Najdi forum

Splash Forum Sex v mestu Sperma

Sperma

Pogoltnete kdaj spermo pri orali?

Jaz vedno kadar pač hoče da mi konča v usta…..

Že kot najstnica sem z veseljem pogoltnila.

Odgovor na objavo uporabnika
mateja 29, 11.12.2024 ob 14:49

Jaz vedno kadar pač hoče da mi konča v usta…..

Že kot najstnica sem z veseljem pogoltnila.

Najs te ne moti okus?

Mmm takšno jaz rabim piši mi na [email protected].

Ne, me ne moti….lahko je tudi premlevam in grgram v ustih preden pogoltnem….

mateja 29, 12.12.2024 ob 13:31

Ne, me ne moti….lahko je tudi premlevam in grgram v ustih preden pogoltnem….

a bi probala tudi mojo, je dobrega okusa, sveža zdrava, napiši svoj mail.lahko te peljem tudi na kakšno pijačko ali še kaj.

uhhhh, se ne bi branila ene dobro doze tople sperme, da mi lepo spolzi po grlu dol……mmmmm

Sperme po grlu,malo več

Odzene vsako,Angino,preč😍😍😍😍

Jaz sem jo prvič goltala v osmem razredu OŠ, bratu od sošolke, ki je bil kar nekaj let starejši. Nepozaben občutek…

tjaša586, 12.12.2024 ob 15:14

Jaz sem jo prvič goltala v osmem razredu OŠ, bratu od sošolke, ki je bil kar nekaj let starejši. Nepozaben občutek…

Jaz pa sem jo,tudi v 8 razredu,prvic na obraz punce spustil😋

A bi bila za privat pogovor? Se rečeva kako o tem 😊😊

Tjasa586 😊

Si za privat chat? Mogoče se pa uskladiva in probava 🙂

[email protected]

Pisi 🙂

https://angelwomens.com/lvenJ

A bi tudi od 60 letnika?

uffff….takšno si želim spoznati, da uživa

Meni je full rajcing občutek, tik predem mu začne prihajati, me prime za lase, in mi ga nabije skos do grla. Potem začutim kako mi gosta topla sperma polzi po grlu dol, on pa mi zraven med vzdihljaji govori : goltaj psica goneča……mmmmmm

mateja 29, 13.12.2024 ob 13:17

Meni je full rajcing občutek, tik predem mu začne prihajati, me prime za lase, in mi ga nabije skos do grla. Potem začutim kako mi gosta topla sperma polzi po grlu dol, on pa mi zraven med vzdihljaji govori : goltaj psica goneča……mmmmmm

Noroo poznam ta občutek 🙂 drugače pa tudi kontra mi je super da ti jo poližem do nebes čist noter globoko z jezikom hkrati pa roke na ritki 🙂

Dirty…..jaaaa. to je super, če mi pa še ritko tip poliže, so pa nebesa……mmmmm

mateja 29, 13.12.2024 ob 13:36

Dirty…..jaaaa. to je super, če mi pa še ritko tip poliže, so pa nebesa……mmmmm

Ja valda to tudi rad 😛 obe luknjici potem te pa se za ližem 😊

Bi tipkala privat?

Mateja bi tipkala privat?

mmmmm, to imam rada. všeč so mi takšne mal perverzne igrice…enkrat sem doživela, da sta me dva tipa lizala….eden se mi zalizal v pičko, drugi pa v ritko…..potem sem obema globoko pofafala in pogoltnila….v bistvu sta mi zalila grlo…..uhhh

mateja 29, 13.12.2024 ob 14:11

mmmmm, to imam rada. všeč so mi takšne mal perverzne igrice…enkrat sem doživela, da sta me dva tipa lizala….eden se mi zalizal v pičko, drugi pa v ritko…..potem sem obema globoko pofafala in pogoltnila….v bistvu sta mi zalila grlo…..uhhh

Tudi jaz bi ti z veseljem zalil grlo in ti jo zalizal na polno in sploh nebi nehal dokler nebi bila cist mokra 😊

New Report

Close