Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek SPET DRAŽJI NAFTNI DERIVATI

SPET DRAŽJI NAFTNI DERIVATI

…KOLK SEM ŽALOSTNA….Če bi danes kupila kurilno olje,bi plačala 12 000manj,kot ,če olje za cent.kurjavo naročim jutri.Žalost,nikoli nismo dovolj pametni,da bi znali oceniti take situacije….

Kar lahko storiš danes ne odlašaj na jutri!!!

July, kaj nisi poslušala danes… saj je bilo kar nekaj govora o načrtovani podražitvi. Res škoda…

Mi se še naprej vozimo s cca. 45 Sit/l. Pa brez foušije :o) Smo pač “pri koritu”.

Prijeten večer in hitro vsi tankat!!

Vladka

*********************************************************************** http://galerija.over.net/main.php/v/ustvarjanje/Vladka+K/

Fovšarije pa res ni za zganjat,čeprav smo gorenjci…
Smo pa odlašali in odlašali z nakupom,saj smo čakali “nizko ceno”.
Sedaj pa premišljujem,da bi za tistih 12 000 sit razlike že skoraj lahko obula vse 3 otroke………..Nima veze,važn,da smo zdravi,bi rekel optimist….Čao

če danes do polnoči naročiš nafto po telefonu, jo dobiš še po stari ceni. Hitro na delo.

margo

Koliko pa se bo podražilo?

baje 6 sit za liter..jaz pa sem problem že rešila,oziroma moža poslala v akcijo

Takole na žalost vam moram povedati, da cena kurilnega olja velja na dan dobave, ne na dan naročila. Na žalost!!!!
Lep večer še naprej…..kljub dražjemu kurilcu

Vladka, si morda pomislila, da bi kakšen “rorček” potegnila sem čez lužo????

Nataša

Niti ne, mojim sorodnikom so jo pripeljali teden dni po naročilu (vmes je bila podražitev) še po starii ceni. Dvomim, da bi bili oni izjema in bi vsi drugi dobili dražje.

z.

rečeno,storjeno,naročeno—-dobim ga do konca tedna,po današnji ceni

Bravo July… reci hvala za forum :o)

Lahko noč!

Vladka

*********************************************************************** http://galerija.over.net/main.php/v/ustvarjanje/Vladka+K/

HVALA TUDI ZA VLAD(K)O

No, mi smo ga naročili včeraj, dobili ga bomo pa enkrat naslednji teden, ker so ljudje intenzivno naročali zaradi drastičnih podražitev!!

Se pa sprašujem, kam vodijo te cene……. ;o(((

Lola -------------------------------------------------------------------------- Ne more biti učitelj, kdor ne zna biti učenec /B. G. Morales/

Samo zanima me, ali ga naročate na petrolu? Kajti jaz sem ga tam naročila in k sreči še pred podražitvijo, vendar so rekli, da velja cena na dan dobave……ima še katera podobno izkušnjo? Hvala lp Tanja

Mi smo ga pri Petrolu, obračunava se cena na dan naročila in ne na dan dostave….. Brez skrbi, da je tako!

Lola -------------------------------------------------------------------------- Ne more biti učitelj, kdor ne zna biti učenec /B. G. Morales/

Uf, mi smo za sedaj prehiteli podražitev in naročili že poleti pa nekaj prišparali ampak, če bo šlo tako naprej (Mr. Bush) si bo treba omislit nov način ogrevanja.

New Report

Close