Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Opravljivka Spela Groselj

Spela Groselj

To zato, ker si sama debela.

vse življenje sem imela 65 kil, pa nisem majhna. Zdaj imam res par kilc več, ma me ne motijo.

Kako pa kaj joški? Še vedno veliki in samostoječi, ali povešeni in spiti.

Pa te Špelce ne morem sodit, ker jo prvič ne poznam, drugič mi je pa preko ekranov čisto simpatične oseba. Poznam pa kot prodajalca njenega Grega in tako fajn osebe kot je on, lahko iščeš z lupo. Ne samo da fenomenalno zgleda, je tudi zelo prijazen, simpatičen in obvlada svoje delo. Škoda ker je izpadel res. Sem zato, da se mu da še eno šanso, da bo šov bolj zanimiv no!

Kako pa kaj joški? Še vedno veliki in samostoječi, ali povešeni in spiti.
[/quote]

so baje vrhunski. Oboževani od tisočev sledilcev. Vsak ima nekaj lepega, bi rekla

so baje vrhunski. Oboževani od tisočev sledilcev. Vsak ima nekaj lepega, bi rekla
[/quote]

Hočemo sliko, da jih monovci ocenijo.

Špela Grošelj bi bila lahko ambasadorka Slovenije in le od tega živela.
Ljudje po svetu norijo za njo.
Koliko ljudi vzdihuje, da bi živeli tu, kjer so snemani videi, kjer imajo tako muuiko in so tako veseli lnudje in kjer so tako lepe ženske. Celo slovenščine se želijo naučiti.
Njeni videi, ko je pela še za atomik harmonik, imajo po 1, 2 mio ogledov.
Zaradi glasbe in nje.
Škoda, ker nima menadžerske žilice.

To pa že ne bo držalo, da je prodajalec.
Ob sodelovanju v Zvezde plešejo so poudarjali, da je VOJAK.

Smo sosedi doma v Bistri v Domžalah. Špela zgleda kot 90% Domžalčank in nič ne izstopa. Trenutno ima 78 kg, pri 165 cm ampak bo že še shujšala nič bat. A kaj ima..ja pri 40 letih ima top luxuzni flat za 250. 000e odplačan z zaslužkom od pevske kariere, pa tud nov Alfin Jeep za 60.000e vozi, katerega mora še odplačat. Pa edinka je, tkožda bo še podedovala mamina 2 fleta, očetove dve bajte..uu bistvu je daleč najbolj bogata estradnica katera ni nepremičnin zaslužila z kuurbarijo..lp Aljoša.. O Gregu pa raj nebi, on je dečko prve klase.

Replika, brez Marka Potrča je biggest loser brez vezen.

Špela je fajn punca, luštna in seksy; njen fant pa ravno tako in je škoda, da je moral zapustiti šov…

Ja, v trgovini Proteini v Lescah je bil kar nekaj časa prodajalec-svetovalec in to zelo dober. Nevem pa če je še.

Grega je lastnik trgovine Proteini.si shop Lesce in BIVŠI VOJAK. 😀

Spela je cist okej, mene, ki nisem Ljubljancanka moti le ta nacin govora… Tko “po lublansk” in zafnan nastop…. Tu si nisem prisla gor ali taksna RES JE, ali igra neko “mlado” afno?

🐞🐞🐞🐞

No, še celo to. Fajn dečko je, to je dejstvo!

Trenutno sem na plesnem festivalu v Duisburg-u. Zanimivo je, da so najavili „dezelne plese“ in na bino pridejo Bavarci… nato pa ŠOK!!! Skladba v nekem čudnem jeziku… Atomik Harmonik in Brizgalna brizga. Ampak nastop je bil dober in folk se je vzivel. Tako da… kakorkoli ze obračamo… Špela je bila (in je še vedno) popularna v svojem segmentu. Koliko nas se more pohvaliti s podobnim uspehom?

________________________________________________________________________________________________________ » Respect My Existence or Expect My Resistance! «

Atomik harmonik so bili pred kakimi desetimi leti kar uspešni na nemškem tržišču. Bili so tudi “glavni obraz” jogurtov Muller.

Ja, dober štos. Pride bavarska tekmovalna skupina z „bavarskim narodnim plesom“ na podlago slovenskih izvajalcev. Priznam, da se mi je luštno zdelo. 🙂

________________________________________________________________________________________________________ » Respect My Existence or Expect My Resistance! «

Saj tud profi plesalci na koncu plesa so pihajo. Kaj ona bi pa mogla bit boljša Al kaj?

New Report

Close