Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Špar vse slabši

Špar vse slabši

Berem, kako ima Špar te dni ugodne popuste za bombonjere in 25 % popust na en izdelek in se odločim za nakup. Ker se 30 % popust kar pozna, nakupim malo več. Na blagajni pa presenečenje. Šparova aplikacija ne dela in tako nismo mogli koristiti popusta. Šlo bi le s fizično kartico in izrezanim kupončkom. Morala sem plačati polno ceno. Če bi vedela, sploh ne bi šla v nakup. Res dobra taktika: objavijo popuste in zaradi njihove krivde jih ne moreš koristiti. Svoje nakupe pri njih bom bistveno zmanjšala.

Vedno moraš predvidevati. Da imaš vsaj dve rešitvi na razpolago. Sama si si kriva. Kaj če bi se ti na telefonu izpraznila baterija, kaj bi pol?

A seveda tako pa to ne gre… Če njim app ne dela je njihov problem, dolžni so ti obračunati popust za katerega si izpolnila vse pogoje, predložila dokazila, naj ga pa ročno vnesejo v blagajno… Dolžni so ga, sicer jih lahko prijaviš na inšpekcijo….

Odgovor na objavo uporabnika
He he he, 23.12.2024 ob 21:50

Vedno moraš predvidevati. Da imaš vsaj dve rešitvi na razpolago. Sama si si kriva. Kaj če bi se ti na telefonu izpraznila baterija, kaj bi pol?

Hehe nimaš prav… Zelo mesas stvari….

Če njej ne dela fonbzarad baterije, nima dokazil, ki se zahtevajo za popust torej ni upravičena do popusta… Če pa ona predloži vsa dokazila pa app ne dela nekaj česar skrbnik je trgovec, je pa to problem trgovca, ona je svoje obveznosti izpolnila in trgovec je njeno pravico dolžan upoštevati, če je ne, je to za tržno inšpekcijo in kazen trgovcu.

če bi jih že bi bilo prepozno 🥸

Gladko pustim vse na traku in grem.

Imam samo kartico, kupon pa na spletu odprem in je to to. App sploh nimam, kuponov tudi ne izrezujem. Nikoli problema…

Vsa čast, da ste se šli danes gužvat v šoping… mene tudi 50% popust ne bi pripravil do tega 😅

danes dopoldan v Intersparu nekaj nas kupcev ni imelo interneta. Zakaj, ne vem. Na informacijah so rekle, da je bi moral bit. Ampak sem kljub temu lahko na blagajni vnovčil z app – 25 % za en izdelek.

Dooolga leta sem hodila v spar. In zrihtala njihovo kartico. Ko pa so uvedli te popuste samo z appom ali izrezanim kuponom in ko so me grdo naplahtali z nalepkami…ne vidijo me več

v Celju (Interspar) je bilo toliko ljudi, da so delale na polno vse blagajne. Še ena manjša pri informacijah je jemala naprej ljudi z manj izdelki. Zunaj nisi dobil prostega parkirnega mesta. V parkirni hiši pa sploh ne. Kako bo šele jutri.

Pač ne kupiš, ne vem kaj toliko nerganja. Vzrokov, da ne dela, je lahko več. Izpraznjena baterija telefona, ne dela omrežje, aplikacija se ne zažene, aplikacija se zažene ampak vrača napako zaradi nedelovanja strežnikov, itd. To nima prav nobene povezave z inšpekcijo, temveč je bolj podobno tistim pripetljajem, ko jim ne delajo POS terminali in lahko plačaš zgolj z gotovino. Saj te noben s pištolo na glavi ne sili v nakup.

Ce ne dela pri njih, morajo to oni resit. Sicer vse pustis in gres. Dovolj mam teh trgovin in njihovih izsiljevanj!

Se je zgodilo tudi meni in sosedi. Mislim, da so to naredili namerno, da jim ni bilo treba obračunat popustov. Če imaš na telefonu, potem ne nosiš kartice s sabo. Mi je žal, da nisem pustila vse tam. Če bi pa prej vedela, da bo taka gužva, sploh ne bi šla. Itak me dolgo ne bodo videli.

” Šparova aplikacija ne dela in tako nismo mogli koristiti popusta.”

