Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek spet jest

spet jest

Dobro jutro vsem nagajivčkom…..
Kako smo kaj v tem turobnem jutro???

dobro jutro
jaz sem bolj za silo, sem pa vesel da ste drugi srečni in vam pošiljam koš poljubčkov

ti pa res ne “šparaš” s tvojimi poljubčki….. si skor tko kt jest….. :)):
lepo…

Ej, ej

prišla nazaj.

Lepo.

Ej, ej,… se me še spomniš….
Full lepo..:)))

Sem šla zgodaj spat včeri… samo zate…. da bom mela energije…:))

Ej bejba!!!!!
Pa kakem turobnem!!!?
Kje živiš!!???
Sto sonc sije…ne eno!
Takega nebeškega jutra pa ni blo že…hmmmm…od včeraj!
Če bi še mal sexa padlo….pol bi pa lahko rekel,da je popolno!
Cmoka pupa!
😉

ampak, BEJBI, jest mam filing, da tale sonček teb v srčku sije…… to je pa neki druzga….. jest sem mislila zgolj na vreme…..
je pa fletno, da si pozitivc….:))) take rabmo…..

Energije za…….???????

Make my day.

energije za kakšno ušpičit… sicer je pa pri meni itak vedno samo ena tema važna….
ja, alt, ugotovil si…… tudi za to imam energijo…. grrr….

sej je pri tebi verjetno tud tko, sam si še zadržan, da ne pokvariš vtisa….

Pravijo da:

Tiha voda bregove dere.

Ha

ej umir se malo…………..

tale pupca pride nazadnje…prvo morava stara koke obdelat, da bova potem mlade pupike cenila…hihihi…in videal, kak sva cajt v prazno zabijala….hehehhehe

lp

leta letijo - iščem stevardeso.....

zame pa pravijo, da kdor laja ne grize, pa vem, da to ni res….

so bili nekateri že presenečeni…. :)))

Se bom pustil presenetiti.

o, razo je pa rahlo skeptičen….

sicer se pa strinjam,… punce tuki gor so prav cool bejbe, resno…. ne jih zanemarjat…. pocrtlajte jih…..hitro!

bravo… samozavesten fant!!!
takih je bolj malo, pa so zato toliko bolj dragoceni….. in iskani!

si nova..al nekdo, ki je star tule in se je en mal zakril…

___________________________________________________________ "Le kako naj moje sonce sije zmerom, če se pravo še kdaj skrije?" SHAKESPEARE

sam nehaj..nc za silo..bemti..poglej ven..okrog sebe..poglej se v ogledalo..in v duso..imej se rad..bodi srecen ker si..kar si..ejjjj…te bom tko po riti…

___________________________________________________________ "Le kako naj moje sonce sije zmerom, če se pravo še kdaj skrije?" SHAKESPEARE

čist frišna, bi rekli pri nas na Koroškem…..

sem brala vaše čveke, pa ste me “notr potegnal”….
take face je treba spoznat, pa sem se zato oglasila….

torej …. čist na nov….. me čaka kakšen krst?…:)))

Tudi ti izgledaš kot nedolžen izvir na začetku na koncu pa preraste v gromozanski slap.

Se motim?

ne morem iz svoje kože…. včasih sem preveč direktna, pa me potem to tepe… me folk narobe oceni…..
slap sem pa že na začetku, ampak prve 3 minute sem še nedolžen, … potem pa poplavljam…..

majca..ce je to res..ves le ti..jaz samo cutim…in upam, da ne cutim narobe..dobrodosla..in Korosica pravis da si..ufff..baje ste opasne..ja krst te caka..ko se vidimo na zuru..ce si bos upala priti med nas…ce si to..zakar se izdajas..potem se sigurno slejj ko prej vidimo..je tako?!

je res to..znas bit tak;))

lepo si povedala SončeK, bravo…..

z veseljem…
pa SonceK, ne vem, na koga nja bi spominjala, a verjemi,.. res sem nova…. brez skrbi….
nisem tip človeka, ki bi se igral z drugimi… nimam časa, da bi take “gluposti” počela in druge za nos vlekla………
žur? to pa vedno….. samo povejte….

Okej..majca..uzivajmo;))..zato smo kle..no vcasih pa tud jokamo..tudi zato smo kle..lubcka na noska za dobrodoslico

New Report

Close