Špela Peternel, Ignjatović – sekta?
Kok ste naivni!Tko kot sem jaz Vas nategnil s temi lažmi ,ki sem jih zapisal,tolk ste mi verjeli. :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D
In pol se iz drugih norčujete da imajo oprane možgane in da vsemu verjamejo.Saj Vi ste vsi meni poverjeli,da jih obiskujem.A lepo se vidi da nimam pojma kaka cena je sploh. :D:D:D:D:D:D
Meni je najbolj hecno,ko vsi na SČju pišete o njih kot da ste njihovi člani in ste bili nezadovoljni,oprane možgane,…A pol je lepo razvidno,da sploh pojma nimate kaj pišete.O moj bog.
In pol se folk čudi hecnimi vprašanji in hecnim komentarjem.Zato ker je vse skupaj hec,ampak eni si res k srcu vzamete.
A če Vam bom rekel,da sem od Špele fant,boste takoj verjeli in začeli pljuvat?Seveda boste,saj ste naivno nasedli že mojem prvem komentarju. :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D
V kaki sekti pa ste vsi vi,ker z opranimi možgani vsemu verjamete?????
Kaj čmo Veselčič, tvoji posti so tako zelo podobni tistim z opranimi možgani, ki so se do sedaj oglašali in zagovarjali happy, happy, da sta očitno dve možnosti – ena, je da si notri, druga je, da imaš že brez tega kej poškodvanega v glavi . Ni kakšne posebne razlike v tonu in načinu pisanja tudi sedaj, ko trdiš, da govoriš “resnico” in da je zate vse skupaj samo štos.
Saj imate prav.Vse kar pišete imate prav.Vsi bi lahko bili vedeževalci in dobro služili.Sem sedaj ljubosumen na Vas da ste ta najbuljši vedeževalci.V kateri sekti ste to vi?Kje ste se učili?
Se ukvarjam z magijo,vedeževanjem in moja firma je Sekta sektič sektikoviči S.P.
Sem mislil,da sem eden da best vedeževalec,pa vidim,da me vsi prekašate.Ja imam oprane možgane.Le kaj bi brez Vas forumašev?Hvala da ste mi pomagali spregledat.Zdaj pa sploh pojma nimam kdo sem.
Bom preimenoval firmo v Sekta sektič hepijijovič S.P..
Kje ste se naučili vedeževat,da vse veste?
Jaz lahko povem od kje si in kdo si in to objavim? Zakaj, ker zavajaš ljudi, to pa je kaznivo.
primož
Jaz lahko povem od kje si in kdo si in to objavim? Zakaj, ker zavajaš ljudi, to pa je kaznivo.
primož[/quote]
Ti kar Primož.Izvoli.A pridem in podpišem da dovoljujem?In ti tak moderator,ki groziš po monu?S čim zavajam ljudi?
Mal si Primož preberi svoje odgovore,ki si jih kadarkoli pisal in takih odgovorv si noben moderator nebi smel dovolit,a očitno si.Verjamem pa da ta tvoja grožnja ni kazniva? ::D:D:D:D:D
Ti kar objavi,povej.Mi je zanimivo da na 90{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} vseh MON postov ne groziš s takimi. :D:D:D:D
Lahko me tudi delovni inšpekciji prijaviš.
Zakaj pa tule nobenemu ne groziš?Pa prijaviš inšpekciji?
Kolk je šele tu zavajanja:
Primož še vedno čakam,da izvršiš svojo grožnjo.Drugače pa vem da to ali ti ali nekdo od Vas ne bo prvič naredil oziroma izdal in celo priredil informacije o uporabnikih na MONu,kakor tudi podtikanje podatkov.
Upam da so Vas kriminalisti že obiskali,če pa pa Vas še bodo in seveda upam,da jim boste tudi izdali še ostale podatke.
In pol nekdo upa,ki izdaja in prireja neke poste na medover.net v mojem imenu,da bom jaz pisal vse najboljše??Bedarije bom pisal,tako dobre kot slabe in seveda to tudi sodišče ve in marsikdo drug.Zato se ne čudim,zakaj ogromno drugih uporabnikov piše bedarije.
