Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Spet doma-Mario

Spet doma-Mario

Ali mogoče katera ve, kako se piše tisti maneken, ki je bil včeraj zvečer gost pri Mariu? Vem, da mu je ime Jurij, priimka pa se nikakor ne morem spomnit. A še ima Lejlo in ali ima z njo otroka? Gre za eno debato, ki smo jo imele babe v službi o njem in ker o njem nobena nič ne ve, sem se malo pozanimala pri vas:).
LP

Ojla!

Tipu je Jurij Bradač! Če ima še Lejlo ne vem, da bi imel otroka pa sploh ne!

Čav čav!

Oddaje sicer nisem gledala, ampak naš najbolj slavni maneken je Jurij Bradač – tako vsaj trdi moja sodelavka. :-)))

Hvala za odgovor 🙂 Oddaje včeraj sicer nisem gledala cele, je pa rekla moja sodelavka, da so povedali, da ima dvomesečno punčko :).

on je totalni kreten, ja ja je on bil pri leonardu pa je pozabu, da je stajerc, joj pohn enga nakladanja, pa se meni oseno tudi LEP ni

Ja to je Jurij Bradač, slovenski maneken, ki trenutno študira v Ameriki in se

druži z Rajkom Hrvatičem! Pa ne bi raje o tem … hotela sem pokritizirat

oddajo, predvsem me moti tista prevzvišena blondinka, ki tekmuje za avto,

mislim ej! kar je preveč je pa preveč. Le kaj si misli da je, pol pa tist neumen

obritoglavec zraven, čist nobenemu ne privoščim avta. Nasploh je

butasta “bitka” za avto. Nekaj časa sem še gledala in je bila oddaja kar na

nivoju recimo, no; (včasih zanimivi gostje, ta bitka talentov mi je bla tud

všeč , več bi se raje pogovarjali z gosti, ne pa tako — Mario je ratal kot tist

Slak pri Trenjih .

ampak zdaj so se pa res spustili tako nizko — predvsem s to glupo bitko za

avto in tisim letanjem po Ljubljani …… no comment …:((((

Če že tračarmo – brala sem, da z Leilo nista bla nikdar prou skup, slišala pa sem, da Leili tudi punce niso ravno nezanimive… Če verjamete, je pa vaša stvar. Men ta Jurij niti malo ni všeč na pogled.

Veš assya, da imaš prav. Iz krogov, ki so zelo blizu Leili je pricurljalo na dan, da ima rada dekleta. Saj mene ne moti, je njena stvar – moti me pa, da se ljudje delajo neki kar niso. Priznaj to kar si in bodi ponosen na to.

Pa še neki: strinjam se tudi z www, ta oddaja je čisti poden – ko bo pa še Ana Liza nehala sodelovat, pa sploh več ne bo za gledat….

New Report

Close