Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek ”Speštane” breskve iz spara

”Speštane” breskve iz spara

Sem videla v sparu, da imajo ene posebne sorte breskve. Od običajnih se razlikujejo v obliki, in sicer so bolj ”speštane”. Jih je že kdo poskusil? So dobre? Mika me, da bi jih poskusila …

Za Špar ne vem, so pa vinogradniške breskve dobre.

To so vinogradniške breskve in so odlične. Po mojih izkušnjah so tudi bolj dosledno dobre v primerjavi z “navadnimi”. Sem jih kupila že na tržnici, v Hoferju, v Sparu… in vse so bile sočne in okusne. Pri navadnih breskvah se mi zdi to bolj loterija.

Šparovih sicer še nisem poskusila, več pa o katerih breskvah govoriš. Ja, meni so zanimive in dobre.

Dandanašnji si nekateri tud ene breskve zgleda več ne upajo pokusit brez preverjanja po forumih? To mi je res hecno. Pač kupiš in pokusiš, saj ne stane celo premoženje…
V takih primerih so nasveti na forumih itak čisto brez veze, ker nihče ne pozna tvojega okusa. Gor jih kar nekaj hvali vinogradniške breskve, jaz jih recimo pa ne maram.
Aja, mimogrede, “speštano” pomeni nekaj čisto drugega…

Glede teh breskev nevem, ker jih še nisem probal.
Če pa smo že pri sadju in zelenjavi od špara moram povedat, da prejšnjič ful nisem bil zadovoljen s korenčkom, ko ga zapakirajo in pol je cel moker in je ful hitro zanič. To me moti pri šparu.

si ti že kdaj videl prave, vinogradniške breskve?

mislim tiste, na drevesu, ne v hoferju ali šparu:-)))

Mislim, da niso vinogradniške, ampak ploščate breskve, sem jih kupila, bile so zelo dobre. Tipičen sladek breskvin okus, meni osebno boljše od vinogradniških in “klasičnih”.

New Report

Close