Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek spet doma

spet doma

hi
A ste gledale. Kdo bo po vašem zmagal v bitki talentov?

..sicer izven teme…
Kako ste, pa Klarica?

uh, sem pozabila!
kaj pa je bilo danes? kdo gre naprej?

Sem mislila, da bo izpadel Omar, čeprav bi težko rekla, kdo je bil boljši in kdo slabši… jaz navijam za Anžeja… mi je tudi že ves čas simpatičen…

Vladka

*********************************************************************** http://galerija.over.net/main.php/v/ustvarjanje/Vladka+K/

Omar in Anžej gresta naprej. Oba sta mi že od začetka všeč (njun glas) ampak mislim, da bo zmagal Omar.
Sama bi se zelo težko odločila, ker sta oba res dobra in se trudita in močno želita zmage.
Težko bo …

Meni je všeč Anžej, čeprav sta oba dobra in simpatična, ampak pri Anžeju mi je všeč, ker si upa biti drugačen, špa še dobro pesem je izbral danes.

Sicer mi je bila danes všeč Marieva garderoba, zelo simpatična pa je bila gospa Bole Vrabec. Analiza pa je zmerom zabavna…

zasluzil bi si Anzej(ker ima dober glas)!

hi
Mi smo v redi. Škoda da ne boš prišla po sedmico, bi se lahko na kavici dobili. HA, HA

čaki malo, še nisem številk pogledala….

HI
Če si zadela mi boš dala en del meni, da bo za cestnine.

haha, špricer ti častim!

Moj favorit je Anžej. Tudi Omar zelo lepo poje, pa kar nekaj dobrih pevcev je že odpadlo…
Res je bila včeraj oddaja Spet doma zelo zabavna. Verjetno tudi po zaslugi gostov, ki so bili vsi zelo sproščeni. Analiza se tako vedno potrudi za dobro voljo. Ampak, a se vam ne zdi, da je tudi Mario postal manj zavrt? Pa dober je bil oblečen!

New Report

Close