Spela Groselj
Tudi jaz sem opazila,da ni vec tolk slang kot nekoc..po vse tistih Nupo pa to, pa teke….jo je tudi ze malo minilo po moje od vseh tistih zdravih stvari in miganja…..kaj cmo.Mene ful moti,ko tisti ,ki mislijo,da zdej so pa z miganjem in zdravo prehrano-odkril toplo vodo in jo/se oglasujejo po vseh moznih medijih,ko se pa zredijo nazaj,pe me duha ne sluha o kom…isto je bilo z Vido Petrovcic-celo napisala knjigo-kako jest,da hujsas..sedaj pa spet pridobila nazaj….Naj raje zacnejo pisat in reklamirat kako vzdrzevat tisto kar dosezes s hujsanjem-dolgorocno…
se je spomnim iz atomic harmonic in se ji vedno videlo, da ni naravna lepotica, ostro moško oko umetna ženska lepota ne more nategnit
V duši moreš bit športnik, če hočeš imeti telo fit, kar pomeni, da se moreš stalno gonit po igriščih, tukej ni počitka. Tega tisti, ki niso z dušo pri stvari niso zmožni, lahko pa pojejo, če jih je narava obdarila s tem darom, taki ponavadi s športom zapnejo do daske, pol pa naenkrat pregorijo..
Jaz bi rekla, da je tukaj, pri devetnajstih še naravno lepa…
Potem si je dala povečat prsi .Takrat se je tudi precej zredila in nikoli več ni bila takšna, kot prej.
Tale video bo bolj pravi….Se mi zdi, da je na zgornjem že popravljena…
Jaz bi rekla, da je tukaj, pri devetnajstih še naravno lepa…
Potem si je dala povečat prsi .Takrat se je tudi precej zredila in nikoli več ni bila takšna, kot prej.
https://www.youtube.com/watch?v=HFhf67yNp-o
[/quote]
paa, pri 19 tih sm/so vsi lepi, sm vidi se pri ljudeh kdo je naravno vitek, kdo pa gara za vitkost in zato, da bo všečen… Seveda pa s tem ni nič narobe, sm, ene tukej, ki pišejo razumem kot, da je huda lepotica, zato sem se pač oglasil, je lepa ampak ne naravno, povprečna bi pa šlo, hehe…
Špelci sta bili pravi strupki. Sploh v tujini so noreli do nezavesti za njima, na yt imajo iz tiste dobe enormno št.ogledov, tuji komenzatorji vzdihujejo v krčih…
Kako se ne bi odpeljalo mladoletnicam pri taki slavi in kešu?
Škoda, ker je nujno treba vmešati to pohabljanje obrazov in teles, ker še nobene ni osrečilo!
In, kaj dela sedaj, da se preživi? Je vsaj kam pametno naložila ves tisti keš, razen v silikonski modrc? Ima kakšen poklic?
Vsaj zapila, zadrogirala se ni in skurbala, kot se mnoge.
jooj,kakšne mate. Špela Grošelj ni nobena pujsika! Ko je mela špico slave je bla sex simbol,oblinasta,sexy. Če mene vprašaš osebno ma grde zobe k drakula,to jo mal j-ebe da bi rekla da je lepa u faco. Ampak defenitivno pa je imela top postavo,v prvem videospotu luškana 19 letnica,pol če si je dala prsa povečat pa res sexy. Jst osebno ji ne bi nkol rekla nej gre hujšat s temi fit slim pisdarijami,eno obdobje je bla k dahauc,pa ker ji je shiralo tud obraz ji je full povdarlo nosnice je bla res pujsek u fris. Drgač pa tud zdej ni debela o moj bog kakšne mate. Ima zelo zelo lepo natrenirano postavo,pa k je bla mal bolj oblinasta je bla pa sploh f.uk material.
drgač pa je glupa i tupa. kaj je sploh nardila iz sebe u življenju? atomik protonik so že potopljeni..