Žal mi je da nisem že novembra enemu verjel,ko je napisal resnico o tem kaj se dogaja in seveda je bil post hitro izbrisan.In pol pričakujete od mene,katerega podatki so bili zlorabljeni,da bom jaz neke lepe odgovore pisal,da boste lahko priredili,popravili oziroma izdali informacijo,da bo lahko nekdo zlorabil mojo identiteto?
primož[/quote]
Ti kar Primož.Izvoli.A pridem in podpišem da dovoljujem?In ti tak moderator,ki groziš po monu?S čim zavajam ljudi?
Mal si Primož preberi svoje odgovore,ki si jih kadarkoli pisal in takih odgovorv si noben moderator nebi smel dovolit,a očitno si.Verjamem pa da ta tvoja grožnja ni kazniva? ::D:D:D:D:D
Ti kar objavi,povej.Mi je zanimivo da na 90{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} vseh MON postov ne groziš s takimi. :D:D:D:D
Lahko me tudi delovni inšpekciji prijaviš. :D[/quote]
No le pridi in podpiši, lahko v ponedeljek ob 10h ali popoldan ob16h.
primož
Lahko me tudi delovni inšpekciji prijaviš. :D[/quote]
No le pridi in podpiši, lahko v ponedeljek ob 10h ali popoldan ob16h.
primož[/quote]
:D:D:D:D:D:D:D
Ah daj Primož,vidim,da res rabiš 3 dni.Vem da zato,da poste s tvojimi komentarji izbrišeš.Kar nekaj si jih že zbrisal.Zanimivo nam je,da nisi upal odgovorit na ostale komentarje.In s tem ponedeljkom me zavajaš in norčuješ.A veš da je to kaznivo? :D:D:D:D
Verjamem da se bojiš.Saj najčlažje je grozit,pa resnico prekrit.Glej ti kar objavi,briši komentarje s posti in ko boš dal ime in priiemk,se bom jaz po najboljših močeh potrudil,da še povezave do te osebe prilepim.
Veselčič,
tvoje pisarije spominjajo na neke vrste psihično motnjo. Ljudje, ki smo nasedli smo sami krivi, ampak vedno se krivda deli na 50/50. Kje imaš vest in občutek za soljudi? SI ga kje v času primarne socializacije izgubil? Ljudje, ki smo bili na treningu, smo ENO leto ali več živeli brez vsakršnih čustev, brez vesti, brez pomislekov če bomo koga s svojimi beseddami in dejanji prizadeli. Pa vendar, po enem letu, dveh, treh letih treninga smo se rešili iz kremplejv teh ljudi. In v javnost smo šli zaradi sočutja – želimo pomagati ljudem, jih opozoriti na nevarnosti, kot so ti treningi. Kljub vsem novim vcepljenim osebnostnim lastnostim smo bili sposobni iti čez vse to in začeli znova živeti.
Ti pa prideš na forum, kjer naj bi delili informacije, koristne za žrtve in se dobesedno norčuješ? To počnejo sociopati in podobni ____-pati. Ne obsojam te, ampak ti polagam na srce, da se malo zamisli. Koliko si boljši od ljudi, kot sta zakonca Ignjatović, Špela Peternel in podobni? Če se lahko brez trohice vesti norčuješ iz ljudi in zavajš – isto kot oni. NE jemljem si k srcu.
Taki ki smo nasedli, NE bomo več KLONILI (kot sem že napsial na podobnem forumu) pred nategovalci, pa tudi ne pred takimi kot si ti. Dobili smo izkušnjo, sami smo si to na glavo nakopali a smo se veliko naučili iz tega – pa ne njihovega ”naprednega” znanja – pač pa to, da je manipulacija, psihopatska naravnanost itd. del večine ljudi skrit nekje globoko v osebnosti, če ne del vsakega človeka. Jemanje k srcu ni več tisto, kar bi počeli – v času treninga je vsaj pri meni to zamrlo. Sedaj razumem da obstajate ljudje, ki se skrivate za grotesknimi nasmeški na eni strani, po drugi strani pa z izredno šarmantnostjo zavajate ljudi. Upam, da boš kdaj s tem uspel še bolj kot si do sedaj očitno.
Lp.
:D:D:D:D:D
Ni prav če se ZA in ni prav če sem PROTI.Ko sem pisal PROTI ste me napadali,sedaj ko pišem ZA ste me napadali.Nič Vamni prav in tudi zajebavanje ne.Tako kot Vi mene zajebavate pa je OK.Saj sami en veste kaj preberete in kaj napišete.Pakaj bi radi? :D:D:D:D:D
Nobn si ne upa ta prave ljudi napast.In svojo jezo stresate na druge.
