Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Spela groselj – novi partner

Spela groselj – novi partner

Pardon Pardon gospa Anojoj ki nima socialnih omrezij in ima lajf je slucajno zalutala na 13. stran foruma hahahahha lepo nedeljo dobri ljudje ki imate se nekaj pameti

Dejstvo je, da je ona javna oseba in je sama sebe plasirala v medije. Forum je zgolj odgovor na večine njenih nebuloz. Ljudje jo poznamo tudi izven javne podobe, torej privat. In tukaj je fact, da vemo kakšna je, ko nima maske za javnost. Je glasna, problematična in vsem soli pamet. Ona niti pod razno ni tak biser, kot se predstavlja. Če jo hvališ je prijetna, če ji negiraš pokaže svoj dvoličen obraz. Samo nakladanje jo je. Eno je govorenje, drugo so rezultati in pri slednjemu pogrne na celi črti. Veliko govorjenja in nič rezultatov. Res ima ob sebi nezrele prijatelje ampak niso oni problem. Ona je, ker se ne zna hendlat, kar je pa zelo žalostno za žensko 40+ in še javno osebo. Ne zna se hendlat in pika. Nima nobene samokontrole. Pa še ena kruta in realna: če bi se moja hči pri svojih 40+ tako obnašala , bi ji rekla naj se zamisli nad sabo. Ne mi pol jokat, če te, kot javno osebo folk spljuva, ko vidijo kakšna si. Sej nismo ovce. In ja, sama je svoje obnašanje plasirala v javnost ala lej kako sem frajerska. Nisi. Si nezrela. Zamisli si, zakaj je pri tebi tako veliko negativnih komentarjev. In ne, nismo ti fouš ampak pač nisi za vzgled. Jaz s tabo niti na kavo ne bi šla, ker bi samo čakala kdaj boš naredila sceno. Tako neoredvidljivo problematična si. In tisto, ko je ena zgoraj napisla o Janiju, kaj je rekel zate. No, to pove vse o tebi. Wake up and smell a coffee.

Bemu je grd ta nov Marko.

Sploh pa v glavi ne more bit kej dosti, ce pr 40ih hodi vsak dan na fitnes kot en 25letnik.

Odgovor na objavo uporabnika
Nastasq1234, 23.03.2025 ob 15:33

Bemu je grd ta nov Marko.

Sploh pa v glavi ne more bit kej dosti, ce pr 40ih hodi vsak dan na fitnes kot en 25letnik.

Tudi meni je ta novi neprivlačen. Si pa njo ne predstavljam da bi bila mati , ne vem kako bi zmogla skrbeti še za nebogljeno bitje, če še zase bolj slabo.

Anojoj, 23.03.2025 ob 10:03

Sanja V.P., 22.03.2025 ob 10:48

Anojoj, 22.03.2025 ob 10:03

Špela iz realnega življenja, 22.03.2025 ob 06:02

Nima družine in otrok. Ne hodi v službo za 8 ur in potem hop domov skuhati in poskrbeti za dom, peljati otroke na trening, se ukvarjati z njimi in loviti minute še zase. Življenje realne in prizemljene osebe je drugačno od njenega. In zato jo vrže iz tira vsaka malenkost, ki ni po principu Princeske na zrnu graha. In ona spet pregori. In da opraviči svojo lenobo in razvajenost je izgorelost, ščitnica…Uredi si lajf pa nehaj samo jamrat in bluzit. Polna usta so te o vsem. Tvoje pametovanje poslušat je tako, kot bi 200 kg oseba predavala o zdravem prehranjevanju. Ženska nima discipline in zrelega pogleda na lajf. To je dejstvo. Upam, da njen tip zna kuhat in pospravljat, da se vsaj osnove začne učiti od njega. No, sem ob kavici prebrala in pokomentirala. Zdaj pa grem speči kruh, da bomo imeli svežega za zajtrk. Špela, vabljena k nam domov za en teden, da vidiš kaj je realno življenje.

Joj, kako si boga.

Prave ženske znamo skrbeti za svoje.
Anojoj- kaj je ŠpeliČebeli, a si se zbudila in ob aaaaamaziiiin kavi komentiraš? Povej, te zelo boli, ker je tvoj bivši dobil lepo, suho in prijazno punco? Si mislila, da ga boš s tisto neumno pesmijo nazaj dobila? A se kdaj vprašaš, če ni problem v tebi, da ti vsi pobegnejo? Mi itak vemo, da je. Kdaj bo pa tebi kapnilo?

