Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Spela groselj – novi partner

Spela groselj – novi partner

Odgovor na objavo uporabnika
43 letnica, 06.02.2025 ob 13:45

Ahahaha, ti si pa verjetn prjatlca od Čeponove Tadeje, ker ti gre Špela tako v nos? 😀

A ni bila Špela najprej z Čeponom? A ni Tadeja njene bivše pobirala? A ni ona v tem stanovanju živela mnogo dlje kot bo Tadeja kadarkoli? 🙃

Prosim? Vsi imamo bivse pa ne delimo njihovih zivljenj niti nimamo pravic na njihove nepremicnine ker so bili nekoc z nami 🤔 in zakaj ce je nekdo z nasim bivsim vedno recemo da pobira ostanke..mogoce pa je clovek se resil manijaka in si nasel primernejso partnerko…vedno hremo na bolse

mene pa samo zanima, če mi lahko nekdo pojasni, kaj in kako je špela snemala matejevo stanovanje? očitno sem nekje nekaj zamudila 😀

Anonimno412, 02.02.2025 ob 17:51

Špela je v vezi z Janom Plestenjakom, saj je pred par dnevi pisalo, da se je razšel z punco  zaradi Špele.

Jan ima rad ženske 180 cm visoke, zelo vitke, lepega obraza.. Pa mlade. Tam 25-33..

Čak, Mare? Pol ga je na Tindru pobrala. K ta tip je res bil res že k inventar gor. Enkrat letno grem na Tinder in vsakic sem ga srecala.

No, upam, da jima rata. Pa naj ji Parovelka novo trenirko poslje, da ne bo non stop v tisti zeleni

Anonimno 4149, 06.02.2025 ob 12:29

Spela nic ni predelala, vsak dan omenja in nasteje vse bivse. Ko si pa en upa najdt novo zensko pa javno pere perilo od njiju in se snema njegovo stanovanje, da poslje sproocilo da je v njenem ujetnistvu. Zelim ji, da si namesto tetk, najde strokovno pomoc, ker jo res potrebuje.

BRavo.

Dokazuje da ima se zmeraj kljuce Ceponovega stanovanja in kako gre ona lahko kadarkol vdirat v njegovo zasebnost.

anonimno745, 06.02.2025 ob 17:09

Čak, Mare? Pol ga je na Tindru pobrala. K ta tip je res bil res že k inventar gor. Enkrat letno grem na Tinder in vsakic sem ga srecala.

No, upam, da jima rata. Pa naj ji Parovelka novo trenirko poslje, da ne bo non stop v tisti zeleni

Potem pa ni glih bogve kaj, če se je vlacil na Tinderju.

Ok, zdejle vam bom jaz napisala malo vec.

Jaz sem si s tem Markotom pisala po Fb 8.1. Torej za spelin RD.

Nisva se potem spoznala v zivo.

Tip je iz Cerknice. 20 let zivi v lj. 10 let je ze v najemu v bezigradu. To ni njegov flet. Tip dela v pisarni v neki firmi ki se ukvarja z energetiko. Lahko je Petrol, ali Geni, ne vem.

Kakorkoli, ni bogat, nima nic. Niti fleta. Samo sluzbo. Navadno.

Star je 40. Lani julija je imel 40.

Nastasq1234, 06.02.2025 ob 17:43

Ok, zdejle vam bom jaz napisala malo vec.

Jaz sem si s tem Markotom pisala po Fb 8.1. Torej za spelin RD.

Nisva se potem spoznala v zivo.

Tip je iz Cerknice. 20 let zivi v lj. 10 let je ze v najemu v bezigradu. To ni njegov flet. Tip dela v pisarni v neki firmi ki se ukvarja z energetiko. Lahko je Petrol, ali Geni, ne vem.

Kakorkoli, ni bogat, nima nic. Niti fleta. Samo sluzbo. Navadno.

Star je 40. Lani julija je imel 40.

Torej izbirek od moškega. Že to da je na Tinderju, ni neka referenca. Tole ne bo trajalo .

Ta Marko ni nic od nic. Pomoje najrevnejsi od vseh s katerimi je bila. Razen misic in tatoojev nima nic. Vidla sem po slikah da ima na trebuhu 0 grama mascobe. A ona cel vamp.

Aja pa se to da vam povem. Tudi njen bivsi tisti Bojan in Kirš sta bila na portalih… Bojana sem osebno spoznala. Oba sta iskala zensko za sex, ampak prav tko, da  sta direktno to povedala, v bistvu zastonj kurbo. S tem da Kirsch je imel izredno ponizevalen odnos – gor je bil ko je zacenjal s Spelo ali malo pred tem.

uff, Kirscha se tudi jaz spomnim s Tindra. Pa tudi Cepon je bil gor, preden je zacel s Tadejo. Sej, ce ju ne bi Spela toliko izpostavljala, ju na Tindru ne bi niti opazila.