Če bi mal BOLJ POZORNO BRALI bi videli,da sem jaz hotel samo ugotovit na tak in drugačen in tretji in ….stoti način ugotoviti le koliko iz MOna ste njihovi člani in da vsaj nekdo napiše KAJ ZA VRAGA SE TAM DOGAJA. Ne verjamem da ste vsak dan eno uro poslušali o eni besedi hepi,ki se je izgovorila v eni uri milijonkrat.Žal ne verjamem.In vsi vse veste kaj se tam dogaja,ko pa vprašam če kdo pove,pa vsi takoj obtožujete,pljuvate inJA tak je mon.Nato pa vsi pridemo do tega da se zajebavamo in smejemo iz komentarjev in forumov.
Napiši kako so potekale te delavnice.Kaj so Vas tam učili.Jaz sem upal da se bo vsaj nekdo našel in resnico povedal,a vse kar je so grožnje,žaljivke,napadi,…
In ja za vse smo si sami krivi in noben drug.
Veselčič,
nihče te ne napada, nekdo ti pač pove svoje mnenje. Ti si se norčeval, pa čeprav mogoče zdaj misliš da se nisi, enostavno tako je izpadlo. V primeru da si bil užaljen, se opravičujem.
Kaj ti verjameš je tvoja stvar. Sešni ne potekajo tako, da bi Ignjatović eno uro ponavljal happy. To ne. To smo morali pod nadzorstvom njihovih ”mentorjev” početi sami. Ker mentorji kličejo vsake pol ure in preverjajo ”tvoja čustvena stanja”. tako ščasoma postaneš lupina, brez notranje vsebine – se pravi čustev. Ščasoma začneš govoriti iste besede, stavke kot oni. Happy Happy – ponavljanje te poameričanjene ”mantre” služi ”odganjanju misli” – na ta način dosežejo to, da nisi več sposoben razmišljati s svojo glavo – se pravi v um ti lahko potem vsadijo nove ”programe”. Pri njih ”programi” pomenijo novodobne osebnostne lastnosti, ki karakterizirajo človeka kot ”marinca” – brez čustev – brez žalost, jeze, občutka krivde – vesti, brez evforije (čeprav se pri njih še skoraj smejati več ne smeš ker je vse evforija), brez odvečnih besed, brez izkazovanja mnenj in čustev soljudem. Temu bi jaz rekel čustvena paraliza – deformirajo ti tiste dele možganov, ki so odgovorni za čustva – lahko bi rekli da je ”energetski trening” manufaktura, ki proizvaja sociopate.
Sproščanje pri njih služi izključno temu, da preko določenih stanj uma (sproščenost, odprtost za sugestije iz okolice) človek ščasoma prevzame vedenjske in čustvene vzorce vodje treninga in mentorjev [preberi si prvi post na tem blogu kaj pomeni sekta]. To je čisto resnično in dokazana tehnika. Podzavest je najbolj občutljiva na zunanje sugestijev večernem času, ponoči ali v času meditacije. Bolj kot se človek sprosti, bolj je izpostavljen. [Preberi več o preteklih psiholoških preizkusih na ljudeh v povezavi s sugestijami]
Potek sešna:
Pol ure pred prihodom vodje (Saša Ignjatović) se udeleženci sproščajo in posledično sprostijo (napol speče stanje). Nato pride vodja in vodi sproščanje še dodatne pol do ene ure. To naj bi bila neke vrste vodena meditacija. Na treningu ”energetsko očiščenje” povezujejo s petimi glavnimi organi (po kitajskem principu petih sil – ”Wuding” – potemtakem na veliko menja, da je treba sprostiti srce (ogenj), pljuča (metal), jetra (les), vranico (zemljo) in ledvica (vodo). Večino ljudi ta del kitajske tradicionale zanima, čeprav nekam nelogično zveni. Ta princip služi temu, da ljudem kao na neki razumljivi ravni razložijo, na kakšen način se teh pet elementov postavi v popoln balans – oni mislijo, da v trenutku ko si v takšni popolnosti priteče denar in vse ostalo. Večina ljudi pade na to. Njihov nauk temelji na treh nivojih očiščenja (padajoč vrstni red)- finance, partnerstvo, zdravje. Oni dajo poudarek na finančni nivo (NI ČUDNO ZAKAJ JE TOLIKIO LJUDI OBUBOŽANIH), denar mora krožit. Kao vsi imajo ”raka na financah”, ”raka na partnerstvu”, ”raka na zdravstvenem nivoju, ki se še ni zmanifestiral”. Skozi te tri nivoje, najdejo pri ljudeh šibke točke – ker sem bil tam vem, da ima večina ljudi finančne težave (se pravi, da morjo it preko financ, pa četud so pol zapufani), partnerske težave (pri čemer se večina primerkov loči ali razide, razen če sta oba – mož in žena na treningu). Najmanj jih ima zdravstvene težave – vendar je vsak opozorjen, da če ne bo pošlihtal financ in partnerstva, da bo močno zbolel, da se raznorazni raki, prometne nesreče, zlomi, pljučnice, ledvični kamni itd. nekje v zraku že manifestirajo. Ljudje verjamejo, zato ker pač ne razmišljajo oz. niso sposobno ali pa se jim pač ne da več razmišljati s svojo glavo, ker je lažje poslušat in bit odvisen od nekoga drugega.