Nisem Spela seveda. Niti nimam socialnih omrezij. Sem pa 100%, da tukaj komentirajo vec ali manj zenske. In potem se vprasam ali ima res ona problem ali vi, ki ocitno spremljate vse kar posta in potem o eni osebi nabijete vec kot 12 strani in jo tukaj blatite, ceprav imate tako natrpane urnike in se tako posvecate svoji druzini. Ce bi bilo to res, vas ena x oseba niti nebi zanimala. Ocitno imate pac bolj beden life kot ona sama.

Dej da te vprašam a če bi bilo 14 strani hvale in reklame za njene izdelke, firme… Bi to bilo ok in njej tudi,  se ne bi zaganjalo v folk zakaj jo spremlja, pa če nima svojega lajfa….

Vidiš tvojo dvoličnost, se posebej zato, ker ona ima koristi od teh, ki jo spremljajo, ona hoče da jo kdo spremlja, zdaj pa tem to spremljanje v faco očitas…  Še en dokaz dvolicnosti o kateri pišemo in tudi da sama ne veš kaj hočeš…  V kolikor nisi Špela pod krinko, si pa kakšna znanka in velja enako zate zapisano kot zanjo, saj jo tako silno zagovarjas v tej njeni dvolicnosti, torej moraš biti tudi sama taksna

Anonimno470, 23.03.2025 ob 15:55

Dej da te vprašam a če bi bilo 14 strani hvale in reklame za njene izdelke, firme… Bi to bilo ok in njej tudi,  se ne bi zaganjalo v folk zakaj jo spremlja, pa če nima svojega lajfa….

Vidiš tvojo dvoličnost, se posebej zato, ker ona ima koristi od teh, ki jo spremljajo, ona hoče da jo kdo spremlja, zdaj pa tem to spremljanje v faco očitas…  Še en dokaz dvolicnosti o kateri pišemo in tudi da sama ne veš kaj hočeš…  V kolikor nisi Špela pod krinko, si pa kakšna znanka in velja enako zate zapisano kot zanjo, saj jo tako silno zagovarjas v tej njeni dvolicnosti, torej moraš biti tudi sama taksna

To O dvolicnosti ne razumem cisto, kaj si hotla povedat. Jaz ne zagovarjam nobenga. Lahko seveda sledis komur hoces, samo ne razumem zakaj bi spremljal nekoga, ki ti je totalno antipaticen? In ocitno o tej osebi ves vse podrobnosti. Ona sploh ve ne kdo ste in da obstajate, vi ji pa posvecate toliko svojega dragocenega casa. V bistvu sploh ne vem na kaj namigujes zenska? Rajs preber kaj je bilo napisan.

Ahjoj, 23.03.2025 ob 16:15

To O dvolicnosti ne razumem cisto, kaj si hotla povedat. Jaz ne zagovarjam nobenga. Lahko seveda sledis komur hoces, samo ne razumem zakaj bi spremljal nekoga, ki ti je totalno antipaticen? In ocitno o tej osebi ves vse podrobnosti. Ona sploh ve ne kdo ste in da obstajate, vi ji pa posvecate toliko svojega dragocenega casa. V bistvu sploh ne vem na kaj namigujes zenska? Rajs preber kaj je bilo napisan.

V življenju pridemo v stik z mnogimi, tudi takimi, ki nam niso blizu in s katerimi se ne strinjamo v vsem , z vsemi njihovimi dejanji…

Zakaj je pa ona spremljala tam ljudi v tistih šovih in jih komentirala, celo vodila komentiranje… In to celo za dnar simfala in ocenjevala ljudi, že tam se je videlo, da nikogar ne pusti do besede… Torej sprejela je delo, da ji plačajo za komentiranje, simfanje drugih ljudi tudi , spremljanje nekoga,ki ji ni všeč…  Drugim pa to meces zdaj v obraz… Evo spet dvolično…

Pac spremljamo marsikaj, niti ni nujno, da vse vidimo pri njej, lahko kje drugje v medijih, na insta, pač povemo svoje mnenje o določenih njenih dejanjih… Ni si pa treba domišljati, da skoz samo o njej razmišljamo… Ni tolk pomembna, čeprav si očitno to domišlja…

Očitno pa ona ne zmore sprejeti, da se kdo ne strinja z njo in zdaj pljuva in meče očitke… Za to kar ona sama dela se celo v hujši obliki… Torej za plačilo je simfala ljudi v oddaji… Zakaj pa je sprejela to in namenjala svoj cajt ljudem, ki ji niso všeč???  Naj ostane retorično vprašanje samo kot ogledalo za vse neumne očitke.

Ne moreš biti javna oseba, ki ti paše da imaš koristi od tega, samo ko ti tako ustreza, ko pa ti ne paše pa  napadati ljudi, ko izrazijo kakšno mnenje o tebi.

