Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Opravljivka špela grošelj +15 kg???

špela grošelj +15 kg???

A se mi samo zdi, da se je Špela tako zelo zredila? Je mogoče v pričakovanju?

Kje vidiš to? Slike?

mal prej je bila po golica tv

jaz sem jo zadnjič videla v odsaji nazdravje.res ima nekaj kg več kot včasih,če je pa noseča pa nevem.Je pa res imela tako oblekco kot da bi bila.

Ta ženskica je tudi en primer zablojene plasitk fantastik operacije.

Umetni joški (ki niso prinesli sreče, zato se prenažira) noge kot dva hloda. U faco je (še) lepa. Škoda mladenke.

in kakonaj si po tvoje pomaga,da bo imela lepe manekenske,ravne in oh in sploh noge?

povej,se bom tud jaz poslužila tega recepta

Zaradi tega je malo bolj okrogla.

Šport “špelika zala”.
Zdrav lajf in vztrajnost.

Poglej si Špelino mamo, ki jo je pri 60 letih pol manj kot Špele.

A veste kako živijo take frklje? Zaživi zvečer na nastopu (Špela ima zelo malo nastopov),
malo miga, se prenažira, popiva………….sedi v avtu, se privleče domov in spi cel dan.

Zato si tak.

škoda jo je, ker ni trlica?
ah, še ena s spranimi možgani zaradi modne industrije

škoda jo je, ker ni trlica?
ah, še ena s spranimi možgani zaradi modne industrije[/quote]

Škoda, ker ima umetne joške, trepalnice, lasne podaljške……….pri teh letih.
Škoda, ker se prenažira. Zakaj, pa ve sama.

Ene zdrave, radožive, rdečelične debeluške so prav simpatične. Ali če hočeš, seksi.
Ona pa to ni, žal.

Meni je pa ona še vedno čisto luškana…
Vsake oči imajo svojega malarja.

Dejstvo je, da so nekatere debeluške lepe in simpatične, druge pa….
Enim debelost naravnost pristoji, drugim pa ……
Ampak to mislim čisto resno.

tud vse suhice niso lepe a ne.mislim faca pa to…

A še bolj debela kot je bila leto nazaj? Ojej… meni je bilo že tisto brez okusa in prave mere.
Lepa pa ni, meni se zdi 10 let starejša kot v resnici je.

tu pa same lepotice in manekenke … no, vam Špela vsaj ni konkurenca 😀 you wish …

Ha ha, ma ja… Itak da so same manekenke, ki zgledajo vrhunsko, postavo imajo pa tudi ena a. Samo ne vem, kje se skrivajo, po mojem so cele dneve doma na računalniku, zaprte, da jih kdo ne ukrade.

Drugače pa meni je Špela v obraz prav lušna, postavo ima pa tudi ok. Večkrat jo vidim v živo in res ne izstopa.

Sem videla poleti obe v živo Špelo in mamo. Sta po konstrukciji popolnoma različni. Špela je res preveč okrogla ima pa lep obrazek in je prijazna. Mama je pa kot presušen papir v obraz. Kot bi imela 114 let. No pol pa izberi.

Pa še slikica te famozne Špele. Meni je sicer všečna, čeprav je malce bolj okrogla.

http://web.vecer.com/portali/podatki/2009/10/21/slike/online_IMG_0772-300.jpg

Ma ja, je bolj okrogla, ampak zato še ni grda…

Pa še slikica te famozne Špele. Meni je sicer všečna, čeprav je malce bolj okrogla.

http://web.vecer.com/portali/podatki/2009/10/21/slike/online_IMG_0772-300.jpg%5B/quote%5D

EJ FOLK, PA TI JOŠKI SO UMETNI!

PREVELIKI. KOT FAFLE OD URŠKE ČEPIN.

A TO JE ZA VAS LEPOTA? SEKSI?

TILE NJENI UMETNI JOŠKI SO PA RES PRAVA KATASTROFA !!! FUL PREVELIKI ZANJO!
UBOGI NJEN FANT, KI BOŽA TOLE PLASTIKO. SAMO NARAVNO JE ZAKON !!!

Je že res, da so umetne in po naših merilih prevelike. Zagotavljam pa, da ga ni moškega, ki se jih ne bi z veseljem dotaknil, z očmi pa jih itak vsi požirajo… Namen je dosežen…

Je okrogla ampak ne vem zakaj me to na njej ne moti. Obraz ima pa lep.

http://www.youtube.com/watch?v=_cgD9dmZXy4&feature=related

Tule je bila pa suhcina

Ja, ampak ali ni njena mama kadilka? Nekateri kadilci so neizmerno suuuuhi…..In njena mama ima drugačno gensko zasnovo telesne konstitucije, kot njena Špelca.

Špelca ima pač podedovane baročne gene, pa če “štoplc” malo nad 1,50 m je… Pri majhnih ženskah s kratkimi nogicami se kile tako hitro nalepijo, sploh pa tudi zato, ker televizijska kamera doda vedno vsak 5+ kg, kot jih ima oseba resnici…..Je pa tudi velika ljubiteljica junk food-a; je v desetih letih “prenažiranja” po špilih ob 3h, 4h zjutraj pustilo špehnate posledice….

New Report

Close