Pravila ki jih postavijo na tečaju energetske numerologije (preden vplačaš letno članarino):
-spat pred 10.00 oz. 11.00 uro zvečer.
-zjutraj ob 5.00 uri vstat in se sproščat do 6.00, ko se vodja priklopi na spletno konferenco.
– Ko čakaš na odobritev kredita, posojilo, sklenitev posla oz. karkoli povezanega z denarjem ne SEKSAJ, ker boš s tem izgubil energijo, ki bi jo moral vložiti v prej navedene stvari. V tej točki veliko ljudi držijo na vrvici, saj je seks pač ena izmed osnovnih potreb večine ljudi.
– Ne sodi
– Ne bodi evforičen (smeh, veselje itd.)
– Ponavljaj ”happy, happy” ko te napdajo misli
– Odganjaj misli
– Oddalji se od genetike (brati, sestre, starši, stari starši, tete, strici…), ker ti kradejo energijo
– Ne smeš imeti občutka krivde oz. slabe vesti (to imenujejo igranje boga – če je bog dovolil, zakaj bi se sekiral)
– ne jokaj (to ti bo poškodovalo srce)
– ne razlagaj o svojih problemih, ker je to ”drekanje” in kraja energije
– itd itd itd-..—–
Njihova energetska numerologija (s kaldejsko abecedo, kjer ima vsaka številka svojo črkovno ustreznico) številke pripisuje tem petim organom in je hkrati sredstvo, ki ljudi na treningu zavaja, da ne morejo videti za kaj se sploh gre – povečini ljudje mislijo, da postajajo numerološki strokovnjaki. Vsaka številka ima posebno karakteristiko, ki narekuje, kaj mora človek, če mu katera izmed številk pripada, početi, da bo določen organ energetsko prečistil. To je bodisi tek, sproščanje, hoja ob vodi,… Največ številk seveda ”po naključju” govori o tem da se je treba denarja znebit kolikor hitro je treba. Numerologija na splošno ni napačna zadeva, ampak oni so svojo numerologijo priredili svojim poslovnim in lastnim ciljem in potrebam.
Tu je potrebno omeniti tudi npr LETO. Lani je bilo 2012 – 14=5 – številka, ki podpira to da bo človek prejel veliko denarja, če ga bo le dal njim. To je petica, zato je neverjetno veliko ljudi vplačalo znesek letnega treninga, ker so veliko ljudi uspeli prepričati, da bodo finance pritekle takoj nazaj. Poleg tega je število 5 povezano s srcem, in večina ljudi je nasedla temu, da jih lahko zadane srčni infarkt, če se ne bodo prečistili in so raje začeli trenirati in vplačali 14.400 €.
Letos je leto 2014 – 15=6 – številka ki jo povezujejo z jezo in manipulacijo. Tako so ljudi že uspeli prepričati, da bo ljudem na plano rinila jeza in da jo morajo ignorirati. To sovpada z dogajanjem v medijih. Sledilci treninga gledajo oddaje in so jezni na njih in sami nase ker so se zajebali. Ampak trener jim zatrdi, da je to posledica neprečiščene jeze in da jo morajo poslati v ”luč”. In da naj ne nasedajo ”manipulaciji” nas norcev, ki smo se od njih osvobodili in manipulaciji medijev. Večina ljudi sploh več ne gleda televizije (podobno kot pri ameriški Scientologiji).
