Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Spela groselj – novi partner

Spela groselj – novi partner

Odgovor na objavo uporabnika
Sunshine286, 23.03.2025 ob 22:08

Btw glede na to da ima sluzbo in v prostem casu koga trenira sklepam da nima s.p. In ne izraja racunov za treninge. Wink wink fursic 😉

doooooost nje, ajde sjašite! 😖

Pa še delulu vam dela na to da kukr ona vam posveča objave na fejsu. to bo ja!😹

A se je Marko skače ustrašil fursiča? Pejd pančkat. Jutr pa en selfič iz pisarne 💋

O Speli dobrodosla v svoj kanal, si mal odpisala pa objavila na story citat o blatenju hahaha cist neocitno.

Mi se ne bi nehal, ne rabte brat ce ne zelite. Dokler bo odpirala usta bo obstajal kontra pol, ker ni ok da ima nekdo nestabilen besedo in doseg ljudje pa ne bi povedali svojih mnenj? Meni je pa prav fajn, da ljudje vidijo kaksna je in to napisejo, ker ce ne bi samo njena lazna plat obstajala.

pa prov tisti izrazi k jih spela poslovenjeno uporablja tracaruse ze v 3 objavah hahahaha pa sjasite tud hahahahh

Upsi Dejzi, 23.03.2025 ob 23:11

A se je Marko skače ustrašil fursiča? Pejd pančkat. Jutr pa en selfič iz pisarne 💋

haha tezka odlocitev ga caka, a se prklopt na slavoooo pa zacet racune izdajat al ostat pod radarjem hahahhaha top

Ameeeeeejzeeeeeeen kok ljudi ne mara Speluske. Se je upanje za ta svet, da obstaja razsodnost med ljudmi in ne credni nagon.! Xoxo tracaruska 🥰

Amejzen, 23.03.2025 ob 23:17

Ameeeeeejzeeeeeeen kok ljudi ne mara Speluske. Se je upanje za ta svet, da obstaja razsodnost med ljudmi in ne credni nagon.! Xoxo tracaruska 🥰

Za Slovenijo gre !

Špelci, ki pa bere ta forum pa lahko noč 💋Lovamo te 💋

Ze v videu iz zanzibarja je rekla, da ne more povedat resnice oz.odgovorit na vprasanja sledilcev, ker bi komu s tem naredila ful skode oz. Tocno eni osebi.

Mogoce je mislila na Domna, ampak za njega vsi vemo da je gay al bisex, tako da ne vem kaj novega bi lahko povedala.

Hm, potem se je pa nasel zgleda ta Repič, ki je povedal kar nekaj dirty little secrects…

Ne pozabimo, da je Spelika javno izpostavila in oprala perilo Mateja in Tadeje – seveda namerno, ker je zelela svojo zvedto cetico nahajpati da izvajajo spletno nasilje nad tadejo. Ob tem se je v njen kanal usul plaaaaaz res grdih komentarjev o Tadeji – ker seveda spelino credo je podobno tistemu ki je zbiralo denar za esmeraldo – med drugim res res nizki komentarji (lajdra ipd.) nasaaaa Speluska nedolzna ja pa vse in en komentar posrckala, ki je bil grd. In zdej je Spelus boga, ker so ljudje zaceli pisati kaj si mislijo o njej. Pa to ni bilo prvic da je nekoga sama javno izpostavila.
no potem je sla brisat objave v kanalu ker ne vem a je ugotovila, da je imela epizodo brez zdravil in ni vedela kaj pocne, ali jo je kdo opozoril…kakorkoli. Ne gre srati po drugih pa ne pricakovat ene velke driske nazaj. ♥️ lep pozdrav vsem gorecim speluskAm

