spet cudna pota win

Ze dva dni hodim na zrak in globoko diham, pa nic ne pomaga. PC vztraja pri svojem, moji zivcki so pa tik pred eksplozijo!!!
Ko se win nalozijo, se mi na desktopu izpiseta dva sporocila. Ja, tista zivceparajoca!!! Prvo se glasi takole:
rundll32.exe – Komponente ni mogoce najti
Zagon tega programa ni uspel, ker komponente NeroErr.dll ni bilo mogoce najti. To tezavo lahko odpravite s ponovno namestitvijo programa.
Ha, sem upostevala nasvet, vendar neuspesno! Sporocilce ostaja!
Drugo pa pravi:
RUNDLL
Napaka pri nalaganju C:\WINDOWS\image.dll
Navedenega modula ni bilo mogoce najti.
Ko sem preiskala disk, sem “navedeni modul” nasla, ampak PC vztraja…
Uporabljam:
– Windows XP Professional SLO
– AMD Athlon XP 1700+
– 512 RAM-a
– dva diska: 80 GB in 40 GB
Uf, sedajle, ko pisem tole, pa se je pojavilo se tretje sporocilce:
Microsoft Internet Explorer
Cannot find ‘file:///C:/WINDOWS/dlm.html
Naj napisem se tole, da se mi PC ze nekaj dni “obesa” (ja, ocitno je zelo nezadovoljen in poskusa s samomorom…). Moram koncat, da se mi ne izpise se cetrto sporocilce…
Prosim, pomagajte:((((

A mi das kaksen namig, kako lahko to storim? V XP-jih nisem prav nic doma. Vcasih si napisal scanreg, pa si si izbral datum, ko je se vse delalo kot je treba, v XP-jih pa se mi tudi slucajno ne svita, kako kaj podobnega storiti?!
Ce sem sama kaj pripomogla? Ne da bi vedela. Je pa res, da moja boljsa polovica rada pogleda vroce Svedinje, tam pa kar mrgoli nepridipravov za PC (hihi – eden mora biti kriv, ane?)

Hvala za pomoc, ampak moj PC se ne vda. Pri obnovitvi mi vneto zatrjuje, da ni prislo do novih stvari… Da je mera polna, mi je se grafiko sesul in sicer imam najnizjo mozno 4-bitno 800×600 in se v nastavitvah sploh ne da nastimat kakorkoli drugace (imam GeForce2 MX/MX 400). Ma tole je res ze X-File!
Upam, da mi CD-RW se deluje, grem zapect najnujnejse… Ocitno hoce trnuten sistem res naredit samomor in dokler je se cas RESUJEM kar se da…

