špela grošelj +15 kg???
A TE NI SRAM.ZGLEDA DA SI SAMA TAKO PREKLETO NESREČNA DA MORAŠ ŠE DRUGE ŽALT.seveda ti pa si najlepše dekle na tem svetu in zato imaš pravico zaničevati druge.mislim da sem kar prav ugotovila da si sama prekleto nesrečna in ta gnev sedaj spuščaš na druge.fuj in fej jah.
PA NE MOREM VERJETI KAŠNI STE POSTALE MONOVKE,NADIRČNE,NESRAMNE,ZBADLJIVE,UŽALJENE.
pa še nekaj veliko suhih deklet je v najstniških letih takih ko začnejo odraščat počasi tudi kile dvigujejo.
sama vem pri sebi da sem bila vedno suho dekle s komaj 49 kg včasih tudi manj in to tam do 28 leta.potem so se začele tudi kg dvigovati in se rediti.mal ti prenese porod 2x mal hrana mal pa podedovanost.
ampak nimaš kaj tako je.sama imam sedaj pri 39 letih 62 kg.
vem pa da se bo sedaj uglasilo nekaj žensk ki bodo rekle da to ni res.ja res je.odvisno pa je tudi kakšno imaš konstrukcijo telesa-a si mahnjen na debelost ali pa na vidtkost.in podedovanost.
imam prijateljico ki je pri 4 otrocih suha kot poper pa ne telovadi in je kar ji paše jaz sem se pri 2 zredila precej in je od tega nekaj pač ostalo.
ena druga pa ko je bila mlajša suha sedaj pri 38 letih pa ima 85 kg pa samo enega otroka.
tako da ti naravi poskušaš samo pomagati in jo usmerjat ampak kar ti je usojeno imaš pa če se tako trudiš to preprečit.
Po mojem osebnem mnenju je Špela zelo lepa. Ni suhica, pa tudi, kje pa piše, da bi morala na vsako silo biti? Eni rabijo bolj pazit, drugi manj, kaj in koliko pojedo, nekaterim pa sploh ni treba. Moja sodelavka je bila suha, 55 kg na 175 višine. Se je znala včasih namrdnit čez kakšno, ki je imela višek. Po štiridesetem je pa sama začela kopičiti v trebuh in okoli bokov, da zgleda kot da je noseča. Pa je prej jedla vse, malice je porcijsko pojedla isto porcijo kot moški, ne količinsko in ne kalorično nič manj, zdaj pa ne sme tega in ne onega, kipi pa vedno bolj. Tako da dobro premislite, kako opletate po ljudeh, ker ni rečeno, da vas telo ne bo kdaj izdalo v vaši percepciji, kaj je lepo in kaj ne.
Špela ni suha, do debelosti pa ji manjka tako še kar nekaj kilogramov, predvsem pa zašpehanosti, česar pa Špeli res ne gre očitati. Lepa je, in nič ne bi imela proti njenemu izgledu, skupaj z vsemi kilogrami. Moškim povečini poželjiva. Rade se imejte, potem boste manj kritične do sebe, pa tudi do drugih.