Finančni nivo:
Npr. št. 7, 16, 25, 34 (ostale dvomestne številke katerih vsota je 7) – to so številke povezane z ledvicami – ledvice oni povezujejo s finančnim stanjem posameznika – bolj kot so ledvice šibke, manj denarja lahko zadrži človek. Na nek način je to za njih po mojem mnenju najbolj pomembna številka, saj z njo pridobijo največ denarja. Hkrati govorijo, da več denarja, kot si sposoben pridobiti (oni temu pravijo, da skozi tebe kroži finančna energija) bolj očistiš ledvica, več denarja boš lahko v prihodnosti imel. V tej točki je to zanka za vse udeležence še posebej tiste, ki so res materialistično usmerjeni. Torej jemanje kreditov, izposojanje od vseh ljudi okrog in okrog, prodaja nakita, prodaja nepremičnin je izključno posledica te razlage, ki v žepe Ignjatovičev in Špele prispeva največ fičnikov.
In lahko potrdim, da na treningu nisem spoznal človeka, ki ne bi imel sedmice
Na drugi strani št. 5, 14, 23, 41..:
To številko povezujejo z velikim finančnim potencialom. Ta številka je predstavljena kot nekaj pozitivnega, človek ki ”ima” petice bo imel neomejeno denarja, tudi če ga bo neomejeno izpustil iz rok.
Vsebina v opisu te številke in njihovo prepričevanje povzročijo neke vrste tekmovanje, kdo bo ”prekrožil” več denarja – ljudje začnejo tekmovati v jemanju kreditov, izposojanju denarja, itd. Je konec koncev tudi zelo škodljiva številka. Ljudi nagovarjajo naj bivajo v dražjih najemnjih stanovanjih, se vozijo z Busssiness classom letalom, naj se držijo petzvezdičnih hotelih…
No ti dve številki sta najbolj povezani z denarjem in finančnim nivojem treninga.
Zdravstveni nivo:
Na tem nivoju se zgodi največ posrednih groženj ovitih v lepe besede. Primeri:
-Nek nogometaš ni vplačal npr. 50000 letne članarine za trening, ker ni hotel. Ko se je med tekmo hudo poškodoval, je trener energetskega treninga nedolžno opozoril sledilce, da je nogometaš pljuval po treningu zaradi visoke cene, in da je to posledica njegove ignorantskega odnosa do možnosti lastnega duhovnega razvoja. Na koncu tega je rekel, da to ”NI GORŽNJA” ampak opozorilo.
– Ena kolesarka, ki ni vplačala letnega treninga se je na kolesarski dirki polomila – ponovno je sledilo opozorilo in ”NE GROŽNJA”.
– Tisti športniki, ki so pa vplačali letni trening pa jim trener govori:
–> če boš pozitivna/-en bo energija samo preusmerila žogo v pravo smer.
–> če boš pozitivna/-en te bo energija potisnila in boš še hitrejši/a.
itd…
– Vsi primeri, kjer znane ljudi zadane srčni infarkt, možganska kap, ki doživijo razne prometne in druge nesreče – vsak primer služi kot opozorilo : ”ti ljudje imajo veliko denarja, pa ne investirajo v svoje zdravje, osebnostni in duhovni razvoj”. ”Veste, vi imate veliko manj denarja, pa investirate vase – čakajo vas velike nagrade”. No take trditve človeka zavedejo, če je že oprav, še veliko hitreje. Vsak človek rad sliši tako vzpodbudo, in se podzavestno ustraši opozoril, ki so na nek način grožnje.
Verjamem da se ti zdi napisano smešno, ampak res je drugače v opranem stanju – te stvari se ti zdijo bolj normalne, kot prej ko si bil kot človek pri zdravi pameti.
Upam, da je povzetek vsaj delčka delovanja te ” happy sekte” dovolj razumljiv.
Lp
@positive: Je. In natanko to se dogaja, kot je opisano. Ti treningi so res sicer pravnoformalno urejeni (pogodbe, kjer pise da za posledice treninga ne odgovarjajo-so ze vedeli kaj sledi), ampak iz vidika “zivljenjskega prava” to ni samo nateg, to je manipulacija. Je mozno to pravnoformalno dokazat? Nisem pravnik, ampak mislim da ne.
