Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek spet…

spet…

In tut brez denarja

verjetno se … ampak … jest sem pristaš tega .. da mora pač vsak sam za svoje otroke poskrbet … mej jih tolk kolikor jih lahko živiš 🙂 pa jasno pol tud šolaš …

Ti, egoist dej mi nekaj povej.

Primer:
Imaš otroka pri katerem nastopijo zelo težke finančne težave. Izbira. Pomoč otroku ali Mehika

a to pa ne … no … jest zuni itak vedno bol na skromno živim … tko da prov velik ga res nebi rabila 🙂

Se strinjam

ma to ti je hipotetična zadeva … ne vem … bi se odločala na kraju samem 🙂 odvisno zakaj bi bil brez denarja 🙂

Kar vprašaj svojega: Nikloi ne bo toliko zaslužil kolikor lahko njegova zhapravi hehehehe

A je sploh važn zajkaj so brez denarja. Oziroma sploh nisi egoist. Si že začela razmišljat zaKaj so brez denarja. Egoista sploh ne bi zanimalo in bi rekel Mehika

ja sej veš … v tem je pa vsa poanta … keš ki ga ne zaslužiš ti … ga velik lažje in brez problema zapravljaš kot tistga za katerga delaš cel mesec :))

zato sem proti finančnemu podpiranju mularije :))) … ok … kar se mora se pač mora … vse ostalo pa :))) malo morgen 😉

Ampak…na začetku so odvisni prav od tega. Sej si bila ti tut

ma sem … priznam da sem pa me sploh ni sram :)))

seveda je važno zakaj so brez … če ne hodi v službo??? jasno da ne bom podpirala lenobe :)) če se fiksa … ajsno da mu ne bom dala keša za še en … pa čeprou špinel :)))))

no tko 🙂

ja sej ti pravim … kar se mora je drugo … avta pri 18-tih pa tud jest nisem dobila od tastarih :)))

Res je. Tut jest mu ne bi dal. Ampak…. bi šla vseeno v Mehiko. Pa preden odgovoriš še tole: To je tvoja “Flash and Blood”

Pol je pa od vzgoje odvisn al si miu dal delovne navade za denar ali ne

seveda je 🙂 … ampak jest nisem tiste sorte človek … da bi živela življenja drugih … mam raj svojega … drugi pa nej poskrbijo zase 🙂 jasno govorim o odraslih mojih flesh and blood :)))

bingo :)))))

Sej ne da bi živela življenja drugih, ampak jim pomagala ( tudi finančno ) da zaživijo po svoje

hahaha … zdele sem šla šele brat kaj si ti napisal :)))

Se strinjava

to bomo pa še vidli 🙂

hahaqhahahahahahah pol sva kompatibilna

dej povej

sej vem kaj misliš … ampak pri nas je tko … da kar se tiče prostora za živet ni problema ker ga je ful … tudi za na svoje … stanovanja itak ne mislim nobenmu kupovat :))) od kje pa mi dnar madona :)))

in mislim da je to kr dovolj za začetek … tud nama razen prostora ni dal noben skor nč … niti nebi hotla 🙂 tko da … jest od tuki naprej gledam 😉

sej sva že ugotovila da se :)) a ješ pistacije … jest jih zdele glodam 🙂

Sej v bistvi imava isti pogled samo iz drugih zornih kotov

New Report

Close