Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Spet darila

Spet darila

Pozdrav. Bliža se čas, ki se ga otroci najbolj veselijo. Ker tudi jaz že premišljujem o darilih, bi vas nekaj vprašala. Za Miklavža bo pri nas simbolično obdarovanje, se pravi večji bo dobil zobno ščetko, ker rabi novo, mali pa nogavice in nekaj sladkarij ter sadja. Za Božička pa ta večji želi gasilski avto. Sem ga že nagledala in sicer v Avstriji, pride nekje okrog 50 EUR, kar precej velik na baterijsko vodenje. Zdaj me pa zanima sledeče, a vi kot starši sami kupite otroku darilu, ali ga skupaj s starimi starši ter strici in tetami? Mislim, da bomo pri nas vsi skupaj kupili ta avto, ker drugače bo spet daril še in še. Kako je pri vas? Lep dan

uf, jaz bi si tako želela, da bi vsi skupaj eno darilo! žal hoče vsak solirat in se pred otrokom kao izkazat, čeprav zaenkrat še vsi verjamejo v božička in je tako pravzaprav še bolj bedasto – kako razložiš otroku, da je božiček prinesel darilo zanj doma, pa pri babici 1 in pri babici 2, pa pri prvi teti in pri drugi teti… igrač ko toče, otroci zmedeni, posledično se ničesar ne (raz)veselijo – brez veze! ampak tako pač je.

Mi smo zaenkrat še kupovali vsak posebej, a mislim, da bomo (vsaj po eni strani sorodstva) malce združili moči. Moja mama je rekla, da ju bo raje en dan peljala na lutke in pogledat praznično Ljubljano namesto darila.
Pa še vseeno bo povsod vsega preveč.

Pri nas si vecja dva (10 in 13 let) sama izbereta darilo, za najmlajso pa se odlocimo skupaj. Tudi finance pristavijo stari starsi, ce gre za drazje igrace.
Zelo pestra in cenovno preimerna ponudba za vse starosti je v Direndaju v Siski, kjer smo ze izbrali LEGOVO Piratsko ladjo za 17.990 sit , vozicek za dojencka za 1.990 in Vlak Boston expres za 7.990 z vagoni, tiri in adapterjem.
Uzivajte pri nakupovanju!

Naša 5-letnica ima 4.12. rojstni dan in bo od naju z atijem dobila pando…ta ki nekaj govori, pa objema…. od babice barbiko, ki poje. Za miklavža nekaj simboličnega, goda ne praznujemo, za božička pa dobi od naju grad od barbike, ki stane v Avstriji 60 uer, pri nas pa nekaj čez 20 jurčkov…od babice pa kako oblekico za barbie.

res so to kar velika darila, ampka kaj hočemo

pri nas so darila navseh koncih, a so se vsi že navadili na to, da prej nas vprašajo kako in kaj. Pri eni babici je celo tako, da jaz kupim v nejenem imenu in ji odnesem. Tako otroc dobijo same bolj smiselne stvari in smo vsi zadovoljni.

New Report

Close