Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Spela groselj – novi partner

Spela groselj – novi partner

O moj booog…kok ste nesramni. Toj pa noro.

Nesramnost pa taka. Od kdaj so ljudje z navadno sluzbo nic od nic?! Mislem kam smo prsli..

Bi rada tebe vidla hahahhaha izklesano telo verjetno, niti grama mascobe, obraz kot iz revije, denarja k dreka in severa popoln karakter. We love you perfect person.

Nobena ne komentira,da je končno pokazala svojo ljubezen na Instagramu?😱

Odgovor na objavo uporabnika
Anonimno 7307, 21.04.2025 ob 06:55

Nobena ne komentira,da je končno pokazala svojo ljubezen na Instagramu?😱

Ne najdem objave. Ne vem, kaj lažete.

Prej kot si tako pametna za obtozevat, da kdo laže, poglej bolje, je med njenimi storyji

Kaj pa je tu za komentirat? jo je treba spet spljuvat zarad tega?

Marko je inteligenten in zabaven moški, je bil moj tinderdejt pred leti… Jima želim vso srečo sicer, mislim pa, da na dolgi rok težko. Ko zaljubljenost mine… je potrebno res ogromno, da se veza obdrzi.

Nastope ima pri Romih? Tega pa ne verjamem. 🤔

Od kje pa ta informacija?

Ko berem te komentarje, se res neham spraševati, od kod toliko sovraštva na TikToku in Instagramu. Mi, mladinski delavci, se res trudimo in z mladimi aktivno delamo na tem, da razvijajo spoštljiv odnos na družbenih omrežjih in spletu nasploh. Danes so mi 14-letnice pokazale ta forum, ki so ga same prebirale in komentirale.

Ne, nism Špela. Sem pa zgrožena.

Tudi jaz delam z najstniki in nase 16-letnice se niso slisale za Spelo. Da o fantih sploh ne govorim. 🤨

Da pa 14-letnice prebirajo STARSEVSKI cvek, mi je pa sploh nepredstavljivo.

Tadeja861, 20.05.2025 ob 21:45

Tudi jaz delam z najstniki in nase 16-letnice se niso slisale za Spelo. Da o fantih sploh ne govorim. 🤨

Da pa 14-letnice prebirajo STARSEVSKI cvek, mi je pa sploh nepredstavljivo.

Kje pa zivijo te najstnice? Na luni?

898635, 20.05.2025 ob 22:03

Kje pa zivijo te najstnice? Na luni?

Ne, v Ljubljani.

New Report

Close