Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Opravljivka Špela Grošelj odslej samska

Špela Grošelj odslej samska

Pa sta šla narazen, meni nista nikoli delovala kot skladen par.

https://www.slovenskenovice.si/suzy/clanek/ekskluzivno-spela-groselj-odslej-samska-302861

Pobiram stave, kdo bo naslednji in kok časa bosta skupaj 😀

More bit pa tale Špela precej težek karakter, bi rekla. Jo spremljam že od Foxy Teens (sva isti letnik in nekako sem rasla z vsemi njenimi prigodami, hočeš-nočeš) in kolikor se spomnim, jih je pa do zdej zamenjala že kar nekaj, pa z nobenim se ni obneslo.
Očitno bo problem v njej, ne v drugih.

Tako sta bila pocukrana, da je bilo jasno, da veza ni pristna. Ampak tale Špelca, pa nima sreče v ljubezni. Zdaj verjetno pride čas, ko se bo resno lotila hujšanja.

Meni pa ona deluje kot ena taka zelo topla, prijetna oseba.

Je že precej v letih deklina, je pa res da je težek karakter, sitna in zoprna. Vsa ta “toplina” je zaigrana. Tip nikoli ni bil za njo, preveč dolgočasen.

Koncno se ena “srecno samska”.

Korona davek pac.

Deklica, 35, že rahlo “amortizirana”. “Veliki” frajerji iščejo kaj bolj svežega,

Tako sta bila ponarejena in priskutna,en bolj kot tadrugi!

koliko jih je že imela

Gregor je bil, predno je spoznl njo, dec na mestu, vojak, od kar sta začela hodit, se je čisto spremenil, ratal čisto poženščen. Tudi njegov look zadnja leta je bil hecen

Škoda, da sta šla narazen, bila sta lep par!

Prav da sta sla naraze. On jo je velikokrat zbadal in ponizeval zaradi njenih kilogramov. Je pac bolj nagnjena k vecji tezi. In tudi ko sem ju kdaj spremljala na druzabnih omrezjih je on zelo pedanten in ima rad red in cistoco. Spela pa je bolj na off glede tega

Pobiram stave, kdo bo naslednji in kok časa bosta skupaj 😀

More bit pa tale Špela precej težek karakter, bi rekla. Jo spremljam že od Foxy Teens (sva isti letnik in nekako sem rasla z vsemi njenimi prigodami, hočeš-nočeš) in kolikor se spomnim, jih je pa do zdej zamenjala že kar nekaj, pa z nobenim se ni obneslo.
Očitno bo problem v njej, ne v drugih.

Nekateri menjajo ljubezni na vsake par let in tako do konca življenja. Takšen način furajo, da lahko znotraj začasne pravljice zadovoljuje svoje določene potrebe. Rezultati jih poskušajo nagovoriti, da je čas za posodobitev zastarelih programov, a običajno obrambno odreagirajo, se zakrčijo in še nadgradijo iluzijo v ekstremno iluzijo. Takšen samokonflikt čez čas pusti posledice na psihi in telesu, ko enkrat nastopi faza zakrčenosti (po ponavljajočih se epizodah), ker nastopi abstinenca.

In??? Žgal jo je pa vseeno.

no zdej vam bom jaz neki povedala kake klase tipi so njeni bivši.
uni ki ga je imela prej, špeglar, iz maribora, Bojan Kurež, se je dobil z mano preko avanture.net, mislim da potem ko je že končal z njo,nisem pa ziher. ponujal mi je ku.rac in da bi se dobivala.

potem tale Gregor, je bil pred leti na enem sex portalu, isto je iskal jeba.čino. v pogovoru je bil ful nesramen in vzvižen. nisem se hotela dobiti z njim, ker mi je deloval res nek psihič, ki pod nujno išče luknjo oz. več njih da jih ponižuje.

sem sigurna da pri obeh tipih se je šlo za varanje. oba že po videzu zgledata pokvarjena. Gregor pa sploh. očitno taki tipi so takoj za zvezo ko spoznajo neko slavno Špelo Grošelj in se ji v vsem prilagodijo za nekaj časa, navadnim puncam kot sem jaz pa so ponujali k.urac.

Bilo je tako “pocukrano” vse skupaj,da je še dolgo trajalo!Ta Gregor pa tudi tako lep,da ni za vsak dan,samo za rumeni tisk!

Tako hladno znate zapisati te stvar. 5 letna zveza je veliko. Oba sigurno trpita. Upam, da si čimprej poližeta rane in pa da bo naslednjič bolj srečno.

Noben od njiju ni kaj posebno j3bozoven, a sem prepričana, da bosta kmalu spet – vsak zase – na naslovnicah 😉

le na svoje (velike) joške.

Špela špelca je bila zelo poskočna in prava žurerka. Moj kolega jo je posexal na wc-ju v Top-u oz. Globalu. Sicer še takrat, ko je bila v Atomik Harmonik. Tudi drugače je znana v medijskih krogih kot radodajka.

Ma kdo cifro ?

Si vis pacem, para bellum.

Prav eno figo me briga za te primerke.
Nista ne prva, ne zadnja estradnika, ki sta se naveličala igre.
Jutri bo nov dan, novi časopisi s članki o njima, nove priložnosti za zbujanje pozornosti.

Spela ljudje so ti faus ce beres te zlobne zadeve tu gor aam glavo pokonci si lusta sexi oting baba boljs da si samska ko s kretenom doma. Jaz sem stara 36let un sem od lani samska zarad kurvarije mojega z 18letnico. Boljs samski ko trpet v zvezi. Lustna si vso sreco ti zelim in zdrava ostani v korona cajtih.

Ti precej iščeš kuuu..rce na portalih?

New Report

Close