Roko na srce, ona ne rabi provajderja. Ona rabi nekoga, ki bo nezen z njo in s katerim si bo ustvarila familijo. Vsak ma malo drugacne prioritete.

quote id=”25518545″][/quote]

Ocitno ženska išče moške ki njej pristajajo.  Meni že vizuelno s par slik tip deluje samovsecen, to ni zrel moški, to ni nekdo na katerega bi se lahko zanesel.

Ne zmerjajte fanta z izrodkom in da je nic od nic. Zakaj bi moral imeti lasten flet? Men je dovolj, ce ima clovek sluzbo, ki jo rad opravlja, in da se lahko prezivlja sam. Pa nic ni narobe, ce je na Tindru. Eni ne spoznajo cloveka v sluzbi, soli, na blagajni. Bodimo spostljivi!!!

Ne rabi ona provajderja, ampak on provajderko hahaha

Ej!, 06.02.2025 ob 18:14

Ne zmerjajte fanta z izrodkom in da je nic od nic. Zakaj bi moral imeti lasten flet? Men je dovolj, ce ima clovek sluzbo, ki jo rad opravlja, in da se lahko prezivlja sam. Pa nic ni narobe, ce je na Tindru. Eni ne spoznajo cloveka v sluzbi, soli, na blagajni. Bodimo spostljivi!!!

Je tebi ok, da lovi babe vse naokoli , potem pa isti mesec nekje sreča Špelo in je to velika ljubav? To ni zrela osebnost ki bi nudila neko podporo in s katero bi osnoval družino. To je ljubimec in nič drugega, malo bo metuljčkov potem pa bo minilo. Ženske res pristajate na take moške? Potem se moram mojemu globoko pokloniti, ker je 20000% boljši od teh tipov. Očitno je res kriza na trgu 🤣

Jaz sem v dolgoletni vezi z nekom iz Tindra, tko da je to kanal tudi za kaj vec…Kje bos sploh se danes v odrasli dobi spoznal partnerja?

Pa ljudje se tudi spreminjamo, ko smo mlade palimo na neke frajerje, pol nas pa sreca pamet.

Sorry, da sem boring 😊

Mujcka, 06.02.2025 ob 19:00

Jaz sem v dolgoletni vezi z nekom iz Tindra, tko da je to kanal tudi za kaj vec…Kje bos sploh se danes v odrasli dobi spoznal partnerja?

Pa ljudje se tudi spreminjamo, ko smo mlade palimo na neke frajerje, pol nas pa sreca pamet.

Sorry, da sem boring 😊

Nisi boring. Vemo pa kako moški delujejo na Tinderju, tako da jaz osebno ne bi imela preveč spoštovanja v tako osebo. Saj nekateri najdejo neko osebo tudi na Tinderju  pa se ustalijo, sploh ko so starejsi. Meni je Tinder od vseh teh portalov najbolj ff. Mal sem negativno presenecena nad njenim izborom, samo to sem želela reči. Lahko bi našla boljše.  Glede frajerjev, pa jih jaz nisem nikoli smirglala.

Zenska je kr posrecena. Pravi, da je komentarji ne ganejo in da so ji smesni, hkrati ima pa nastavljeno obvestilo, da ji javi na mail kadarkoli se na internetu o njej pojavi clanek ali debata na forumu.

Ooo joj ?! Ta Ličen znan iz tindra :)) sem si jaz tudi dopisovala z njim . Svasta res

Čopova, 06.02.2025 ob 20:15

Zenska je kr posrecena. Pravi, da je komentarji ne ganejo in da so ji smesni, hkrati ima pa nastavljeno obvestilo, da ji javi na mail kadarkoli se na internetu o njej pojavi clanek ali debata na forumu.

Bravo 😂 a niste opazili da vsak dan neki trdi pa potem vidis da prazno slamo mlati. Veseli me, da so se pametni ljudje in ne slepo credo.

Manja970, 06.02.2025 ob 20:27

Ooo joj ?! Ta Ličen znan iz tindra :)) sem si jaz tudi dopisovala z njim . Svasta res

To pa je že kar seznam, v bistvu se  moramo vprašati , katero ni ogovarjal 😃.

hahahhahahha sem se nasmejala, točno tako je

Maja247, 06.02.2025 ob 08:33

S čim se pa ukvarja Marko?

Fitness trener. Ima svoj studio. Full Keša, par nepremičnin, Porshe..

Ne, ni ta.. Mark je Fitness trener za elito..

Poznam, 06.02.2025 ob 20:54

Fitness trener. Ima svoj studio. Full Keša, par nepremičnin, Porshe..

Ne to ni ta. Ta njen ni fitnes trener.

To je on. Včasih je bil trener do leta 2020, sedaj dela na plinovod d.o o.

Moja utež je fotič, njegova pa …

New Report

Close