. Edino na monu imaš perfekten monklje, ki pa jedo samo ultra super torte. Če verjameš njihovim pravljicam.

za tisto, ki hvali edino trote pri slastičarju… saj so ok kak kos tu pa tam v slastičarni, da jo poješ, da bi pa naročala redno torte za rd zunaj tiste oblečene s tistim cukrom in maslenimi kremami – neee ..

je ni čez domačo torto res… v slastičarni jo naročimo edino za večja praznovanja, ko ne moreš toliko tort za toliko ljudi speči.

Odgovor na objavo uporabnika
Anonimno778, 29.11.2022 ob 21:44

za tisto, ki hvali edino trote pri slastičarju… saj so ok kak kos tu pa tam v slastičarni, da jo poješ, da bi pa naročala redno torte za rd zunaj tiste oblečene s tistim cukrom in maslenimi kremami – neee ..

je ni čez domačo torto res… v slastičarni jo naročimo edino za večja praznovanja, ko ne moreš toliko tort za toliko ljudi speči.

“slastičarji” so na ravni tvojega pisanja.

Torte se nabavlja pri preverjenih slaščičarjih in slaščičarskih podjetjih.  Ti pa kar izvoli k slastičarjem.

nateg, 29.11.2022 ob 21:05

Nič posebnega, pa saj za tak denar ne moreš pričakovati nevemkaj.

Glede na sestavo ni nič drugačna kot druge Sparove torte, plastik fantastik z veliiiko cukra.

Kaj si pa sicer pripravila?  Kakšen dober kos mesa s prilogami?

Naredila sem nekje v krogu podobnih naborov jedi

Razlicno, da si vsak vzame kar zeli. Eno stvar, dve, al vse.🤣

Gobova juha

Romb v pecici s krompirjem, blitva

Kuhana zelenjava v  parnem kuhalniku( korencek, grah, koromac, brokoli)

Pohana paprika s sirom

Kotleti in pecenice s kromprijem za mesojedce

Kremsnite in vceraj profiteroli

Za torto me je zmanjkalo. Nogo sem drzala na stolicki, pa dol. Pol mi je kar zatekla od stanja.

Poslala sem osebo v slascicarno. Naj pogleda za celo torto, ki jo imajo. In opozorila naj mi ne prinese slucajno 3, 4 koscke ki so jim na krozniku od sobote ostali. Ampak celo torto, tko tudi vem da je sveza. Ker sem videla da tej osebi ne gre nic od rok, in je imela za it v Spar, se potem se hitro domislila te torte.

Super jedilnik, za vsakega nekaj.

nateg, 29.11.2022 ob 22:00

Super jedilnik, za vsakega nekaj.

Za vsakega nekaj.

Tudi ce jes samo krompir z vso kuhano zelenjavo je ok.

Le da so ljudje si hiteli solit. Navalil na sol. Saj vse kuham neslano.😂🤣😅

Krompir je dober, domac, na masti pecen.

Jst sem vzela malo juhe. Romb s krompirjem in  malo blitvo. Zlico vsake zelenjave. Motovilc. In mi je bilo vec kot prevec.

Torto sem kot zadnja okusila. Eno tanko feto in manjsi kos kremsnite.  Ker je nisem imela kam dat.

ahahahahhaaa, 29.11.2022 ob 21:50

“slastičarji” so na ravni tvojega pisanja.

Torte se nabavlja pri preverjenih slaščičarjih in slaščičarskih podjetjih.  Ti pa kar izvoli k slastičarjem.

in tiste so drage ku pes, polne masla in une preobleke sladkorne… je ni cez domaco torto

Kaj ste pa praznovali, če smem? V Sparu sem vedno gledala tisto vitrino s tortami, bi kar vse kupila, a nikoli ni bilo prave priložnosti. Sigurno so dobre, ampak jaz sem itak mahnjena na sladko. Zdaj že vsaj pol leta nisem bila v Sparu. Mogoče pa kdaj.

Šnelca_783, 29.11.2022 ob 20:56

Tokrat je nisem delala. Na blef, sem poslala nekoga najblizje da kupi Sparovo premium lesnik kapučin torto. Fine rite so se zmrdovale da ni dobra. Meni ni ravno slaba. Fine riti so navajene na domaco.😄😅

Vam?

