spet kanu
živjo
ko sem prebral pismo gregorja, sem se odločil, da še jaz napišem nekaj vrstic o tej zadevi.poročil sem se 10.5.03.na priporočilo neke znanke sem rezerviral zabavo v hotelu klub kanu pri zbiljskem jezeru. na prvem sestanku smos e dogovorili, kako naj bi bse potekalo, se pravi, smo razdelali celoten protokol, razen fines. dogovorili smo se tudi za meni, ki naj nebi presegal 6000 sit po osebi. zmenili smo se da damo vans v višini 10%., kar se mi je zdelo že takoj čudno, vendar ker kuhajo samo po naročilu, sem popustil. težave pa so se začele kasneje, ko je lastnik hotela kanu domov poslal menu.cena je bila v tem okviru, vendar totalna zmešnjava glede jedilnika.zato sem poklical glavnega kuharja, ki ga je poznala moja znanka. ko sem mislil, da so stvari stekle pa je hotel mesec dni pred poroko da mu izplačam celoten znesek večerje.mislil sem da se heca, ko pa sem mu odgovoril, da sem mu že dal rezervacijo in da v nobeni gostilni ne morejo računati tistega kar še nisi dobil, je enostavno rekel, da se z menoj ne bo ukvarjal in, da z mano noče meti več opravka. telefon mi je odložil. poklical sem ga nazaj in rekel, če mi lahko vsaj vrne denar za rezervacijo, vendar je rekel:ara se nikoli ne vrača in zopet odložil. ker sem že imel natiskana vabila in s tem kraj zabave, poleg tega pa mi lastnik ni hotel vrniti “are”, sem preko glavnega kuharja vseeno potrdil rezervacijo z razliko, da bom plačal po večerji.ko je prišel dan D, moram povedati, da prostor v katerem je bila večerja še zdaleč ni bil tako okrašen, kot je bilo dogovorjeno, lastnik se je raje izogobal in hodil naokoli hotela. bazen v katerem naj bi se ob polnoči kopali, že nekaj let ni videl vode. pa vendar moram vseeno pohvaliti njegove natakarje in kuharje, ki so se vseeno potrudili:torta iz jagod je bila res dobra, prav tako kanapejčki ob prihodu pred hotel. ostala hrana pa ni bila nič posebnega.za ceno 5500sit po osebi je bilo to zelo drago(sem meni primerjal z znano kulinarično gostilno v Sori pri Medvodah).svojo vlogo so odlično opravili glasbeniki-trio export B.tudi družba je bila enkratna, tako, da smo se zabavali do 7h zjutraj. nismo se dali zmotiti,. čeprav bi si lahko razbijali glavo.
za odhodnico pa me je čakalo še eno presenečenje: ko sem dobil račun, sem kassneje ugotovil, da mi je možakar srebrno penino računal posebej, čeprav je bila navedena v meniju, kot sestavni del le tega.ko sem ga vprašal kako to, je rekel, da je to pijača ne hrana, kar pa pred tem ni posebej povedal.na listu menija je lepo pisalo srebrna penina, jagode…, cena vse skupaj 444.000. sit .
na koncu birad poudaril, da je bil lastnik izrazito neprijazen in zmeden(slišal sem iz neuradnih virov, naj bi bil zelo zadolžen).vsakemu, ki bi rad svojo poroko kar se da veselo praznoval, ta hotel KANU izrazito odsvetujem.konec koncev se človek ne ženi vsako leto.
p.s. če je še kdo imel s tem človekom podobno izkušnjo, ga pozivam, da se združimo in kakšen članek napišemo za časopis ali tv.s takšnimi goljufijami ga te potrebno ustaviti.
tadej