Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Spela groselj – novi partner

Spela groselj – novi partner

Mislim da vem kateri je sedaj po sliki, pred cca 10 leti, iz fitnes krogov. Z Notranjske, ni pa visok tip, ene max 173 po spominu. Tatujev se ne spomnim. Če je ta kateri mislim da je, mi ga je prav žal, je bil prijeten, mil človek, nikakor mi ne gre z glasno in invazivno osebo, ki ne spoštuje mej (snemanje vseh in vsega).

Mare Ličen

Špela se preživlja z mešanjem zraka torej ji je v interesu, da se o njej čimveč govori in piše, saj veste nobena reklama ni slaba.

Zato tudi na svojem profilu objavlja ravno dovolj o njem, da ga je lahko identificirati in potem igra užaljenost, ko se o tem piše. Ampak vseeno sledilce kao neposredno pošilja na ta forum in očitno deluje, saj je ta tema že nabrala kar nekaj komentarjev :).

Je pa zanimivo, da se fitneserji palijo na obilne ženske.

Odgovor na objavo uporabnika
Anonimno 4354, 07.02.2025 ob 11:07

Špela se preživlja z mešanjem zraka torej ji je v interesu, da se o njej čimveč govori in piše, saj veste nobena reklama ni slaba.

Zato tudi na svojem profilu objavlja ravno dovolj o njem, da ga je lahko identificirati in potem igra užaljenost, ko se o tem piše. Ampak vseeno sledilce kao neposredno pošilja na ta forum in očitno deluje, saj je ta tema že nabrala kar nekaj komentarjev :).

Je pa zanimivo, da se fitneserji palijo na obilne ženske.

Sej se ne palijo na obilne zenske. Ce si ti sam discipliniran in zivis aktiven nacin zivljenja ti ze lenoba in prehranske navade, da ne omenjam kajenje, marihuana in alkohol – sigurno ne ustrezajo. Gospod vidi korist in priloznost. Nekdo, ki je discipliniran fizicno je tudi sicer. Njeno razmetano stanovanje, neaktivnost in prehranjevalne navade nakazujejo da je kauc potato in da bo slo samo se na slabse.

Na kaj drugega lahko Spela sploh se dobi tipa, kot na denar.

Najbolj obupano pa se mi zdi to iskanje stikov s Ceponom in Kirschem.

Seveda se ve kateri je. Lušten dečko, lepa skupaj. M.L  🙂

Zgleda pa, da tudi Spela bere ta forum in spremlja kar se o njej pise. Tud zlo se ukvarja s tem, se pac vidi po storijih. No better content?

Ona ni obilna, ne vem kake mate to kriterije…

Pa še nekaj…mene moti to, da je javno po TV promovirala 90 days no cookies. Bla bla. In pa v poroki na prvi pogled komentirala izgled tipov, niso ji všeč svetli, oranžni, facial hair…to Mare vse je. Pojedla vse izrečeno, to mi gre na organe. In se spomnite tipa v poroki, ki je bil na teh samskih portalih, kako je bila zgrožena. A Mare se že več kot 10 let svaljka po njih. Tut na njen rd je chatal z drugimi, to je pa ne moti. Nekonsistentno! In kao una stava, da je bila na Tindru en teden zaradi stave, bla bla. Kje je pol njega spoznala? Tam. Govori eno, dela drugo. D Eni pač spremljamo. Drugač nimam nič proti Tindru, njemu itd.

Sicer je to Spelina tema, ampak vseeno bom zapisala tu. Izgleda, da je Tadeja zarocena. 💍👰‍♀️

Ne znam prilepiti slike. 🤔

ahahahahahhaa exactly

Zu, 08.02.2025 ob 04:10

Pa še nekaj…mene moti to, da je javno po TV promovirala 90 days no cookies. Bla bla. In pa v poroki na prvi pogled komentirala izgled tipov, niso ji všeč svetli, oranžni, facial hair…to Mare vse je. Pojedla vse izrečeno, to mi gre na organe. In se spomnite tipa v poroki, ki je bil na teh samskih portalih, kako je bila zgrožena. A Mare se že več kot 10 let svaljka po njih. Tut na njen rd je chatal z drugimi, to je pa ne moti. Nekonsistentno! In kao una stava, da je bila na Tindru en teden zaradi stave, bla bla. Kje je pol njega spoznala? Tam. Govori eno, dela drugo. D Eni pač spremljamo. Drugač nimam nič proti Tindru, njemu itd.

Tocno to. Pa nic nimam proti sexu na prvem dejtu, nimam nic proti, ce sta dva skupaj 24/7. Ampak ne reklamirat nekaj, pa se tega ne drzat. Mocno dvomim, da se samo gledata pa da ona spi na kavcu in on v spalnici. Ce pravis, da je treba tipa spoznat, preden skocis z njim v posteljo, zakaj potem tipa ne spoznavas, ampak se takoj posvaljkas z njim? 😂

Glede fitnes trenerjev in zensk, ki niso ravno fit. Tudi Indira Ekic je porocena s fitnes trenerjem. Ne vem, no, men je to najslabsa reklama za fitnes trenerja.

Pa ja, vsi se tako zgrazajo nad Tindrom, ampak veliko njih je gor. Tudi kao znanih.