REs je, niso dobre. Preveč umetne so. Neprimerno boljše so v Hoferju. Pa tudi Merkator jih ima zanić.

Jaz jo kupim v hoferju, čisto vredu.

Mah seveda, za določene ljudi ni nič dovolj dobro, le kaj jejo doma, torte premium od spara so pa odlične. Berem tukaj po forumu, ni dobra torta, ni dobro darilo za otroka iz c&A, h&m,..ni dober povprečen avto, stanovanje 3 sobno ni dovolj,….čudi ne kako, vsi pa vemo kakšna je povprečna plače in koliko ljudi je na minimalni. Eno samo preseravanje.

Spar ima čisto ok torte. Mi smo enkrat vzeli, limeta-jagoda, nekaj dobrega, sočna in sveža

1234, 30.11.2022 ob 12:24

Mah seveda, za določene ljudi ni nič dovolj dobro, le kaj jejo doma, torte premium od spara so pa odlične. Berem tukaj po forumu, ni dobra torta, ni dobro darilo za otroka iz c&A, h&m,..ni dober povprečen avto, stanovanje 3 sobno ni dovolj,….čudi ne kako, vsi pa vemo kakšna je povprečna plače in koliko ljudi je na minimalni. Eno samo preseravanje.

Meni niso dobre, pa to ni nobeno preseravanje. Pač so mi redkokatere torte dobre, sploh nima veze ali so domače ali ne. Zaradi tega večinoma tort ne jem oziroma to zame ni pojem neke dobre sladice. Včasih sem torte precej pekla – za druge, ne zase, ker so bile vsem oh in sploh dobre in sem imela veselje z okraševanjem, ampak moram priznati, da sem v vseh letih morda spekla kakšne tri, ki so bile tudi po mojem okusu in ob katerih bi z veseljem pojedla več kot en kos. Sedaj torte občasno kupim v eni izbrani slaščičarni, kjer sem enkrat jedla res dobro pistacijevo torto. Ampak če se spravim poskusiti kak kos, sem običajno razočarana – očitno tudi njim ne uspe vedno.

Obstajajo pa seveda tudi ljudje, ki so čisto nasprotje meni in so jim vse torte dobre.

Če si gostom ponudila popolnoma neslane jedi, je bila torta še najmanjši problem.

Meni so super tele Sparove Premium torte. Njami.

Jaz seveda nisem ultra in oh in sploh monklja, ki je samo vrhunske torte. No, saj me sploh čudi, da taka ultra popolna monklja sploh je nezdrave torte.

Anonimno778, 29.11.2022 ob 21:04

nam je odlična višnjeva – to večkrat kupimo, če nimamo časa sladice pripraviti za praznovanje, včasih tudi namerno – ker je res dobra, sočna… tudi napišejo ti gor ime slavljenca če rabiš in če prej naročiš

https://www.spar.si/online/visnjeva-torta-pekarna-spar-800g/p/349466

drugače sem pa že jedla tudi tole in mi je bila tudi ok…

https://www.spar.si/online/sadna-torta-pekarna-spar-12kg/p/363904kot pravim nam je pa višnjeva top of the top od sparovih

te od premium še nisem nikoli poskusila…

naslednjič kupi višnjevo – ti ne bo žal… vsaj pri nas jo imajo vsi radi, ki so jo do sedaj poskusili

Uff, tolk eeejjev je noter, da hvala lepa!

Aha Šparove torte so polne cukra in ejev, domače inznanih slaščičaren so pa ta zdrave?

Bila sem na večih rojstnih dnevih in najbolj zanič torte, ki sem jih jedla so bile domače. Večina težkih, s polno masla.

O zdravosti pa mi sploh ne govorit. Če na leto pojeste 4-6 koščkov torte sploh ni važno koliko ima sladkorja, če vse ostale obroke jeste zdrave. Moraliziranje o zdravosti tort ob rojsnih dnevih je naravnost neumno in škodeželjno.

Redna- mi smo že kupili torte iz slaščičaren in Šparove torte. Niso slabe. Najboljša mi je pa bila jagoda- limeta.

New Report

Close