Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek spet bob

spet bob

Tudi jaz se zanimam za bob paket pa ne najdem vseh odgovorov na spletni strani, zato pomoč prosim:
iama simobilov tel. -ali bob sim kartica paša ali je tel. zaklenjen; stari tel. bi obdržala- kam na servis z njim, če se pokvari; brez vezave- to pomeni da lahko kadarkoli zopet zamenjam operaterja; ali ima kdo slabe izkušnje s katerimkoli paketom bob?
hvala za vašo pomoč

Lahko imaš isti telefon (že dolgo časa ni več zaklenjenih telefonov), lahko tudi ohraniš isto številko (za doplačilo 5€) ali pa dobiš novo številko, ki se začne z (068) – brez doplačila.

Na servis greš isto kot prej, to je neodvisno od operaterja.

Točno tako.

Zaenkrat samo dobre.

Prosim.

Jaz imam boba že nekaj mesecev. Zaenkrat ga ne morem prehvaliti, mesečni znesek na položnici (9,90 EUR) pa je drobiž v primerjavi s prejšnjimi zneski pri istem operaterju – Simobilu. 🙂

Aparati so odklenjeni od julija 2010.

Tudi prehod s Simobila na Boba in prenos številke z doplačilom 5 evrov je potekal razmeroma hitro in brez kakršnih koli zapletov. Sem pričakoval, da bo šlo kaj narobe, pa sem bil na koncu le prijetno presenečen.

Edino, kar se bojim, je, da bodo v prihodnjih letih, ko bodo dobili dovolj novih naročnikov, najverjetneje izkoristili prvo priložnost in podražili mesečni znesek.

Dokler so zame najcenejši v Sloveniji (uporabljam samo klice in SMS-e), ostajam pri Bobu, potem pa … bomo videli. 🙂

Moj aparat je star 6 let a mi deluje kot urica. Ali bi bil ti problem-starost namreč. 🙂 Saj bob je simobilov,ne?
Hvala za odgovore, super ste!

Ne vidim vzroka, zakaj ne bi mogla telefonirati s starejšim telefonom. Če je bil izdelan za standard GSM, ne bi smelo biti nobenega problema, ne glede na starost aparata. Ja, Bob je Simobilov in uporablja njegovo omrežje.

V bistvu uporabljata le isto omrezje. Prenos tel. št. recimo se placa.

Bob = Simobil

http://www.bob.si/osebna-izkaznica

Si.mobil d.d.
Šmartinska 134b
SI-1000 Ljubljana

Prenos številke v istem omrežju je le ena od priložnosti, da poleg 9,90 zaslužijo še kakšen dodaten evro.
Tako kot vsi drugi operaterji v Sloveniji. 🙂

sej to je pa bob, ko nimajo nobene poslovalnice pa ne moreš niti kot človek se nekam it pozanimat glede paketov!!! Noro res.

New Report

Close