Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Spet Mercatorjeve točke

Spet Mercatorjeve točke

Jaz pa podarim 18. Merkatorjevih točk.

Če katera rabi naj mi napiše naslov, ali naj mi pusti e-mail.

lp, Doroteja

P.S. Vallery tebi sem že pisala, da imam zopet točke in se nič ne oglasiš. Verjetno si preobremenjena?

Ne me sedaj nahruliti, ker sem odprla to temo.

Dobro se z dobrim vrača:-)))

Hoy!

Oj Doroteja!

Problem ni preobremenjenost! Zaenkrat ob veliki pomoči našega očija in moje mame še kar laufa!
Otroka sta oba zdrava, mali zaenkrat veliko spi in nasploh se imamo kar lušno!
Problem je drugje!
“Umrl” nam je naš hišni računalnik in tako se malo “švercam” z prenosnikom, ki pa mi tudi ni vedno na voljo! Tako tudi pošto prebiram le redko in kadar imam čas skočim malo, ma res malo na forum. Je pa bilo zdaj tri dni tudi s forumom “starševski čvek” nekaj narobe ( morda samo pri meni ), saj so sporočila stala na datumu 26.12. in karkoli sem naredila se ni nič premaknilo.
Tako danes berem malo za nazaj, da bom vsaj malo na tekočem.
S točkami pa tako!
Za poslane sem ti res hvaležna, saj smo tako že nabavili tehtnico pa grelec za vodo in dve posodi. Medtem sem od “naše Mame treh posledic” dobila še 20 točk ( Mimogrede MTP – HVALA 100X ) in tako mislim, da si bom lahko kupila še tisto kar še hočem imeti, več pa jih že skoraj ne potrebujem.
Tako draga Doroteja, podari točke nekomu, ki jih potrebuje in želi in tako boš osrečila še koga drugega!
Vseeno pa hvala, da si se spomnila name!
Lepo praznovanje Novega leta in veliko, veliko zdravja in sreče tebi in vsej tvoji družini!
Enako vsem forumcem želi
Vallery!

Hojla Doroteja!

Jaz bi prosila za točke, če jih nisi oddala.

Hvala!!!

Lep pozdrav,
Kaja

Pokliči me na 031469086.
Hvala!

Lep pozdrav,
Kaja

Doroteja.

Tu je še ena kandidatka za tvoje točke! Če jih kaj ostane, se priporočam.
Že vnaprej hvala!

Vidka

e mail: [email protected]
tel.: 040-697-452

Vallery!, ni za kaj :o))))

Samo da so ti prišle prav!

_______________________________________ Nick ne odraža dejanskega stanja posledic :)))

..a ti si tudi notr padla???

Nisem si mislila, da si tolk nizko padla, ma saj si ti kulturnica in ne branjevka!

Spoštovana soimenjakinja (če si res?).

Še vedno sem bolj kulturnica kot ti, ki se s svojim postom tako visoko postavljaš! Če te moti, prezri in beri kaj drugega. Če pa imaš kaj proti branjevkam, je pa to tvoj, ne moj problem. Jaz jih spoštujem, občudujem in če je le čas in prilika, poklepetam z njimi. Ti pa verjetno vihaš nos nad njimi!

Z vsem dolžnim spoštovanjem!

Vidka

Bi dodala le še to – izkaži se s svojim nickom, če si upaš, ne pa se skrivati za mojim imenom.

Vidka

Vidka,

pisala sem ti na mail!

Lp
M.

Draga M.

Hvala ti – stokrat! Sem ti že odgovorila!

Taki ljudje kot si ti, mi vedno znova potrjujejo vero, da so na svetu zlati ljudje, med katere spadaš tudi ti!

Prisrčen pozdrav.

Vidka

Spoštovana Pitka-Vidka!

Se opravičujem, če sem te prizadela.

