Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Opravljivka Špela Grošelj spet debela

Špela Grošelj spet debela

Pa tudi glede na njeno zadihanost po plesnih nastopih, saj jo med sexom še kap rukne!
[/quote]

Zadihani so pa prav vsi enako in ona nič ne izstopa.

Se strinjam, tudi jaz sem ostala odprtih ust:-)

Ti si suha, pa si se večja bunka! Sploh ne veš s kakšnimi težavami se v življenju ubada! Lahko je kaj bolna, pa jemlje tablete. Sem imela 62 kg pri višini 175,sem morala jemat medrol, pa mi je teža prišla do 90. Če bi pa videla moj obrok, bi pa mislila, da stradam….
Ne sodi drugim, če ne veš… Si suhica v glavi.

Ampak je res kar konkretna ratala. Posebej noge ima precej debele, seveda ji umetni još.ki ne delajo nobene usluge, jo le še odebelijo.

Smešen par sta z Miho Peratom, saj ima ona zagotovo dosti več kil od njega, zato njen ples ne izpade najbolj elegantno…

SEm tip, pa mi Špela niti slučajno ni seksi…

Bolj jo gledam bolj mi je všeč. Pa ne vem točno kaj. Ma mi je všeč:)

Se strinjam, tudi jaz sem ostala odprtih ust:-)
[/quote]

Meni se pa zdi da je Dremeljca precej nabacila. Pa vedno bolj mi je čudna tudi v obraz, kot bi bila napihnjena.

Še vedno bolj za pofukat kot vsaka suha 50+ stara.

[/quote]
Debele ženske NIKOLI niso bile lepe … če že, so redke debeluške, ki so v obraz res lepe, vse ostalo pa ni za gledati. Najbolj smešno mi je, ko moški padajo za debelimi ženskami samo zaradi njihovih jošk, ko imajo nekatere ogroooomne … in si mislijo, da bodo uživali …v bistvu pa gre za kup špehnatih, povešenih in praznih jošk.

Spela je meni lepa, seksapilna, privlacna… bolj kot Zagrca, Rebeka in se katera druga. Zelo lep obraz ima!

Špela nikakor ni debela, je pa ženstvena in oblinasta. Več kot očitno pa je nekaj na njej zanimivega, da je spet nekdo odprl temo o njenih kilogramih. Res ni ravno pri deobnih, ampak njen obraz mi je od nekdaj eden lepših.
Kar se tiče plesa – zame je ena boljših plesalk v šovu. Se pa strinjam, da bi s kom drugim bolj pasala v par. Ta njen plesalec je za njo premajhen in presuh.

Mogoče pa ni on zanjo premajhen in presuh, ampak ona zanj predebela. Btw, obline in debelost in eno in isto in Špela je že na stopnji, ko ne gre več samo za obline.

Ima isti kot Latoya. Obe sem v živo videl, in zgledata kot dvojčici. Pa ne mislit da je to grd obraz..je lepih potez, sexipilen.. Rebeka ima tudi top faco, postavo pa sploh ne.

New Report

Close