Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Opravljivka Špela Grošelj spet debela

Špela Grošelj spet debela

Kar bunka je postala, v obraz pa kot polna luna….škoda.

s katerimi žilicami si bo zaradi tega rezala žile? .. jih ji pošljem ☺
btw: fu.kat bunke je fu.kiš ☺ … ko se vsa masa giblje ob sunkih … njami ☺

zakaj ženske obsojati na podlagi kg??

Še vedno je luštna in simpatična.

Najlepša miss Rebeka debela, no ja za 50 let še dobro zgleda. Obraz pa ma Dremeljca lepši.

A je kje kakšna sveža slika, da vidim to polno luno?

Rebeka ima 39 let, ne 50.

[/quote]

Zakaj moske obsojat na podlagi visine?

Ker za debelost je vsaka sama kriva, visina je pa genska, zato zenske izpadejo hujs kot tipi.

Špela je lepa ženska z oblinami in roko na srce, zelo suha postava ji res ne pristaja.
In na kg pri človeku vpliva zelo veliko dejavnosti in niti približno ne samo prehrana in gibanje.

Včasih je menda bila, a je shujšala. A sedaj je pa spet? Koliko je stara ta Špela? Kakšno sliko prilimajte.

Jah, očitno je ena od tistih, ki se bo celo življenje s težo ukvarjala. Pa koliko je reklamirala tisti Nupo…..
Pa na svojem FB vedno objavlja aktivne fotke (tek, planinarjenje….) potem pa po enem plasu v šovu zadihana kot 70 letna babica.

Katere dejavnosti pa so to?
Lunine mene?
Temperatura ozračja?
Politična usmerjenost?

Sprašujem se od kdaj je ljudem pomemben le izgled, kilogrami…???
Pa saj niste normalni!

Moškim so obline všeč, v glavnem ne marajo kosti!
V življenju je pomembno vse drugo kot pa kilogrami.
Res ne vem kaj vam ni jasno.

Protislovje.

Zakaj ste nevoščljive Špeli?
Prav luštna je!

15 let nazaj, ali še več je bila lepo okrogla. Sedaj pa ne vem, kakšna je.

Pred leti so v neki TV oddaji pokazali njeno fotografijo iz najstniških let. Res je bila zelo luštna punca, preden se je začela pretirano ukvarjati s svojo zunanjostjo, se operirati, hujšati, rediti, obsesirati glede prehrane in tako naprej. Glede tega ji ne napovedujem nič dobrega. Po 40 se ji bo po mojem samo utrgalo.

tudi jaz sem opazila da je iz oddaje v oddajo bolj okrogla, vsi ostali pa hujšajo, ampak je pa lušna zelo

Ne vem katera je, in ne ljubi se mi guglat. Najbrž kakšna jojo špelca, saj jih je veliko, ker nam marketing diktira, da moramo biti zdaj suhi, zdaj debeli.

Ima kaj otrok?

Za Grošeljco ne vem, sem pa zadnjič srečala Tinkaro Kovač in fak, kako se je zredila, kar na rit me je vrglo!

Operirana ali ne, debela ali suha, mlada ali stara, nima veze, ona ima obraz, ki bo vedno lep in karizmo, da bo zmeraj seksapilna. Na takšne vaši dragi skrivaj drkajo. Tudi če so joški plastični.

Nekje je enkrat pisalo nekaj v tem smislu. Ne vem, če jih ima res.
Niti ne vem, koliko je stara. Blizu 40?

Moškim so všeč obline na pravih mestih, ni jim pa všeč debelost. Med enim in drugim je razlika.

Moškim so všeč obline na pravih mestih, ni jim pa všeč debelost. Med enim in drugim je razlika.
[/quote]

Pa tudi glede na njeno zadihanost po plesnih nastopih, saj jo med sexom še kap rukne!

New Report

Close