Najdi forum

Splash Forum Arhiv Finance in kriptovalute Sparkasse najslabsa banka

Sparkasse najslabsa banka

Opice s Sprakassa meni studentu zaracunajo 4.000 bivsih sit, ce zelim zapreti bancni racun, ker so stroski vodenja tako visoki.

V LJ imajo celo 1 poslovalnico skrito v Siski z delovanim casom do 16ih. Kako se naj nekdo ki je zaposlen pripelje v pol ure v najvecji guzvi do njih. Ce imajo samo 1 poslovalnico naj imajo vsaj delovni cas daljsi.

Malo so me razkurili s temi 4.000 sit pa moram povedati svoje mnenje, mogoce bodo nekoc le spoznali da ni dobro na tak nacin obirati nas studente \:\)

Žal je tako, da ljudje vse premalo pazijo kaj podpisujejo – ko si sklenil pogodbo o vodenju transakcijskega računa, nisi bil pozoren na omembo stroška zapiranja računa – takrat bi lahko to uredil, ne pa da sedaj svoje napake oznanjaš na forumu…

Poanta te zgodbe je, da predno izberemo banko, povprašamo po pogojih in cenah njihovih storitev na več bankah.

Lp,

____________________________________________________________________ Navada ravnanja z denarjem je pomembnejša od njegove količine. Stojim vam ob strani. Janez Tomc, mag. [email protected]

Zakaj misliš, da si ti student, lahko kaj na boljsem kot jaz, ki nisem student?

“bureki” je pozabil povedati, da je ob odprtju računa dobil od banke podarjenih starih 5 jurjev, tako da je še vedno v plusu. Tudi jaz sem na ta način odprla račun pri Sparkasse in ga z veseljem uporabljam, saj mi ni potrebno paziti, na katerem bankomatu dvigujem denar (nimajo provizije), poleg tega pa imajo banko odprto ves dan in ne tako kot večina bank, ki imajo sredi dneva “siesto”.

New Report

Close