In zaradi tega jim bodo nekako ze nalozili kaksno utajo davkov, vendar skoda, ki so jo povzrocili na ljudeh (udelezenci+okolica udelezenca) pa je nepopravljiva.Ljudje smo pac samo ljudje.
No tole napisano mi je všeč.In zakaj to tudi po TVju ne povejo?Pa tud vse kar si bral in slišal je od sestre prijateljica,od prijateljevega strica sosed,moja sošolka,…sami neposredni dokazi.Noben pa ni napisal kaj se dogaja.
Sorry ampak žal ste si sami krivi.Taki ljudje sploh nebi smeli govorit o denarju.V celem vesolju samo zemlja pozna denar.Ledvice?Ledvični chi je laično “zdravje življenja”.
Zaradi vseh neposrednih dokazov in kot sem že napisal,da ko sem pisal proti sem bil napaden,žal so tisti linki izbrisani,da bi Vam pokazal kje sem pisal.In pol ko je na MONu vse neresno,zajebavanje,zezanje,smeh,kako pol naj sploh pišeš resno?
Seveda pišeš tisto kar ljudje na MONu želijo slišat.
Jaz jih obiskujem,pa sploh ni tako drago kot po TVju omenjajo.Tudi noben iz naše skupine ne verjame,pa nikoli ni plačeval takih zneskov.Sem njihov član že 2 leti.Kdo so ti kekci ki lažejo po TVju pa mi tud ni jasno.Vedno prejel račun v teh zadnjih letih.
Kaj je folku da se je na njih spravu???Mi smo vsi zadovoljni.
Tu sem upal da se bo nekdo našel in napisal: O jaz tudi,a smo v isti skupini a si že plačal XXXXX eurov.Vsaj nekaj.Nevem.Pa tudi lepo se vidi,da bi bil 2 leti pri njih bi tudi bil brez 3 000 000 eurov in se lepo vidi,da sigurno če bi bilo vse res,nebi tako lepo pisal.
Jah na sodišču bom moral pokazati račune.In pol boste cela slovenija od ogromno članov vieli resnico in si mnenje spremenili.
Drugače pa v zahvalo TVju n pljuvalcem sem dobil možnost učitelja,ker ste jim naredili dobro reklamo in ljudje se kar včlanujejo.Seveda ker sem jaz in nekateri že 2 leti not zaradi navala dobili možnost učiteljstva.
HVALA VAM.
Imam dodatno delo in denar.Upam da kalu tud BMW X6 sam strah me je da se bodo našli ljubosumni lažnivci,ki bodo o meni lagali in upali da bodo z lažmi od mene denar iztržili,tako kot sedaj počnejo.
Tudi tu sem upal na vsaj nek odgovor,ko se piše vsepovsod da je 100 njihovih učiteljev ki učijo po sloveniji in da vidim,če je slučajno kak moj frend,ker 2 prijatelja sem jaz izgubil,ker sta neko “vero” spremenila.
Se pa lepo vidi da sem lagal,saj sem sedaj komaj izvedel,da vse gre preko spleta in kdo bi mi dal možnost učit njihove učence,če vse dela od doma?
Eno vprašanje,kar bo tudi sodišče zanimalo in zahtevalo,ko boste iz mona povabljeni na pričanje.Namreč na MONu vsi veste kaj se dogaja na teh duhovnih delavnicah in se norčujete iz njih noben od Vas ih pa pravzaprav ne obiskuje.
A Vam je kaj znan zakon:
159/I in 159/II KZ 1?No Vam bo pa znan,ko Vas bo sodišče povprašalo o temu norčevanju SČju,Vi pa ne bste nič vedeli ampak bomo mi dodatno na Vaš račun zaslužili in pol bo spet vse narobe.
In vsakega odvetnika ki ga boste vprašali po teh členih Vam bo potrdil,da boste kazensko odgovarjali,ker se bo izkazalo,da širite laži in neresnico o nečem kar pojma niate.
Jaz sem že enkrat dobil grožnjo glede teh členov na e-mail in tako jih lahko tudi vsak dobi,ki se norčuje iz koga,najhuje je če je to napisano,kar je 100{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465}dokaz in to je tu.In tudi tu sem upal,da se bo vsaj nekdo našel in nekaj napisal tako kot je Positive napisal.
