Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Opravljivka Spet invazija v slogu Savine Atai! Tokrat se z vseh vogalov štulita Luka in Valentina Novak

Spet invazija v slogu Savine Atai! Tokrat se z vseh vogalov štulita Luka in Valentina Novak

Se spomnite, kako je revija Ona že n-tič na naslovnico vštulila Savino Atai in z njo delala “intervju” in kako se je potem urednica Obolnar nekaj zmrdovala nad odzivi vseh, ki jim je ta Savina že do grla dosadila vsak mesec znova na naslovnici?

No, in zdaj imamo podobno situacijo, ko moramo že bruhat, ko vsakič, ampak res čisto vsakič, ko odpremo kak časopis ali internetno stran ali celo TV in se od vsepovsod guzita Luka in Valentina Novak!!!

Pa jebemti no! A sta na svetu res samo Savina Atai in Luka Novak, da ju je treba že do slabosti forsirat vsak mesec v en časopis ali oddajo??? Pa zakaj urednice dovoljujejo, da tadva, v zadnjem času pa sploh Novakova, odžirata toliko prostora v medijih??? Pa kaj, a je to vse samo plačana reklama, Obolnarca v Oni in uredniki Dela, Sobotne priloge, Nedela in RTV pa tako radi od njiju kasirajo denar, seveda, striktno v okviru NEODVISNE uredniške politike, a ne, mhm, ja! Al kaj???

Pa fak no! Naj se tile ljubljanski malomeščanarji med sabo gonijo, kolkor se hočejo, ni pa treba o tem vsak mesec objavljat člankov, no!!!

Mene pa zanima, kako se ne moreš v celem življenju naučiti izgovarjati R.

To mora pa res nekdo plačevat ogromno denarja, da ta dva nesimpatična in zoprna tako rine v medije.

A sta še komu nesimpatična? Potem nista samo meni?

A Velentina je tista, ki je vodiila neko pogovorno oddajo? Pa ji ni šlo najbolj.

Najbrž ne gre. Vsi se ne morejo naučit.

Novakova imata komunistični pedigre in kot vedno je zanju poskrbljeno. Šovi, kuharija, službica v JU…

Preskočte jih pa bo. Kot jaz.

Kdo je to?

Očitno je treba lesti v rit ljubljanskemu šminkeraju. Sicer jih je veliko, ki niso v življenju naredili nič omembe vrednega, pa jih vseskozi vlačijo po cajtengih in vabijo na zastonjkarsko prehranjevanje, a so vsaj za silo simpatični. Ta dva sta pa prav antipatična. Poznam jih še nekaj, ki so podobnega mnenja.
Ni čudno, da nas neljubljančani ne marajo in nas vse sodijo po parih primerkih povzpetniških vanabijev, ki hvalijo drug drugega.

Meni sta Valentina in Luka simpatična.Oba.

Invazija v slogu koga? Če že neko ime uporabljaš za primerjavo oziroma za sinonim, se prej prepričaj, da je kaj vredno in poznano v intelektualnih krogih, ne med mazači.

New Report

Close