Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Spela groselj – novi partner

Spela groselj – novi partner

Simpatija Špele Grošelj, je Marko Ličen, na igju ga imata pod sledilci tako Špela kot njen najboljši prijatelj Boris 🙂

@marelicen123

Odgovor na objavo uporabnika
Miškamiška, 06.02.2025 ob 08:42

Simpatija Špele Grošelj, je Marko Ličen, na igju ga imata pod sledilci tako Špela kot njen najboljši prijatelj Boris 🙂

Misliš Mark Ličen?

Z nepremičninami ter prodajo avromobilov🤣

A tale:

( https://www.instagram.com/marelicen123/ )

marelicen.si

Ima odprt profil. Super dečko.

Pa ne biti spet zlobne s komentarji, da se bo zdaj Špela telesno spravila v red. Saj se bo, v to ne dvomim.
Bodimo ljudje in privoščimo srečo tudi drugim.

Love And Light 🩷

Za prvič bi dobil opozorilo, da se to ne dela in naj preneha. Če bi ponovil bi dobil nazaj. Tako bi si lažje zapomnil kaj je prav in kaj ni prav.

Seveda se ve kdo je, ce bi ga zelela skriti ne bi delila psa pa se poimensko, ki je velik del njegove identitete. Vsak, ki ga bezno pozna, trenira v istem fitnesu kot on ali sledi na IG ve, da je to on. Deluje mi da ona se kako zeli, da se o tem govori in da se ve da je z njo, zato tudi objavlja to kar objavlja. Na story je celo repostala sliko kjer se ga vidi. Deluje mi bolj, da on zeli ostati skrit ampak ocitno ni dovolj inteligenten ali pa dovolj moskega, ker vsak ki zna steti do 3 ve, da ga razkriva ze cel cas.

Ce bi zelela skrivati njegovo identiteto, ne bi rabila prav nic objavit. Ampak seveda je mogla poslati sporocilo mateju in tadeji, ceprav tista dva zivita svoje zivljenje in se zase brigata. Ampak njena agenda je pa ocitna. In pa snemanje Matejevega stanovanja je next level norosti. Kdo to pocne? Gospa potrebuje pomoc.

Radovedna617, 06.02.2025 ob 08:49

A tale:

( https://www.instagram.com/marelicen123/ )

Meni  je grd. Spela ima zmeraj tak čuden okus za moške.

Kdo je ta Matej? A Čepon? Jaz sem mislila, da je tista Tadeja s Kirschem…

No ja, jaz iskreno želim vso srečo vsem in vem, da se me čisto nič ne tiče kdo je s kom in zakaj ampak iz ljubega dolgačasa bom vprašala. Meni je Špela čisto ok in ji privoščim enega fajn dedca. Zakaj pa ne.

ne, Čepon je s Tadejo, s Kirschem sta bila samo prijatelja. To je zdaj Marko Ličen.

Želim jima srečo, Špela je fajn ženska, samo vedno je govorila, da so ji všeč črni in brez facial hair/zarečenega kruha se največ poje…No, meni je Kirsch dobesedno smotan, tako čudno faco ima, nos…in kratke noge na O…ni mi privlačen, osebnostno zoprn. Ne vem, kaj je videla na njem. Ličen mi je simpa…

k456, 06.02.2025 ob 10:43

ne, Čepon je s Tadejo, s Kirschem sta bila samo prijatelja. To je zdaj Marko Ličen.

Želim jima srečo, Špela je fajn ženska, samo vedno je govorila, da so ji všeč črni in brez facial hair/zarečenega kruha se največ poje…No, meni je Kirsch dobesedno smotan, tako čudno faco ima, nos…in kratke noge na O…ni mi privlačen, osebnostno zoprn. Ne vem, kaj je videla na njem. Ličen mi je simpa…

Meni pa ni všeč, nikakor mi ne sede tak moški

Marko Ličen

Ti baba rabiš pomoč, kaj si ljubosumna na pesa ker mata boljši lajf od tebe al kaj? 🤣🤣 mater, eni ste res polni zavisti, bruha se mi od ljudi ki ne znajo poskrbet za svoje življenje, pa se hranijo z tem da drugim po glavi skačejo. Kaj ma veze skom je, kje je, zakaj je, kolko ma kilogramov, pa kolko ma dnarja. Pizdo, vsak je na svet prišo sam, umrl bo tud sam. Kaj vam doprinese, da prek fake profilov na nekem random forumu, nekoga blatite, samo za to ker ji tega ne upate v faco povedat? NE GLEDE NA TO KAJ JE ONA DELALA V PRETEKLOSTI, JE NA KONCU DNEVA VSEENO ČLOVEK. KAK SI SPLOH DRZNETE NAPISAT KAJ SLABEGA, ČEZ NEKOGA KI GA NE POZNATE OSEBNO? 🙃 Pa ljudje, samo tolko da veste, njej dol visi za vaša mnenja, ji je pa vrjetno fajn brat kak si eni pač morate nekaj zmišljevat, samo da svojo dušo izpopolnite. Sram vas bilo. 🫡

Who gives a single fuck, kaj tebi paše pa kaj ne? Kdo si ti? Kan si dobrega doprinesla naši državi?

Pol ima mojega Fitness trenerja.. Pa ni star 26 let, ampak 40 plus. Drugac pa super tip,.. Vizualni mi ni, je pa car.

