Špela Grošelj ima 40 let
Špela je hinavka, 09.01.2025 ob 15:00
40 ali več zgleda pa po vrhu še zatežena in hoče da je vse po njeno. Domen Kumer njen bivši prijatelj pa tako dober človek. Predolgo je toleriral njeno nesramnost in komandiranje v družbi. Špela je ena hinavska kača, ki ne ceni nikogar.
Sta bila k rit pa srajca s Kumerjem.
Zakaj sta se pa skregala?
Drugače pa:
Vse najboljše Špela
🥳🎂🥂🍾🎈🎉🎈
Ne bit nesramni, karkoli si mislite o njej, zagotovo ji ni lahko gledati ljubljenega človeka v takšnem stanju. Nikakor ne bi želela biti v njeni koži, zato jo na nek način občudujem, četudi nisem njena fenica. Logično pa, da pri štiridesetih ni več rosno mlada, vem iz lastne izkušnje, leta pač prinesejo svoje tegobe, je…t ga. Vse najboljše, Špela!
Domen Kumer je gej, to bi lahko že vedeli. Pa ne da bi bilo kaj narobe s tem. Enako kot Sebastian, pa še kdo na naši sceni…
…Špela je bila TOP ženska pri 20-ih oz. še prej, smo ga precej skupaj prežurali, divja ženska in hitro je dala noge narazen ( s čemer tudi ni ni nič narobe ), rad ima sex (iz prve roke) in joški so fenomenalni in je (vsaj bila) ponosna nanje (popravljeno seveda).
Nazadnje sem jo v živo videl 5 let nazaj na enem eventu, komaj da me je pozdravila, fina do amena, ampak je vseeno izgledala kjut, čeprav že malo starikava v obraz pri 35-ih. Pač posledica življenja.
Nazadnje sem jo videl v enem videospotu, ko je bila res debela in zgledala kot kakšna mama pri 50-ih…če je zdaj shujšala ne vem, ampak upam da ja…
Anonimn., 10.01.2025 ob 18:43
Na posnetku, kjer jo Mrlena preseneti za rd, v sobi, ima Špela sobo kot svinjak, vsa oblačila po tleh , po vsej sobi razmetano, glavno, da ima kilo pudra na obrazu, da bi pa kaj pospravila, ko veš , da ti pridejo gosti pa ne, je prava zanemarjena lena packa, saj ni čudno, da jo vsak fant pusti.
Kako naj bi vedela, da pridejo gosti, saj pa sam pišeš, da so jo presenetili?
kako to, 10.01.2025 ob 19:22
Kako naj bi vedela, da pridejo gosti, saj pa sam pišeš, da so jo presenetili?
Ko Imaš rd, sploh če si javna oseba, lahko pričakuješ, da ti bo vsaj nekdo prišel na vrata, čestitat, vsaj za ta dan bi se potrudila in malo pospravila, ne pa da vsem , celi sloveniji pokažeš v kakšnem svinjaku živiš!! Sramota.