Ta njen tanov je tudi meni grd. Vem da vsake oči vidijo drugače ampak mislim da je štos drugje. Tip je na Tinderju vsako oblajal pa ni imel uspeha. Pri njej je imel ker je tako obupano iskala kito. In on je zdaj lepo in tiho pohleven da dobi kar dobi. Ona je pa dobila kito in copato. Ona razlaga kako je boga in utrujena kako je njena nadledvična žleza na nuli. A bejž no bejž? Objaviš pa da se nažiraš s krofi in pico. Vau res pametno. Mislim da s tako prehrano sebe ne boš sanirala niti ne shujšala. Če bi jo hvalili se ona tu nebi oglašala pod krinko. Niti ne njeni prijatelji. Mislim da samo 2 kaj lepega o njej napišeta. Najbrž na njeno jokcanje kako smo kruti in me vidimo njenega visočanstva v vsej svoji briljantnosti. Tudi jaz jo ne vidim kot mamo. Če sebe ne zna popedenat tud otroka ne bo znala. Ja pa njena maska za javnost umetna kot zobna proteza mojega dedka.

Kaksne oddaje? Kaksna je ona ne vem, ker je ne poznam osebno, niti ni bil moj namen nje branit. Kar sem Jaz hotla komentirat je, da ste tukaj ljudje iz ciste zlobe, privoscljivosti in verjetno tudi fovsije. Pac v tej temi je ona na tapeti. V drugi temi je pa skakalka Prevc. Kaj vam je pa ona naredila, da tako grdo pisete o njej? In jo blatite?

Ahjoj pojdi zivet lajf, k si napisala da ga ljudje v forumu nimajo. Prosim ne vztrajaj hahahah ne izgubi zivljenja kot mi. Ne kometriraj na 14. strani foruma hahahahahha lepa nasa pravicnica, pojdi v miru no

Ahjoj, 23.03.2025 ob 18:58

Kaksne oddaje? Kaksna je ona ne vem, ker je ne poznam osebno, niti ni bil moj namen nje branit. Kar sem Jaz hotla komentirat je, da ste tukaj ljudje iz ciste zlobe, privoscljivosti in verjetno tudi fovsije. Pac v tej temi je ona na tapeti. V drugi temi je pa skakalka Prevc. Kaj vam je pa ona naredila, da tako grdo pisete o njej? In jo blatite?

Spoštovana, je pač razlika ali nekdo komentira dejanja neke javne osebe, ki niso ok, ali pač nekdo blato osebo na osebni ravni po videzu, kot to zlobno z lažmi počno Niki v drugi temi.

Katere oddaje: poroka na prvi pogled… Tam je kao voditeljica, da komentira druge neznane ljudi v oddaji, jih simfa…

Jaz vsak zase govorim jaz komentiram Špelina dejanja, ne njenega videza, briga me kako izgleda…

Uf se kako bere spela tale forum. Ker s svojimi storyji ocitno odgovarja na komentarje, hvali se kako je nekomu nekaj pomagala – bivsi negovalki. Kako pateticno prav vidi se, da ni imela cesa posnet samo zelela je povedati glejte ljudje kako dobra sem. Ko naredis nekaj nesebicno nimas potrebe povdariti javo kaj si za nekoga storil. Cccc

Maja iz Bleda, 04.03.2025 ob 10:27

V casu Kirscha  je bila ona fizično in mentalno na mestu. Gregor je s svojim zdravim pogledom na življenje dobro vplival na njo. Mogoče komu deluje naduvan ampak ni. Ima samozavest in odločnost in ni oseba, ki bi bila komu cucek. Ona pa z ljudmi grdo dela. Se spomnim storija, ko je psicka od tega tanovega imela rojstni dan in sta ji zacela peti pesem vse najboljse. On poje zraven, ona pa njemu skozi smeh zabrusi: bom jaz pela. No, pa je dobila cucka, ki mu lahko ukazuje.

Zarad nje smo sploh zvedeli kdo je ta fant. Preden ga ni ona začela objavljat po svojem IG je imel štacuno z proteini na Bledu in nuben ni vedu zanj. Roko na srce.

Taja mislim, da ste zgresila point. Nihce ne pise zaradi koga pozna koga, ampak kaksen je kdo. Sej pa je jasno da z njo zarad druzga kokr prepoznavnosti normaln ne bi bil 😁 zgoraj so samo napisali da se jim je zdela normalna ko je bla z njim. Pa so se usteli haha. Sej tud on ne more bit normaln. Samo ona oddaja tak mocen narcis vajb, da se ti se najvecje govno zasmil, da je to prenasalo.