In pol ko sem videl kolk je neresnih z nekimi neposrednimi dokazi,sem hotel vse na smeh obrnit in upal na kaka bedasta vprašanja.
ITD.
Pa tud po TVju so pokazali 5 nezadovoljnih ljudi in 100 zadovoljnih ljudi.In pol se vprašaš komu verjet.Neposrednim dokazom ljudem: od sestre sodelavka…,sem slišal 2 na avtobusu,da je njen bratranec…,prijateljica ima soseda,čigar sestra je…, in pol seveda še najbolj smešno da se govori samo hepi hepi hepi,da se mi zdi da to besedo si pri prvem obisku na paipir napišeš in če ne takoj se jo pa v nekaj dneh naučiš,če imaš že težave z spominom in ne porabiš 3000 000 eurov na leto da se te besede naučiš……………………………………………………..
In pol ko je na MONu vse neresno,zajebavanje,zezanje,smeh,grožnje,kako pol naj SPLOH še pišeš resno?Jaz razumem ljudi da neresno nazaj pišejo.Kot sem že napisal prilagodiš se ljudem in jim daš oziroma napišeš to kar želijo slišat.Celo po tem ko vem da podatki uhajajo tretjim osebam,komentarji se popravljajo v tvojo škodo,ljudje pišejo pod tvojim nickom.In kot sem napisal da poteka kriminalistična preiskava.In žal če bodo ljudje želeli slišat da sem astronavt bodo to od mene tudi slišali,če bodo želeli slašt da delam na črno jim bom to dal vedet,če bodo želeli slišat da sem vmafiji jim bom to seveda dal vedet,če bodo želeli slašat da sem v zaporu,jim bom to tudi dal vedet,če ljdje želijo vedet da sem klošar bodo to tudi od mene izvedeli.
Nikoli pa ne bom povedal ali kjer koli napisal resnice,samo zaradi škode,ki se mi je zgodila nedolgo nazaj.
Pa tule je zanimivo kaj se vse ponuja,pa tud noben nič ne ukrene,ne preveri,pa tudi take in drugačne delavnice nekateri ponujajo.
http://med.over.net/forum5/list.php?59
Non stop gledam ker lovimo določene razpise.
TUD JAZ NE VEM V ČEM POANTA ŠIMFAT ENERGETSKI TRENING ČE JE TAM 100 LJUDI ,KI SO POPOLNOMA ZADOVOLJNI -Z VSEM ZA VEČJE REZULTATE SE JE TREBA POGLOBIT VASE IN KDOR SE NI REZULTATOV NI ,KER JIH BREZ DELA NE MORE BIT.IZ MOJIH IZKUŠENJ STVAR JE FENOMENALNA BISTVA ,KATERA SMO NEKOČ ŽE VEDELI VENDAR NAS JE TA POKVARJEN SVET ODPELJAL OD NJIH.DEJSTVO PA JE ,DA KDOR BO ŽELEL NORMALNO ŽIVETI Z MIROM V SRCU BREZ EVFORIJ,UMAZANIJ ,POKVARJENOSTI -BO KMALU TO NAŠEL RAVNO TU-PA SREČNOOOO TISTIM ,KI SI MAŽEJO OČI ,KER NISO DOJELI ŽE SEDAJ,KAJTI POT DO TAM KO DOJAMEŠ JE MOGOČE RES DOOLGA
Konec koncev pa. Vsi, ki se pocutimo ogoljufane (sam nisem bil delezen treningov, ampak sva se zarad njih z dolgoletno partnerko razsla, saj nisva edina, sva le ena izmed velike vecine tistih, ki so tam notri) smo naredili svoje. Opozorili, in ne prepovedali, smo ostale ljudi, da naj bodo pri tej stvari skrajno previdni. V kolikor uradnim osebam uspe celo kaj dokazati, pa toliko bolje.
Tisti, ki pa ste z njimi zadovoljni, pa lahko recem, da sem vesel, da ste z zivljenjem zadovoljni. Delajte to se naprej, ce vas to osrecuje. Nas pac ne osrecuje fehtarjenje in nategovanje starsev, partnerjev, prijateljev za denar, kaeterega vi baje sploh ne potrebujete, ker v novi ureditvi ni denarja. Nas ne osrecuje 100kE kredita. Nas ne osrecujejo besede, kaj vse se se bo zgodilo a ostane samo pri obljubah. Nas osrecujejo dejanja, pa ceprav so to lahko samo drobne pozornosti. Si pac pojem srece razlagamo vsak na svoj nacin.
