Špar vse slabši
Jammer, 24.12.2024 ob 17:49
Anon, 24.12.2024 ob 16:07
Danes ni bilo interneta v sparu na Litijski v LJ. Mogoče pa imajo motilce:)))
Zagotovo. Meni nikoli ne dela njihova aplikacija v njihovi trgovini. Vedno se moram vnaprej pripraviti s popusti, ali pa se jim raje izognem.
Sej ni res da ne dela to ime babure nekaj pritisnejo tam v blagajni, da blokira sken kode popusta in potem še laže, da ne dela samo da bi tako z Lažmi dražje prodale… Zato se jim nič dat in jih prijavit ..
Ena koza lažniva je enkrat starejšo gospo začela nadirati, da kupon ne prime in da ga je že porabila, ampak gospa je vedela da ga ni in nihče drug da ga zagotovo ni in da mora veljati 25% popust.. potem ko je koza lažniva prodajalska videla, da se gospa ne bo pustila, ji je pa rekla, aja zdaj pa dela, nekaj je blagajna zasteklala in potem pazi zdaj , ji je lažniva goljufiva trgovka pa izdelek, na katerega je dala kupon dvakratno kasirala…. Kao “če te nisem uspela nalagati da ne upoštevam popusta, ti ga pa poskusim dvakrat zaračunati,” ampak je starejša gospa k sreci preverila račun in jo ugotovila…
Babe so lažnive tam za blagajnami očitno delajo to namerno, da bi okradle kupce, in se ne sme pustiti in je treba zahtevati pravice magari preko inšpekcije.
ne nori, 24.12.2024 ob 10:25
“Šparova aplikacija ni delala”
Šparova aplikacija je čisto lepo delala, če pa tebi ni deloval internet ali telefon je pa to tvoj problem in ne Sparov.
Včeraj, nekje med 14. in 16. uro, zagotovo ni delala. Sem sprva mislila, da je problem v signalu na lokaciji, a je prenos podatkov normalno deloval. Je sprobal tudi blagajničar in ugotovil, da ne dela. Enako tudi stranki za menoj ni. Sem plačala polno ceno in tako verjetno še precej drugih. Bi bilo pa fer, da bi obvestili ali vseeno upoštevali popust. Blagajničar je omenil možnost kartice in izrezanega kupona, ampak če imam aplikacijo, menda ne bom hkrati še izrezovala kuponov.
Neprijavljena, 24.12.2024 ob 20:48
V Sparu ni bilo neta? Plačali ste lahko le z gotovino ali se je dalo tudi s karticami? Če je bilo možno plačilo s karticami je net bil. Razlog da ni delalo je bil drugje.
Eno je delovanje interneta, drugo pa delovanje same aplikacije. Če internet ne dela, potem tudi ne dela aplikacija, ker je vezana na internet. Če pa internet dela, aplikacija sama pa ne, je problem v sami aplikaciji.