Ne rabi delat aplikacija, da koristiš! Rabiš kartico, jaz mam te še od prej v fizični obliki in jih tudi vedno koristim v fizični obliki, ker je prej kot da odpreš aplikacijo.
Še za mullerjevo razmišljat, da si jo kar stikam na en papir… ker te pa nikoli niso bile v fizični obliki.
Pa aplikacije tudi ne rabiš, če želiš uveljavljat kupone. Greš na njihovo spletno mesto, pač vpišeš “spar kuponi”….

xyz644, 23.12.2024 ob 22:55

Pač ne kupiš, ne vem kaj toliko nerganja. Vzrokov, da ne dela, je lahko več. Izpraznjena baterija telefona, ne dela omrežje, aplikacija se ne zažene, aplikacija se zažene ampak vrača napako zaradi nedelovanja strežnikov, itd. To nima prav nobene povezave z inšpekcijo, temveč je bolj podobno tistim pripetljajem, ko jim ne delajo POS terminali in lahko plačaš zgolj z gotovino. Saj te noben s pištolo na glavi ne sili v nakup.

Potem pa naj zaprejo trgovino če niso sposobni prodajat in to vnaprej povedo..   naj pred stacuno jasno povedo nobenih popustov ne morete vnovcit, tud plačat ne ker ne dela, pojdite raje drugam…  Tega ne bodo naredili, ker so ob prodajo

In  zanje vse dela, vse dokler bi kupca nategnili in računali več… E to pa tako ne bo šlo… To je  pa za inšpekcijo

samo ta dva dneva bo Špar zaslužil toliko kot mnoge trgovine v nekaj tednih.

Mene so pred leti našopali s pršutom, cena pre akcijo je bila 16€ za kilo, na dan popusta so ga podražili na 22€ in oklicali 25% popust, torej cena je bila 16,5€ kila… enako kot vsi naplahtani, ne hvala, ne vidite me več prav pogosto.

“Šparova aplikacija ni delala”

Šparova aplikacija je čisto lepo delala, če pa tebi ni deloval internet ali telefon je pa to tvoj problem in ne Sparov.

Od kar so uvedli tiste aplikacije na telefonih in popustov ne obračunavajo več na podlagi njihove  Spar kartice,  grem v Spar le izjemoma. Ne vem, kako je sedaj. Dosti ljudi , ki jih poznam, tudi ne hodi več iz podobnih razlogov.

bolj redko, 24.12.2024 ob 11:11

Od kar so uvedli tiste aplikacije na telefonih in popustov ne obračunavajo več na podlagi njihove  Spar kartice,  grem v Spar le izjemoma. Ne vem, kako je sedaj. Dosti ljudi , ki jih poznam, tudi ne hodi več iz podobnih razlogov.

Popuste obračunavajo tudi na podlagi kartice.  Moraš pa imeti s sabo kupon iz njihovega letaka.

Saj bi lahko rekla, da če app ne dela, potem pač ne boš kupila in vrneš ter greš.

Nimam njihove aplikacije in je tudi ne mislim imet. Imam kartico, kupon pa najdem na njihovi spletni strani ko stojim pred blagajno. Kupone ne izrezujem, ker reklam ne dobivamo. Pa tudi če bi jih dobivala, jih ne bi rezala.

V primeru da jim ne dela, brez slabe vesti vse pustim na blagajni. Kar se tiče akcij je po navadi res tako da podražijo in dajo popust. Opažam da pa imajo dosti navite cene artiklov, ki niso njihove blagovne znamke. Dosti izdelkov se v proizvajalčevih trgovinah ali spletnih trgovinah dobi bistveno ceneje.

Danes ni bilo interneta v sparu na Litijski v LJ. Mogoče pa imajo motilce:)))

V Spar ne hodim več,že mnogo let, tam kjer zdaj kupujem zapravimo na leto 6000 eurov v Sparu leta 2012 sem porabil okoli 9000 eurov in v Sparu sem kupoval najcenejše stvari in na kupone, moram pa reči da Spar Izola so bili skoraj vsi zaposleni zelo korektni  in rad sem zahajal v Spar, no zdaj porabim na mesec za vse kar je vse skupaj na mesec 2000 eurov. Če bi živel v Sloveniji bi samo za hišo najemnino plačal med 2500 eurov do 3500 eurov. Vse ostalo sam predvidevam, bi mogeli imeti v Sloveniji zdaj dohodke približno 7000 eurov da bi podobno živel kot živim v Angliji.

Anon, 24.12.2024 ob 16:07

Danes ni bilo interneta v sparu na Litijski v LJ. Mogoče pa imajo motilce:)))

Zagotovo. Meni nikoli ne dela njihova aplikacija v njihovi trgovini. Vedno se moram vnaprej pripraviti s popusti, ali pa se jim raje izognem.

New Report

Close