Ana126, 24.03.2025 ob 07:27

Ne pozabimo, da je Spelika javno izpostavila in oprala perilo Mateja in Tadeje – seveda namerno, ker je zelela svojo zvedto cetico nahajpati da izvajajo spletno nasilje nad tadejo. Ob tem se je v njen kanal usul plaaaaaz res grdih komentarjev o Tadeji – ker seveda spelino credo je podobno tistemu ki je zbiralo denar za esmeraldo – med drugim res res nizki komentarji (lajdra ipd.) nasaaaa Speluska nedolzna ja pa vse in en komentar posrckala, ki je bil grd. In zdej je Spelus boga, ker so ljudje zaceli pisati kaj si mislijo o njej. Pa to ni bilo prvic da je nekoga sama javno izpostavila.
no potem je sla brisat objave v kanalu ker ne vem a je ugotovila, da je imela epizodo brez zdravil in ni vedela kaj pocne, ali jo je kdo opozoril…kakorkoli. Ne gre srati po drugih pa ne pricakovat ene velke driske nazaj. ♥️ lep pozdrav vsem gorecim speluskAm

To je popolnoma res. In tu se pokaže njena dvoličnost. Grdo je napadla Tadejo in bivšega, ker je bila užaljena, da je dobila kajlo. In ona lahko popljuva-isto je naredila z Nepridipravom-mi pa ne smemo nič slabega o njej napisat. Samo hvalit jo je treba v presežkih. Ne gre to tako. Sicer pa, ta forum je zgolj odgovor in debata o njenem obnašanju, ki ga sama podaja v javnost. Pa saj nismo neumno no

Se mi zdi da se Tadeja In Matej pripravljata na nosecnost, ker ona isce job, zato da bo lahko dobila porodnisko.

Samo se Kirsch da si dobi resno, pa de bo Speli zmesal hahah

Nastasq1234, 25.03.2025 ob 18:21

Se mi zdi da se Tadeja In Matej pripravljata na nosecnost, ker ona isce job, zato da bo lahko dobila porodnisko.

Samo se Kirsch da si dobi resno, pa de bo Speli zmesal hahah

Zdej lahko pricakujemo da Spela objavi, da ji je tetka napovedala otroka na crko XY…

Njen ego zelo trpi. Vsi bivši so srečni in nihče ne joče za njo. Meni je Tadeja všeč. Niso mi všeč glasne in pozornost vzbujajoče ženske, kot je Špela. Ženska mora izražati eleganco pri obnašanju, govorjenju in dejanjih. Ženska je ženska. Špela mi pa deluje drugače. Kot  slonček v trgovini s porcelanom. Elegance nima v sebi. Tudi če se uredi kot dama, z obnašanjem vse podre. Moj brat je bil v mladosti velik ženskar, dokler ni srečal sedanje soproge. Ko sem ga enkrat okrcala glede tega je rekel: so ženke, ki jih spoštuješ in so ženske, ki jih le izkoristiš. Takrat sem bila zgrožena ampak mi je razložil, da ženske same oddajajo tako vibracijo ali so spoštljive dame ali zgolj horizontalna telovadba. Pred časom sem ga vprašala, kam bi on umestil Špelo. Je rekel da ni dama ampak izraža vibracijo *vzameš in se nikoli več ne vrneš*.

Aja, a nima Čepon en kup denarja, Tadeja pa je našla življenjsko poslanstvo v spiritualnosti?

Kirsch ne bo imel resne, on se bo celo življenje s sabo ukvarjal.

Zadnjič je ena napisala, da ni isto ali ti skrbiš za mamo ali plačuješ dom. In zdaj na veliko govori o mami in objavlja obiske pri njej. Če boste grdo pisali čez njo bo spet izgorela. Kaj pa če to ni izgorelost ampak depresija ali kaj drugega? Meni se zdi, da ona zelo čustveno niha. Se ji to pozna na obnašanju in na telesu.

