spet cigareti in odvajanje
Sva se s partnerjem odločila, da nehava pa je on zatajil. Njemu je važno moje zdravje njegovo pa ne. Pa še denarja nimava na pretek. Saj kdo ga pa danes ima, le izjeme. Hočem, da tudi on neha kadit saj mi je obljubil. Pa mi laže, kadi na skrivaj. Sem se odločila, da mu dam svobodno pot sebi pa tudi in ga res prav zaradi tega zapuščam. Denarja ni, kadil bi.. naj gre vse nekam…
Nočem bit z lažnivcem, ki daje prazne obljube. Nekoč si najdem nekadilca ali pa bom raje sama saj znam sama živet in to še boljše.
:))))
Ne vem točno, kdo je glavni krivec v tvojem postu, čiki ali tvoj partner. Ampak mislim, da si ti. Ja, odločila sta se, da skupaj naredita konec kadilski zgodbi. On je odnehal, nima moči, ne da se mu, noče. Zaradi tega ga zapuščaš? Ja, pojdi čimprej, morda bo potem zadihal svež zrak.
Prosim za pošten odgovor. Si tudi ti kadilka, v kolikor si, ali si ze kdaj poskusala nehat? Meni je partner obljubu da bo nehal prav zaradi mene, ker se boji za moje zdravje. Pa je kljub temu obupal. Zame je lažnivec in sebičnež. In jaz ne kadim in nocem takega ob sebi. Če človek laže in se obljub ne drži je pri meni le plevel. Tako je
Prosim za pošten odgovor. Si tudi ti kadilka, v kolikor si, ali si ze kdaj poskusala nehat? Meni je partner obljubu da bo nehal prav zaradi mene, ker se boji za moje zdravje. Pa je kljub temu obupal. Zame je lažnivec in sebičnež. In jaz ne kadim in nocem takega ob sebi. Če človek laže in se obljub ne drži je pri meni le plevel. Tako je
[/quote]
Saj ti je jasno, da gre za odvisnost, a ne? Torej, če ti je partner obljubil, se je najbrž kje zalomilo in to zato, ker ni enostavno razbiti večletno rutino. Sploh se mi pa zdi narobe, da bi odnehal zaradi tebe. Če/ko se bo odločil, se mora v prvi vrsti zaradi sebe in ne drugim. Sebi bo naredil uslugo, če se mu bo tako zdelo prav.
Zame si ti nezrela in grda. Od njega pričakuješ nekaj, v čemer sta bila oba. Zdaj je tebi zapasalo, da ne bi več in on ti je obljubil…ja, kaj pa naj bi, sigurno si bila nevzdržna z raznimi komentarji na račun kajenja.
In moram reči, da si imela krasnega partnerja. Edina laž, edina prelomljena obljuba v povezavi s kajenje…in je vsega konec :). Ja, zasluži si zrelo žensko. Evo, bolj poštenega odgovora ne boš dobila :).
Njemu je pomembno tvoje. Tebi pa njegovo. Mogoce pa tebi njegovo ni dovolj, ce je on zatajil. Evo, spet so krive zenske. 🙂
Njemu je pomembno tvoje. Tebi pa njegovo. Mogoce pa tebi njegovo ni dovolj, ce je on zatajil. Evo, spet so krive zenske. 🙂
[/quote]
Saj ti je jasno, da gre za odvisnost, a ne? Torej, če ti je partner obljubil, se je najbrž kje zalomilo in to zato, ker ni enostavno razbiti večletno rutino. Sploh se mi pa zdi narobe, da bi odnehal zaradi tebe. Če/ko se bo odločil, se mora v prvi vrsti zaradi sebe in ne drugim. Sebi bo naredil uslugo, če se mu bo tako zdelo prav.
Zame si ti nezrela in grda. Od njega pričakuješ nekaj, v čemer sta bila oba. Zdaj je tebi zapasalo, da ne bi več in on ti je obljubil…ja, kaj pa naj bi, sigurno si bila nevzdržna z raznimi komentarji na račun kajenja.
In moram reči, da si imela krasnega partnerja. Edina laž, edina prelomljena obljuba v povezavi s kajenje…in je vsega konec :). Ja, zasluži si zrelo žensko. Evo, bolj poštenega odgovora ne boš dobila :).
[/quote]
Ja saj samo ti odgovarjaš proti meni. Ostali so se vzdržali, ker se z mano strinjajo. Pri meni je tako, če se obljubi se bomo tega držali kot pribito. Lej, če mu je kaj do mene bi bil zdele nekadilec in pika. Ne pa lažnivec
Danes je odmi dan. Ne vem, če mi bo uspelo.
Tesnoba, nervoza …..
Smeh bo, k si bo že čez eno uro pržgala enga. Kriv bo pa dec, ker ji ni stal ob strani 🙂
Forum je zaprt za komentiranje.