P.S: Samo v razmislek @KR NEKI. V kolikor bi bil ti tako miren v sebi kakor pravis, ne bi KRIČAJE izrazal svoje mnenje preko interneta (CapsLock)
”KR NEKI”
”TUD JAZ NE VEM V ČEM POANTA ŠIMFAT ENERGETSKI TRENING ČE JE TAM 100 LJUDI ,KI SO POPOLNOMA ZADOVOLJNI -Z VSEM ZA VEČJE REZULTATE SE JE TREBA POGLOBIT VASE IN KDOR SE NI REZULTATOV NI ,KER JIH BREZ DELA NE MORE BIT.IZ MOJIH IZKUŠENJ STVAR JE FENOMENALNA BISTVA ,KATERA SMO NEKOČ ŽE VEDELI VENDAR NAS JE TA POKVARJEN SVET ODPELJAL OD NJIH.DEJSTVO PA JE ,DA KDOR BO ŽELEL NORMALNO ŽIVETI Z MIROM V SRCU BREZ EVFORIJ,UMAZANIJ ,POKVARJENOSTI -BO KMALU TO NAŠEL RAVNO TU-PA SREČNOOOO TISTIM ,KI SI MAŽEJO OČI ,KER NISO DOJELI ŽE SEDAJ,KAJTI POT DO TAM KO DOJAMEŠ JE MOGOČE RES DOOLGA”[/i]
Odgovor na tvoje sporočilo (for the record, ljudje vidimo brat tudi če nimaš vključenega caps locka),
Povedat kaj se dogaja in opravljat sta dva različna pojma. Meni je vseeno kje treniraš in kaj treniraš (katerega koli spola že si) – ampak poslušaj malo taglavne kako šimfajo. Razen če nisi kakšen Sašo ali Elena, ali pa kak drug pomočnik.
Naj svoje delo upravljajo humano, pa jim energija ne bo poslala nazaj kup zapufanih ”sovražnikov”. Jaz osebno jih ne sovražim. Ljudje, ki ste ostali tam skupaj z vodilnimi se mi smilite. Kako prazne poglede imate za tistim grotesknim nasmeškom. To je žalostno videt, sploh če je bil tak nasmešek nekoč na mojem obrazu. Verjetno si že v taki finančni situaciji, da ti druga ne preostane. Kje pa piše, da ljudje ki niso na treningu nimajo rezultatov – ljudje ki niso na treningu delajo pridno, pa čeprav je včasih potrebna daljša pot. Vi pa iščete krajše poti s t.i. ”PAKETI” s katerimi ljudem od katerih si sposojate nalagate laži! Poleg tega ne vračate v dogovorjenem času. Da ne omenjam pomena ”nevpletanja”. Pa saj človeka ne moreš gledat kot lutke, če nisi sam ena prazna lupina. Svet je bil pokvarjen in bo – to ni črnogledost ampak dejstvo. Vedno je bilo zlo in vedno je bila dobrota. Vi mislite, da spreminjate sebe in da s tem delate dobro..sebi že mogoče – ljudem ki ostanejo za vami pa pustite eno samo trpljenje – mučenje ko vas opazujejo, kako postajate te lupine. Življenje mora biti izživeto z vsemi čustvi – mišljenje da boš celo življenje ”happy” je zgolj utopija, v kateri se izgubi mnogo ljudi ki je na treningu. Tako pa na treningu vse skupaj zgleda tako, da prihajate iz svojih bivališč nasmejani…za štirimi stenami pa se začne dogajat. Eno samo pretvarjanje in zavajanje drugih. Kakšni so pa mentorji no? Eni so mlajši 20 let kot njihovi mentorji, pa imajo večkrat za jest in za osnovne življenjske stvari – res morajo biti delavni.
Na treningu postaneš len sebičnež, skrbi te za lastno rit in to je to. Dokler boš opran/-a pač tega ne boš videl/-a. Mene nihče več ne bo prepričal v nasprotno. Osel gre samo enkrat na led.
Lp