Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Spela groselj – novi partner

Spela groselj – novi partner

Eko pa je tudi ona zaljubljena

Zdaj pa hitro otroke nardit, biološka ura že glasno tik taka, Špelca.

A se ve kdo je njen?

Kje pa si zasledila? Nobenega članka ne najdem.

Bravo. Ji privoščim, vso srečo.

Odgovor na objavo uporabnika
Anonimna257, 02.02.2025 ob 15:46

Kje pa si zasledila? Nobenega članka ne najdem.

Firbci za svoje RITI se brigajte, krave opravljive !!!

Spremljam jo na Facebooku , pa nisem nikjer videla objave. Pred 23 urami je objavila da ima zelo  razmetano stanovanje, nič drugega. Če pa je kaj na tem, pa naj ji tokrat uspe

Ne bo dolgo 🤣.   Ne zdrži noben.

Upam da se je vsaj malo bolj  umivat začela, ker tisti stari švic vonj + osladen parfum  ni ravno prebavljiv

Sovražim Janšo!!, 02.02.2025 ob 15:55

Firbci za svoje RITI se brigajte, krave opravljive !!!

Zakaj ? Če že skoraj vemo vse o njej, bomo pa še to skupaj prežvečili.Zakaj pa o Ivanu Hudniku ne vemo nič? Recimo?

Težave s problemi, 02.02.2025 ob 16:04

Zakaj ? Če že skoraj vemo vse o njej, bomo pa še to skupaj prežvečili.Zakaj pa o Ivanu Hudniku ne vemo nič? Recimo?

Saj nisem buzi, da se bom zanimal za nekega Ivana, še za Janšo mi dol visi.

Scam, ker nikjer ni objavljeno, niti na njenih osebnih straneh.

Tole pa ne drži, na Facebooku je pred 23 urami objavila da je še samska (v zgodbah kjer odgovarja na vprašanja) . Ne vem kaj imate od tega da kar neke lažne informacije objavljate

Poglejte njen instagram, je objavila da je zaljubljubljena, poglejte pod reel videe… niso false info, ima tipa.. je pa se frisno

Res je ja… samo par klikov je treba narediti pa se takoj izve s kom je skupaj 🙂

Lahko da ima samo jebača, to je drugo. Sicer pa pri teh glasnih babah ni problem to, da ne morejo dobiti desca, ampak to da ga ne morejo obdržati.

Špela je v vezi z Janom Plestenjakom, saj je pred par dnevi pisalo, da se je razšel z punco  zaradi Špele.

Špelca,  a to si  sama odpiraš temo, vse za reklamo, samo, da se govori?

Toloko stare ženske se paviloma ne zaljubijo več.

Koliko stare? 40? Oooooo, pa še kakoooo se zaljubijo.

Glede na to, da se, baje, poznata sele mesec dni, vsak dan visi pri njemu, me zanima, kako kaj njen 90 days no cookies? Bi moski gledali zensko vsak dan pri sebi doma, pa da ne bi bili z njo intimni?

Anonimno412, 02.02.2025 ob 17:51

Špela je v vezi z Janom Plestenjakom, saj je pred par dnevi pisalo, da se je razšel z punco  zaradi Špele.

NI. Ta tip ima potetovirani obe roki, ima psicko. Ceprav je bil se en kuza zraven.

Meni se smilita njena psa. Prej ju je cisto poclovecila, imela v vozicku, se obnasala do njiju kot da sta otrocka, zdaj pa je non stop pri tem tipu.

Ne mores ugotoviti, kdo to je, ker ga skriva. Jaz pa ne poznam “ljubljanskih” podjetnikov” s sumljivo preteklostjo in sedanjostjo.

Glede na to da ji bioloska ura hudo bije, pricakujem hitro kaksno zaroko ali nosecnost. Se posebej, ker njena tekmica Tadeja skoraj vsak dan na IG objavi, da si zeli zaroke s Spelinim bivsim Matejem.

To vse skupaj me spominja na turske ali mehiske serije. Se kokice si bom naredila in spremljam nadaljevanje.

Hahahahah

Glede na slike, ki jih objavlja bi rekla da je njen novi fant Marko Ličen 🙂 res ji paše zaljubljenost in upam, da bo trajalo

Ja, on je. Saj ne rabiš veliko časa da ugotoviš.

Naj bo srečna.

S čim se pa ukvarja Marko?

New Report

Close