Sunshine798, 23.03.2025 ob 20:33

Uf se kako bere spela tale forum. Ker s svojimi storyji ocitno odgovarja na komentarje, hvali se kako je nekomu nekaj pomagala – bivsi negovalki. Kako pateticno prav vidi se, da ni imela cesa posnet samo zelela je povedati glejte ljudje kako dobra sem. Ko naredis nekaj nesebicno nimas potrebe povdariti javo kaj si za nekoga storil. Cccc

Vemo da bere. Ko smo kometirali da se je potuhnila zaradi komentarjev  je objavila kako sta šla s tanovim na en hrib in napisala da je boga revca 5 tednov ležala in da je vesela da je sploh lahko šla ven. Pa tolk se trudi objavljat še tipa da se ga slisi ali malo vidi da bomo ja vedli da sta še skupaj.

Nina895, 23.03.2025 ob 21:06

Vemo da bere. Ko smo kometirali da se je potuhnila zaradi komentarjev  je objavila kako sta šla s tanovim na en hrib in napisala da je boga revca 5 tednov ležala in da je vesela da je sploh lahko šla ven. Pa tolk se trudi objavljat še tipa da se ga slisi ali malo vidi da bomo ja vedli da sta še skupaj.

Haha samo res! Joj druge influ. znajo to vsaj malo bolj skrit ta svoj delulu

Njen dogodek za mentalni well being se lahko imenuje samo delulu is the solulu 🤣

Ne resno, privoscim ji, da si najde ucinkovito strokovno pomoc. Iz srca. Ampak zastrupljati druge pa ni treba.

Boris objavlja tanovga na storijih. Na enemu stoji in napenja mišice. Bravo Mare še mal zdrž pa boš prepoznaven  in se lahko vržeš v trenerske vode. Pa še na Tinderju boš bolj zaželen. Kar stisn zobke in zamiži pa bo. No pa čepke za ušesa ne pozabi kupit. Sej veš kolk ona skoz blebeta.

Sunshine286, 23.03.2025 ob 21:13

Njen dogodek za mentalni well being se lahko imenuje samo delulu is the solulu 🤣

Ne resno, privoscim ji, da si najde ucinkovito strokovno pomoc. Iz srca. Ampak zastrupljati druge pa ni treba.

🤣🤣🤣🤣

Vsi ki boste šli na srečanje ob svetem Nikoli ne pozabite na verigo česna okrog vratu

Ajuuuj kolk se tračaruše brukate tuki. 😂

Tip JE TRENER. Fitnes je njegova pisarna. Služba. Eni delamo od doma. On bl težko al kuko.🤣

Nastasq1234, https://www.jasnamedar.si/fotografski-zapisi/moja-utez-je-fotic-njegova-pa/

Dunja P., 23.03.2025 ob 21:55

Ajuuuj kolk se tračaruše brukate tuki. 😂

Tip JE TRENER. Fitnes je njegova pisarna. Služba. Eni delamo od doma. On bl težko al kuko.🤣

Nastasq1234, https://www.jasnamedar.si/fotografski-zapisi/moja-utez-je-fotic-njegova-pa/

A pol mata kompenzacijo?  Ona ga bo naredila prepoznavnega on pa njo digi dagi digi dagi, dej me mal po ritki nagi. K če ja, jest bi tud. Javi se pod: v postelji tečem maraton

Anja Fr., 23.03.2025 ob 21:18

🤣🤣🤣🤣

Vsi ki boste šli na srečanje ob svetem Nikoli ne pozabite na verigo česna okrog vratu

objavi vsak dan selfie iz pisarne na svojem profilu, ker mu trenestvo ni zalaufalo, sej mu bo pa zdej z borisom pa spelo mogoce 🤣.  Tko da to kar zbrskas na netu lah vsak, v osnovi ima sluzbo in na vsake svete case koga potrenira.
Btw kdo pr teh letih k je zaseden objav vsak dan selfie, razn ce ne isce potrditve.

sej se trudi pohvalno! Mare vse tvoje tinderke vrjamemo vate mas ti to!

Btw glede na to da ima sluzbo in v prostem casu koga trenira sklepam da nima s.p. In ne izraja racunov za treninge. Wink wink fursic 😉

Auuu kaj vas ene peče tale Špela pa to je res buhpumagej 😆

Ta dogodek, kaj naj bi to bilo? Jo spremljam pa sem očitno to zamudila. A to je na storijih napovedovala ali? Un kanal ki ga ma se ne da notri prideti ali pa meni nekaj ne dela. Je to tam objavila? Tračaruše boste verjetno vedele ker videim da jo se bolj zvesto spremjate ku jst. ☺️

Kje vs te objave vidite? Imam jo na Facebooku pa Instagramu, pa nisem videla. A se vam ne zdi da je dovolj o njej? kaj je danes kakšna luna, tu gor se je en norec spravil na Niko Prevc, tu o Špeli gonite . Predalec je že šlo.

New Report

Close