Dvomim, da bo tole trajalo. On deluje prevec vase zagledan frajercek. Ponavadi imajo taksni radi samo sebe. Al pa kaksno manekenkico ob sebi, da se lahko potem razkazujejo v Portorozu, na aperolcku v Cacaotu.

Spelca bo spet razocarana. Skoda.

Me pa blazno nervira, ne vem ce se koga…Tadeja, od Cepona, ko zacne razlagat tiste njene obcutke, kot da ji bo prislo. Oh, ah, joj….kako mi pase, kako dobr filing, kaksen dober vajbic, kr zaspala bi, tok se dobr pocutim.

Dej dej, koga farbas, lepo te prosim. Na 500 km vidi, da je zlagano. Kako Cepon zdrzi z njo?

Pravo rivalstvo je zdej med njimi, kdo bo boljsi, kdo je bolj zaljubljen 😆 Valentinovo je tuuuuu, juhuuu

Srecno vsem zaljubljenim. Pa tudi samskim en kiss 😘

Marko Ličen -osebni trener

Lahko ugotovis, na popstarsu so bli skupaj druzba.. je sama objavila ko sta plesala, medtem ko je ena izmed kolegic objavila skupinsko sliko kjer ga je lepo vidt.. blondinec s potetovirano roko v belo modri srajci 😉

Pa nehajte no to je osebno življenje teh ljudi.

Za razliko od enih tukaj, ki jokcate po razhodih leta in leta in ne znate predelati stvari in iti naprej in vse to vlecete celo življenje in se na druge ljudi, se bojite ljubezni, od psov, obtozujete vse ljudi okoli.  kapo dol Špeli, predela stvari in si upa naprej, se ne boji ljubezni, odnosa, odgovornosti… Namesto da snofate po zasebnosti se raje kaj od tega od nje naučite vsi vi opravljivci tukaj.

Anonimno389, 06.02.2025 ob 11:42

Pa nehajte no to je osebno življenje teh ljudi.

Za razliko od enih tukaj, ki jokcate po razhodih leta in leta in ne znate predelati stvari in iti naprej in vse to vlecete celo življenje in se na druge ljudi, se bojite ljubezni, od psov, obtozujete vse ljudi okoli.  kapo dol Špeli, predela stvari in si upa naprej, se ne boji ljubezni, odnosa, odgovornosti… Namesto da snofate po zasebnosti se raje kaj od tega od nje naučite vsi vi opravljivci tukaj.

No ja, Špela sama objavlja clanke, piše da ji vedeževalke napovedujejo veliko ljubezen, pa da so imele prav, da je res zaljubljena, zato ljudi seveda zanima. Saj vsi članki o tem pisejo. Ne zanima jih za eno Jozico, ker ni javna oseba in nič o sebi ne pove.  Ni zanimiva.  Spela pa je javna oseba  in sama objavlja zato da se o njej govori. Razumeš? Njej ni nič sitno da se piše, to ona želi. Meni tip sicer nikakor ni všeč, tudi ne vem če bo to šlo. Ampak čist njuna stvar, neka kemija med njima že mora biti da sta se poparčkala.

Spela nic ni predelala, vsak dan omenja in nasteje vse bivse. Ko si pa en upa najdt novo zensko pa javno pere perilo od njiju in se snema njegovo stanovanje, da poslje sproocilo da je v njenem ujetnistvu. Zelim ji, da si namesto tetk, najde strokovno pomoc, ker jo res potrebuje.

Ahahaha, ti si pa verjetn prjatlca od Čeponove Tadeje, ker ti gre Špela tako v nos? 😀

A ni bila Špela najprej z Čeponom? A ni Tadeja njene bivše pobirala? A ni ona v tem stanovanju živela mnogo dlje kot bo Tadeja kadarkoli? 🙃

1. Stanovanje, ki ni tvoja last se ne snema in objavlja, zaradi pravice privatnosti – Matej se ni odlocil izpostaviti na tak nacin. In pa varnosti! Vsak vlomilec ve zdaj kje ima kaj.

2. Najprej je Spela pobrala Tadejinega bivsega. Se pred Ceponom. Spelin tip je bil bivsi od Tadeje:

3. a ce je bil nekdo najprej tvoj tip; je po koncani vezi tvoja last in ne sme iti naprej? 😂😂😂 nima veze kdo ima koga prvega. Sedanje stanje je, da Spela ni z njim in stanovanje ni njeno. Ne vezano na Tadejo, katere zal ali na sreco ne poznam. Za razliko od Spele katero sem imela zalostno priliko spoznati. Veliko zdravljenja bo potrebnega.

43 letnica, 06.02.2025 ob 13:45

Ahahaha, ti si pa verjetn prjatlca od Čeponove Tadeje, ker ti gre Špela tako v nos? 😀

A ni bila Špela najprej z Čeponom? A ni Tadeja njene bivše pobirala? A ni ona v tem stanovanju živela mnogo dlje kot bo Tadeja kadarkoli? 🙃

Kaj 😂😂😂 a po novem ce si bil nekoc del zivljenja nekoga imas vec pravic kot trenutna partnerka? Hahahahhaha o ti pa si ocitno prizadeta bivsa nekoga, ki te je ranil

New Report

Close