EvaS.37, 26.03.2025 ob 08:22

Njen ego zelo trpi. Vsi bivši so srečni in nihče ne joče za njo. Meni je Tadeja všeč. Niso mi všeč glasne in pozornost vzbujajoče ženske, kot je Špela. Ženska mora izražati eleganco pri obnašanju, govorjenju in dejanjih. Ženska je ženska. Špela mi pa deluje drugače. Kot  slonček v trgovini s porcelanom. Elegance nima v sebi. Tudi če se uredi kot dama, z obnašanjem vse podre. Moj brat je bil v mladosti velik ženskar, dokler ni srečal sedanje soproge. Ko sem ga enkrat okrcala glede tega je rekel: so ženke, ki jih spoštuješ in so ženske, ki jih le izkoristiš. Takrat sem bila zgrožena ampak mi je razložil, da ženske same oddajajo tako vibracijo ali so spoštljive dame ali zgolj horizontalna telovadba. Pred časom sem ga vprašala, kam bi on umestil Špelo. Je rekel da ni dama ampak izraža vibracijo *vzameš in se nikoli več ne vrneš*.

Eva, glede tvojega brata, taki moški sami sebi lažejo. Nabirajo črtice in se s tem hvalijo. Ko imajo za seboj več kot 200 žensk, tudi kakšno glivico, pa se parkrat stestira za SPB, pa so stari 40 let, jih pa zagrabi panika.  Takrat pa prva, ki pride mimo, pa da je vsaj približek tistega, kar so želeli, tista je prava, hitro imajo z njo otroka in potem so oni kao družinski očetje, dokler se po par letih spet ne zgonijo. Uboga vsaka ženska ki je nasedla takemu moškemu, med njimi je bilo dosti poštenih, zvestih punc, ampak ni bil pravi čas. Takrat se je hotel goniti. Mogoče začni na tvojega brata malo drugače gledati, on nič ne začuti vibracij, on podre vse kar leze in gre. In taki se ne spremenijo. Dokler jim vstane, bodo ego filali.

Za Eva, 26.03.2025 ob 16:35

Eva, glede tvojega brata, taki moški sami sebi lažejo. Nabirajo črtice in se s tem hvalijo. Ko imajo za seboj več kot 200 žensk, tudi kakšno glivico, pa se parkrat stestira za SPB, pa so stari 40 let, jih pa zagrabi panika.  Takrat pa prva, ki pride mimo, pa da je vsaj približek tistega, kar so želeli, tista je prava, hitro imajo z njo otroka in potem so oni kao družinski očetje, dokler se po par letih spet ne zgonijo. Uboga vsaka ženska ki je nasedla takemu moškemu, med njimi je bilo dosti poštenih, zvestih punc, ampak ni bil pravi čas. Takrat se je hotel goniti. Mogoče začni na tvojega brata malo drugače gledati, on nič ne začuti vibracij, on podre vse kar leze in gre. In taki se ne spremenijo. Dokler jim vstane, bodo ego filali.

EVA, naša Zartrose pravi da moški iščejo drolje, zavržejo pa poštene ženske. Jaz osebno poznam tak primer, pof.. je na stotine punc, ki jih je tudi par tednov osvajal, potem ko jih je dobil v posteljo, je govoril da so kurbe, to je povedal tudi njihovim bratom, sestram, da so te punce imele še doma težave. Potem pa ga panika zagrabi, 40 let, ni imel kaj pokazati, vsi frendi so imeli otroke , on pa samo avanture in črtice. Sreča eno, Zartrose bi rekla droljo, ki ga je obrnila 180%, ženska je vedela kako moške obrniti,  on se je v njo zaljubil do vrha glav., hitro otroci, poroka. Ona njega začne varati, ne samo enkrat, več jih je imela, njemu se je utrgalo, desetletje krega za premoženje, on je danes sesut sključen moški pri 55 letih ki ga nobena več ne pogleda. Naj se tvoj brat drži svoje pa naj upa da je res dobro izbral . Ker karma je prasica.

Špela zalutala na forum. Spet. Te je zabolelo, ker si se prepoznala v črtici?

Živa 333, 26.03.2025 ob 14:31

Zadnjič je ena napisala, da ni isto ali ti skrbiš za mamo ali plačuješ dom. In zdaj na veliko govori o mami in objavlja obiske pri njej. Če boste grdo pisali čez njo bo spet izgorela. Kaj pa če to ni izgorelost ampak depresija ali kaj drugega? Meni se zdi, da ona zelo čustveno niha. Se ji to pozna na obnašanju in na telesu.

