Spet BOB paket -prednosti in slabosti?
Odločam se, da bi zaključila z naročnino pri mobitelu in šla na BOB (1000 minut v vsa omrežja in 1000 smsjev). Kaj menite? Se splača – telefoniram zelo malo, moj račun je tam nekje 15 – 20 evrov, imam pa mini povezani). Kakšen je signal – kolega mi je rekel, da je pokritost slabša (ampak to je samo slišal). Moti me še, ker ni telefonov. Povejte, prosim, če je kdo šel z mobitela in kako ste zadovoljni. Ta akcija je namreč samo še do 31. dec. in se moram odločiti. Hvala.
Jaz imam boba in mi je fajn. Plačam 9,90 eur ,signala nimam tam kjer ga tudi noben drug nima, drugje nimam problemov s signalom. To glede signala je vedno tako bedno natolcevanje. Saj je simobilov signal in že simobil mi je ponavadi vedno povsod delal (razen tam, kjer tudi nikomur drugemu tudi mobitelovcem ni)
Fajn je bob
da ima simobil najslabše omrežje, ker nikdar nisem imela problemov z njim, razen tam mi ni delal, kjer ni delal tudi mobitel.
MMSe pri bobu imaš, so vključeni v smse. Prenos podatkov tudi imaš, 6eur doplačaš in imaš 1 GB prenosa podatkov.
Bob se daleč najbolj splača.
Edino tečno je, ker moraš to naročnino preko interneta urediti, ampak če slediš navodilom, gre brez večjih težav.
pardon, 5eur doplačaš in imaš 1 GB prenosa.
Zdaj mi pa povejte še kje je sploh ceneje?
Da porabiš 1000 SMSov ali MMSov na mesec moraš biti res sms maniak.
Prav tako, da porabiš 1000 minut v vsa slovenska omrežja, moraš biti ali poslovnež, ali telefonski maniak.
Torej, če si nek obični smrtnik in uporabljaš mobitel za osebne potrebe, potem imaš 1000min in smsov na mesec čist zadost.
Če doplačaš 5 eur imaš še 1GB prenosa podatkov.
torej za 14,90 dobiš 1000min, 1000sms in 1GB prenosa podatkov.
Povejte, kje je ceneje?
Zdaj, ko vas nekaj brska po teh straneh, pa očitno nekaj že ve o teh paketih:
– vi se tukaj pogovarjate o superbobu, ni tako?
Navaden bob je pa celo brez vezave, brez naročnine, brez vsega, plačaš samo kar pokličeš, če sploh kaj kličeš (idealno za upokojence kot je moja mami, ki skoraj ne kliče, sms ne zna poslat, mobi ima samo za to, da je dosegljiva drugim). Imam prav, če rečem, da če je na navadnem Bobu, in ona cel mesec nikamor ne pokliče niti enkrat, ne plača nič??
Mi imamo pa en konkreten problem z bobom. Mi ga lahko kdo pomaga rešiti?
Hčerki sem kupila big bob paket in prišli smo do tega problema: ko vstavi bob sim kartico v telefon, se ji baterija sprazni v parih urah, brez da bi telefon sploh uporabljala. Ko damo mobitelovo sim kartico nazaj, baterija zdrži 3-4 dni odvisno od uporabe. Šla sem na simobilov center vprašat, pa so mi povedali da je to zato, ker nonstop išče signal in se tako sprazni baterija. Doma smo na območju, kjer je mobitelov signal slab in se lahko pogovarjaš samo na parih koncih hiše pa še tam ne vedno, s to sim kartico pa je signal po celi hiši brez problema, kaže 1-2 črtici signala. Torej boljše kot pri mobitelu. Tako da malo dvomim v odgovor. Obdržala je št. od boba, torej ne svojo. Je možno da je tu kakšna povezava? Telefon je v istih nastavitvah, samo sim kartico zamenjamo pa ga sprazni.
Sem že poslala vprašanje bobovcem, samo so prazniki. Upam da mi odgovorijo jutri. Morda od vas kdo ve, zakaj je tako?
Čisto resno me zanima, zakaj misliš, da to ne bi šlo? Jaz sem še vedno na kartici za 5 eurov, brez MMS-ov, brez prenosa podatkov, še teh 5 eurov težko zapravim (običajno filam zato, ker mi poteče, ne zato, ker porabim)…..nekateri pač nis(m)o odvisniki od teh reči (pazi, govorim o čisto običajnih uporabnikih, ne neke poslovne in ne vem kakšne zadeve).
Jaz imam tudi še na kartico in sicer pri mobitelu, pa mami in sestra tudi. Ne kličem po nepotrebnem, namen telefona je pri nas za nujne namene, ali da se kje dobimo, da se ne iščemo, skratka, da si sporočimo nujne zadeve. To je vse na kratko, ostalo se zmenimo, ko se vidimo. Mi ni všeč, ko me kdo pokliče in nekaj klepeta tja v tri dni ali pa sploh ne ve, za kaj je poklical.
ooo da bi še smartbob prišel k nam…
http://www.bob.at/smartbob-xl