Veš na forumu sem zelo dolgooo, toda ne oglašam se redno, berem pa.
Veliko tvojih lepih postov in pesmic sem prebrala in sem ti bila zelo hvaležna. Res me je prizadelo, da si tudi TI začela zbirat točke za jankovičeve nekvalitetne posode…ta človek mi je res zoprn, ker je veliko delavk pustil na cesti…zelo grdo je ravnal…

Oprosti in pozabi na grde besede. HVALA!

Vse kaže, da se bom mogla distancirat od reči, ki me spravljajo ob živce…

Lep pozdrav in vse dobro,
Vida
PS Vida je res moje first name.

Spoštovana soimenjakinja Vida.

Opravičilo sprejeto, vseeno pa moram nanj odgovoriti.

Res si me prizadela – včeraj si cel dan nisem mogla dopovedati, da obstajajo ljudje, ki pljuvajo po nečem, kar jim pač ne paše. Iz tvojega sporočila sem razumela, da spremljaš moje prispevke na forumu. Trudim se, da na forum nekaj prispevam, če lahko. Ko pa izrazim prošnjo, pa takoj nizek udarec. Ja, to me je prizadelo.

Ne vem, zakaj te je prizadelo, če sem jaz začela zbirati točke za posode. Saj sem vendar tudi jaz žena, mati in celo gospodinja / kuharica moji družini. Tu pa se kultura ne konča, ampak začne – v družini.

Še beseda o posodi – to ni Jankovičeva, ampak Tefalova posoda – preverjeno je to dobra posoda – za poročno darilo pred petimi leti sem dobila Tefalovo ponev, ki jo skoraj vsak dan rabim še danes! Resnično.

Če pa je tebi Jankovič zoprn, pač ne moreš pljuvati na vse, kar je ali ni z njim v zvezi. Ne bom tu več o njem, vseeno pa v razmislek – koliko delavk pa ima zaposlenih v svojih trgovinah, ki bi bile drugače brez službe?! Mislim, da ne moremo šteti le tistih, ki so na cesti zaradi njega (samo zaradi njega?).

Tudi sama sem v začetku mojega aktivnega sodelovanja na forumih
‘kiksnila’ in kar prehudo skritizirala neko gospo. Dobila sem nazaj dober poduk – ČE NE MOREM POMAGATI, BOM RAJE TIHO!

Veseli me, da sem te s pesmicami in svojimi posti razveseljevala – upam, da me boš še spremljala. Hvala za pohvalo in oprosti, če sem ti s svojo prošnjo stopila na žulj.

Tudi tebi želim vse dobro!

Vidka

Vidka, zakaj ne kupiš posod v Intersparu, ker so po kvaliteti enake Mercatorjevim in še cenejše so???

Drugač se jaz tudi strinjam z VidoL, glede g.Jankoviča in njegove “dobrote”.
Tudi nisem prebrala da bi Vida v svojem postu pluvala v zvezi z g.J. Samo povedala je, da ji je zoprn in tudi argumentirala zakaj. Na tem forumu se je večkrat pisalo o njem in se ga res blatilo in tudi o drugih “znanih”, pa ji nisi vzela v bran? Pa ne se še na me spravit????Samo povedala sem svoje mnenje….

Zelo sem vesela, da se na tem forumu najde še kdo, ki se opraviči. Pohvaljena VidaL in se okorajži in napiši še kaj…

lep pozdrav,
Taja

Taja!

Hvala za idejo o Interparu! Bom preverila.

O temi J. ne bom nič komentirala, saj si že sama vse povedala. Če sem tudi tebi stopila na žulj, OPROSTI!

Zadnje, kar bi si zadnje trenutke tega leta želela, bi bilo, da bi kogarkoli kakorkoli s čimerkoli prizadela! Tega res ne želim, zato še enkrat ali stokrat OPROSTI!!!

Vsem vse dobro v letu, ki prihaja!

Vidka

New Report

Close