To je “bolezen polnih riti”.

Adam 🍆, 26.03.2025 ob 17:53

Špela zalutala na forum. Spet. Te je zabolelo, ker si se prepoznala v črtici?

Nisem nobena Špela in nobena črtica. Špela je dovolj izkušena ženska , da take moške kot je od Eve brat izkoristi za eno noč in ne pričakuje več, nasedejo pa naivne poštene punce,  ki se v take packe zaljubijo. Je pa ta tema o Špeli že skrajno neokusna, mislim da par žensk 2&3)  tu piše o njej in se prav izživljajo. Meni je tole že prav neokusno brati, sploh pa o vibracijah takih kurbirjev kot od Eve brat. On bi si obliznil vse prste da bi imel Špelo v postelji. Pa jo očitno ni mogel imeti, zato pa tako grenke besede. Naj se svoje zenicke drži, da ga ne skuži prehitro

Tako čustvena reakcija na Evin zapis? Hmmmmm, ne nisi Špela for sure. Zapis govori o vibracijah, ki jih oddajajo ženske. Verjamem, da vsi moški, ki jo niso imeli, obupano skačejo iz balkonov. Tako zaželjena pa še ne poročena. Vsi odhajajo. Nekaj ne gre skupaj 🤔Pa ne brat tega foruma. Lahko spet zboliš 💊Odpri forum, kjer te bodo vsi oboževali. Se boš malo potrudila in pisala sebi všečne objave.

Pika351, 26.03.2025 ob 18:52

Tako čustvena reakcija na Evin zapis? Hmmmmm, ne nisi Špela for sure. Zapis govori o vibracijah, ki jih oddajajo ženske. Verjamem, da vsi moški, ki jo niso imeli, obupano skačejo iz balkonov. Tako zaželjena pa še ne poročena. Vsi odhajajo. Nekaj ne gre skupaj 🤔Pa ne brat tega foruma. Lahko spet zboliš 💊Odpri forum, kjer te bodo vsi oboževali. Se boš malo potrudila in pisala sebi všečne objave.

Nisem nobena Špela. Ker si me pa izzvala, ti pa povem, da  sem kot mlado dekle  doživela “črtico” in sem opisala kako je ta fant delal z puncami, tudi z menoj  ki sem se vanj resno  zaljubila in šla v posteljo po 14 dneh  osvajanja  In kako življenje izstavil račun (kdaj je pravi čas, povejte drage dame, 14 dni , mesec ali 3 mesece)? Baraba od moškega bo zmeraj prikazal žensko za lahko, kaj pa je on, frajer?  Jaz sem v partnerski  vezi  skoraj 20 let in znam ceniti to kar imam. Samo želim si, da bi bilo hčeram  prizaneseno in ne bi naleteli na take kurbirje. Danes po svetu hodi toliko človeške  golazni, da moraš res vedeti komu srce odpreš. Da pa en kurbir piše o vibracijah , takim je vibracija le črtica. Zato sem se oglasila, ker taki kurbirji, ko spoznajo da je čas za streznitev, obrnejo ploščo za 180%,  spremenijo mnenje o ženskah, kar naenkrat na njih gledajo kot na možne partnerke in ne več na kurbe ki dajo. Glede pisanja o Špeli, ste mi že  ogabne, kaj je z vami ženske? Jo tako sovražite?

Pejd tangice oprat

No pardon Groselca nikol ni bila in nikol ne bo ok.

Sori samo tipe pogledas Noben mi ne bo reku da ni toplovodar, tako kot frizercek njej, pa Kumer……

Samo fajn jo je izkoristil da je kao slaven ratu 🤣🤣🤣🤣

Tip je sam sem vsec in sam v sebe zaljubljen.

Vsak od niih rabi faaaajn terapevta

A mi lahko nekdo pove o kaksnem delu (ki se je kao nabralo) zenska govori? 🤣 pa sej je imela ja samo 2 sodelovanja…zdej pa vrjetno se to ne vec

Ej ce se kdo ni dojel, sla je obiskat mami ok 😁😁😁

New Report

Close