Pojedla je zatečen kruh ker lahko samo še izbirek najde. Dejansko enega tipa najde ki se desetletja svaljka na Tinderju, vsako odgovarja, vizuelno je meni podpovprečen, ampak to je to kar lahko najde. Dobri moški so pri teh letih v vezi. Izpod nivoja ampak očitno je to njen nivo. Jaz takega ne bi niti pogledala

Opa tole bo se zanimiu hahaha.Kolkr vem on sploh ni samski!!!Eno z Dolenjske ma.Fuuuul lepa temnolaska ,tko elegantno damska, k ena latina je. Tole je kr par stukov nizji nivo, usaj to kar nam kaze na insta.

Js sam upam, da je kdo njegovi povedal da si ga s Spelo Groselj deli, ce ni ze sama ugotovila kasn prasic je in ga nabulala.

A ni bla to ze enkrat prej fora pr Speli? Da je bla zalublena, ga kazala okol, njegova takratna pa iz medijev zvedla za to? Res zna zbrat tipe, ni kej.

ZaCrkntNo, 11.02.2025 ob 21:18

Opa tole bo se zanimiu hahaha.Kolkr vem on sploh ni samski!!!Eno z Dolenjske ma.Fuuuul lepa temnolaska ,tko elegantno damska, k ena latina je. Tole je kr par stukov nizji nivo, usaj to kar nam kaze na insta.

Js sam upam, da je kdo njegovi povedal da si ga s Spelo Groselj deli, ce ni ze sama ugotovila kasn prasic je in ga nabulala.

A ni bla to ze enkrat prej fora pr Speli? Da je bla zalublena, ga kazala okol, njegova takratna pa iz medijev zvedla za to? Res zna zbrat tipe, ni kej.

Tole si si pa gladko izmislil/a, a ne?

A je to res ali si si izmislila? Saj Špelo nimam glih najbolj v cišlih, ampak menda vsaj ve ali je samski ali ne, preden se blamira pred celo Slovenijo. Moški ki na vsako navali na Tinderju, je ničvreden in bi lahko vedela, da to ni resen material za to kar ona želi.

Upam, da je tole zadnje izmišljeno. Ker da bi imel brazilko, … bog pomagaj.

Kako ste zlobni, res.

Pa še o nečem sem razmišljala. Kaj potem, če je bil na tinderju? A sedaj se kar vse moške, ki so bili kdaj na online portalih, označi za ne vem kaj?

Zenski se ne meri vrednost z denarjem, ampak z lepoto in mladostjo.

Tako da tale zavaljena Spela pri 40ih…

Taki fitnesercki imajo ponavadi kake manekenkice, tako da cisto mozno da je do nedavnega bil s kako lepotico crno..

Seveda pa ker ima fant financne probleme, je lahko svojo resitev videl v Grosljevi…

On ima samo najemnisko stanovanje za Bezigradom… vseeno zgleda raje hodi ona tja, kot da ga vabi v svoj svinjak

Joj, 11.02.2025 ob 22:05

Upam, da je tole zadnje izmišljeno. Ker da bi imel brazilko, … bog pomagaj.

Kako ste zlobni, res.

Pa še o nečem sem razmišljala. Kaj potem, če je bil na tinderju? A sedaj se kar vse moške, ki so bili kdaj na online portalih, označi za ne vem kaj?

Tinder ni napačen, če se moški zna dostojno obnašati, ve kaj hoče in ne ogovarja vsake. Če vsako ogovori, pa bejž od takega. Ti bi bila zadovoljna s takim? Jaz ne. Kaj se ženske potem pritožujete, da vas moški varajo, da niso zanesljivi in odgovorni , če ravno take poberete? Kdo bi vas razumel.

Anonimno423, 11.02.2025 ob 22:04

A je to res ali si si izmislila? Saj Špelo nimam glih najbolj v cišlih, ampak menda vsaj ve ali je samski ali ne, preden se blamira pred celo Slovenijo. Moški ki na vsako navali na Tinderju, je ničvreden in bi lahko vedela, da to ni resen material za to kar ona želi.

Nc izmisljeno.

Iz Novega Mesta je.Ana.

Sej radi brskate, bote hitr na fb in insta sesteli 2 + 2.

Sicer pa on je Speli lahk prodal kterokol bajko, kako naj zenska za zih ve a je samski al ne?

Res je Ana je super ženska…. tole z Špelo mi nima nobenega smisla:/

ZaCrkntNo, 12.02.2025 ob 00:44

Nc izmisljeno.

Iz Novega Mesta je.Ana.

Sej radi brskate, bote hitr na fb in insta sesteli 2 + 2.

Sicer pa on je Speli lahk prodal kterokol bajko, kako naj zenska za zih ve a je samski al ne?

Faaak. Ta Špela je total naivna ženska.

Po moje ni to njen Marko. Saj sami vidite, da sta dva z istim imenom (Mark/Marko). Mediji bi to ze izvedeli in naredili cel halo.

Ce je zaljubljena, naj bo zaljubljena in srecna. Pustimo jo na miru.

Mešate jabolka in hruške. Saj ni samo en tip s takim imenom in priimkom in podobnih let….

Eh, 12.02.2025 ob 12:27

Po moje ni to njen Marko. Saj sami vidite, da sta dva z istim imenom (Mark/Marko). Mediji bi to ze izvedeli in naredili cel halo.

Ce je zaljubljena, naj bo zaljubljena in srecna. Pustimo jo na miru.

Ta dva ne bosta dolgo skupaj po mojem, to je hipna zadeva, me pa zanima če Špela tole bere?

New Report

Close