Živjo!
Adobe je pisal/a:
——————————————————————————————
Ze dva dni hodim na zrak in globoko diham, pa nic ne pomaga. PC vztraja pri svojem, moji zivcki so pa tik pred eksplozijo!!!
Jaz pa že zadnjih 20 let :))))
Ko se win nalozijo, se mi na desktopu izpiseta dva sporocila. Ja, tista zivceparajoca!!!
Pri meni vsaj 100 :)))
Prvo se glasi takole:
rundll32.exe – Komponente ni mogoce najti
Zagon tega programa ni uspel, ker komponente NeroErr.dll ni bilo mogoce najti. To tezavo lahko odpravite s ponovno namestitvijo programa.
Ha, sem upostevala nasvet, vendar neuspesno! Sporocilce ostaja!
Posledica nepravilne odstranitve/instalacije programa NERO.
Odstrani ga in ponovno instaliraj. ALi pa samo ponovno instaliraj.
Drugo pa pravi:
RUNDLL
Napaka pri nalaganju C:\WINDOWS\image.dll
Navedenega modula ni bilo mogoce najti.
Ko sem preiskala disk, sem “navedeni modul” nasla, ampak PC vztraja…
Glej odgovor zgoraj – same **** :))
Uporabljam:
– Windows XP Professional SLO
– AMD Athlon XP 1700+
– 512 RAM-a
– dva diska: 80 GB in 40 GB
Nisi pa napisala kakšen cdrw imaš hehe
Uf, sedajle, ko pisem tole, pa se je pojavilo se tretje sporocilce:
Microsoft Internet Explorer
Cannot find ‘file:///C:/WINDOWS/dlm.html
To je pa posledica Spyware programčkov.
Cwshredder
Spybot ali pa Adaware
si snemi dol, pa seveda malce poglej tukaj na forumu, praktično vsak teden 2x pišemo točne postopke, kako se to naredi..
Naj napisem se tole, da se mi PC ze nekaj dni “obesa” (ja, ocitno je zelo nezadovoljen in poskusa s samomorom…). Moram koncat, da se mi ne izpise se cetrto sporocilce…
HEHE, meni se tudi vsako pomlad obeša hehe :)))))))))))))))))))))))))))
Lep ponedeljkov večer, čeprav je bolj %#&%!/#&%!#
klemenxx verjemi, da sem vse to, kar si mi svetoval, poizkusila, vendar brez uspeha. Odinstalirala (seveda v nadzorni plosci/dodaj odstrani programe) Nero-ta in ga ponovno namestila. Pri vsej stvari je cudno to, da Nero brez problema deluje, samo winsom se mal mesa, men se bo pa zmesal!!! Tale zahtevani modul (“Napaka pri nalaganju C:\WINDOWS\image.dll Navedenega modula ni bilo mogoce najti.”) je prav na mestu, kjer pac mora biti. In ne vem, zakaj ga win pogresajo??!!
Spybot in Adaware imam in sem ze resila situacijo s tretjim sporocilcem.
Kar je sedaj najhuje (poleg dveh zacetnih sporocil!), je to, da moram v “predwindowskem” zagonu (ne vem, kako se rece, vcasih je bil to DOS, danes pa ??) pritisniti slavno F8 in izbrati enable VGA mode, ce hocem vsaj kolikor toliko videti, kaj pise oz. kaj se dogaja na monitorju. V nastavitvah imam doloceno najnizjo mozno 4-bitno 640×480 pik in se sploh ne da nastimat kakorkoli drugace. Ni opcije… Ma, se mi res ze mesa! Saj tud spat ne morem it. Mi tile ooooogrooomni fonti kar skacejo v in iz oci. Jutr bom pa kakor angora zajc, ce sploh prezivim to noc. Ja, eden bo moral iz hise: PC al pa jaz!
Nocko!
Dobro jutro Angora zajček!!
Poglej – iz neta si dol vzemi programček startup tracker:
potem ga startaj in klikni na View Log, odprl se ti bo Notepad
nato pa vso vsebino log datoteke pripopaj semkaj gor, pa bomo videli,
kaj te jebucka.
ajd!!
Z grafiko sva si podali roko… Povsem na novo sem namestila soferje, pa je slo. Bo pa verjetno slej, ko prej, prisel cas, ko bo treba uporabiti FORMAT disk. Ja, vcasih sem bila bolj dosledna, vsako leto vsaj dvakrat in takrat bi prisegla, da me nic ne bo odvrnilo od tega pocetja. Pa je danes malce drugace – dojencek vse spremeni!
Joj, tole je pa doooolgo. Ti bom celo stran pobrala, hehe…
Evo kopiram:
“Čreva” pobrisal Klemenxx
Živjo!
No da popravimo še preostanek težav:
Dial32 C:\WINDOWS\dl.exe
Dial33 C:\WINDOWS\dlm.exe
Ti dve datoteki sta SpyWare programčka. Rešiš se jih tako, da računalo
startaš v varnem zagonu in jih z spyboot ali cwshreaderjem odstraniš,
pa seveda tudi Ad-Aware to obvlada!!
NeroFilterCheck C:\WINDOWS\system32\NeroCheck.exe
To pa odstraniš tako:
Start
Zaženi
napiši msconfig in pritisni tipko Enter
potem pa previdno poišči kje ti piše NeroCheck in odstrani kljukico,
vse pozapreš in ponovno restartaš računalo, pa bi moralo
biti brez težav.
pa dojenčka pozdravi!!!
SAJ NE MOREM VERJET!!!!
klemenxx pa ti si res CAR!!! Deluje!!! Ceprav niti AdAware, niti Spybot – Search & Destroy nista nasla nic, je pa CWShredder dokazal svojo moc!
V Kamnu (kjer se po informacijah mojega spy-a sestajate) imas kar nekaj pirov v dobrem. Na moj racun, seveda!
Spet bom lahko mirno spala tiste par urc…
HVALA!!!
Pa se to:
Ni bilo potrebno opraviti zadnjega koraka… Nero se je odlocil, da sva zmagala ti in jaz… Zivceparajocega sporocila ni vec. Jupiiiii!!!
Jap, samo že dolgoooo časa nismo bli v Kam-nu, kva pa vem kje se zadržujejo ostali pr’jatli, jih kar ni več na spregled, mogoče je pa
to samo zato, ker jaz mogoče preveč gobcam, kaj pa vem ??
Ajd lepo se imej …pa pazi na dojenčka, da ti ne bo po nesreči
odtipkal format c: :))
hehe (tko bolj kislo), le kdo to reče…
No sedaj pa malce resnosti:
Ko boš postal naturaliziran Gorenjec (z veliko začetnico), potem
piješ 1/3 italjančka samo ko ti plačaš
Ko plača drugi – recimo L’blančan, ali Šiškar, no potem pa naročiš 3 ta velke
pire. In ne pozabi sveto navodilo:
če ti muha pade v pivo – jo zgrabiš za goltanec in ima da pljune kar je popila
drugače pa v redu, samo še dottore magistrore napiše kje bo pvačau…
eheh
lp
kva bo pa v ponedeljek ??
a se bo kaj točilo, plačevalo in ščipalo ???
Ker sem Gorenjec se ne smem izneveriti tradiciji in bi samo vprašal:
A jest lohka brata s sabo pripeljem ??
Ajd pa še nekaj: ali moram tako kot zadnjič tudi jaz prinesti
pečeno kuro zavito v časopisni papir ???
Če da – potem se grem v nedeljo zopet voziti po vasi – pa obljubim da
bom počasneje peljal, zadnja kura ki sem jo prinesel s sabo je bila
preveč ploščata :))))))))))))))))))))
lp

Ha, ha, ha!
Vroče Švedinje z 100MB na uro čakajo v Kamnu.
V ponedeljek ob recimo 17h?
Tokrat ne bom pozabil denarnice doma, čeprav smo staroselci zgornje Šiške že napol Gorenjci. Zato najbrž pol pozabimo plačati, drugo polovico pa pustimo plačati drugim.
OK,
Za vse, ki imate voljo (in i ste kremenitemu dolŽNE pirček – )
TutEnKamen je zadaj za McDrive Mc Donaldsom, če se iz Lj pelješ proti gorenjski (ob Celovški, še pred obvoznico).
Wega weliki
Forum je zaprt za komentiranje.