Špela Grošelj odslej samska
Pa sta šla narazen, meni nista nikoli delovala kot skladen par.
https://www.slovenskenovice.si/suzy/clanek/ekskluzivno-spela-groselj-odslej-samska-302861
Pobiram stave, kdo bo naslednji in kok časa bosta skupaj 😀
More bit pa tale Špela precej težek karakter, bi rekla. Jo spremljam že od Foxy Teens (sva isti letnik in nekako sem rasla z vsemi njenimi prigodami, hočeš-nočeš) in kolikor se spomnim, jih je pa do zdej zamenjala že kar nekaj, pa z nobenim se ni obneslo.
Očitno bo problem v njej, ne v drugih.
Pobiram stave, kdo bo naslednji in kok časa bosta skupaj 😀
More bit pa tale Špela precej težek karakter, bi rekla. Jo spremljam že od Foxy Teens (sva isti letnik in nekako sem rasla z vsemi njenimi prigodami, hočeš-nočeš) in kolikor se spomnim, jih je pa do zdej zamenjala že kar nekaj, pa z nobenim se ni obneslo.
Očitno bo problem v njej, ne v drugih.
Nekateri menjajo ljubezni na vsake par let in tako do konca življenja. Takšen način furajo, da lahko znotraj začasne pravljice zadovoljuje svoje določene potrebe. Rezultati jih poskušajo nagovoriti, da je čas za posodobitev zastarelih programov, a običajno obrambno odreagirajo, se zakrčijo in še nadgradijo iluzijo v ekstremno iluzijo. Takšen samokonflikt čez čas pusti posledice na psihi in telesu, ko enkrat nastopi faza zakrčenosti (po ponavljajočih se epizodah), ker nastopi abstinenca.
no zdej vam bom jaz neki povedala kake klase tipi so njeni bivši.
uni ki ga je imela prej, špeglar, iz maribora, Bojan Kurež, se je dobil z mano preko avanture.net, mislim da potem ko je že končal z njo,nisem pa ziher. ponujal mi je ku.rac in da bi se dobivala.
potem tale Gregor, je bil pred leti na enem sex portalu, isto je iskal jeba.čino. v pogovoru je bil ful nesramen in vzvižen. nisem se hotela dobiti z njim, ker mi je deloval res nek psihič, ki pod nujno išče luknjo oz. več njih da jih ponižuje.
sem sigurna da pri obeh tipih se je šlo za varanje. oba že po videzu zgledata pokvarjena. Gregor pa sploh. očitno taki tipi so takoj za zvezo ko spoznajo neko slavno Špelo Grošelj in se ji v vsem prilagodijo za nekaj časa, navadnim puncam kot sem jaz pa so ponujali k.urac.
Spela ljudje so ti faus ce beres te zlobne zadeve tu gor aam glavo pokonci si lusta sexi oting baba boljs da si samska ko s kretenom doma. Jaz sem stara 36let un sem od lani samska zarad kurvarije mojega z 18letnico. Boljs samski ko trpet v zvezi. Lustna si vso sreco ti zelim in zdrava ostani v korona cajtih.