Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Spet nasilni incident članov družine poslanke stranke SD?

Spet nasilni incident članov družine poslanke stranke SD?

Slovenske novice pišejo takole: Več članov znane družine z Obale domnevno vpletenih v pretep. Menda je posredovala tudi poslanka in podpredsednica državnega zbora Meira Hot.

Imena članov družine so legendarna sicer. 🙂

Odgovor na objavo uporabnika
kveščn mark, 08.01.2025 ob 10:43

Slovenske novice pišejo takole: Več članov znane družine z Obale domnevno vpletenih v pretep. Menda je posredovala tudi poslanka in podpredsednica državnega zbora Meira Hot.

Imena članov družine so legendarna sicer. 🙂

Šiptarska posla. Se bodo že sami med seboj zmenili. Kot je običajno v teh klanih.

Od kod izvirajo ne imena in priimek ni slovensko.

najprej oče Mehmed Hot, potem se je priključil še stric in brata od Meire, Marko in Tito. Nazadnje je posredovala tudi Meira. Tako piše. Se je pa začel spor z nekim gasilcem..v gostilni. Drugače pa v kavaška posla naj bi bil vpleten vsaj eden izmed bratov. Tako piše.

A je Hotova iz albanske družine?

Meira, Mehmed, Vejsil, Tito… Integracija uspeva ker iz takih družin prihajajo v parlament. Oh kako je fajna ta kulturna obogatitev.

Anonimno 10497, 08.01.2025 ob 11:24

Meira, Mehmed, Vejsil, Tito… Integracija uspeva ker iz takih družin prihajajo v parlament. Oh kako je fajna ta kulturna obogatitev.

Cela vlada je vpletena v Kavaški klan.

Primer z ono tožilko je dokaz, vendar so ga potunkali in režimski mediji ga ne omenjajo več.

In to je zelo strašno!

Anonimno 6961, 08.01.2025 ob 11:37

Cela vlada je vpletena v Kavaški klan.

Primer z ono tožilko je dokaz, vendar so ga potunkali in režimski mediji ga ne omenjajo več.

In to je zelo strašno!

točno to, sumljivo tiho je vse postalo in tako bo tudi ostalo.

Siol o zadevi piše podrobno. Je pa nekoč že bilo nekaj podobnega z njimi, oni obvladujejo nekaj lokalov na obali v Portorožu.

Kot Jankoviči in Hajdarpašici v Ljubljani, so oni na Obali. Mogočna družina. Pač to Slovenčki hlapčki dopuščate.

Aja pred leti je bivša žena povozila z avtom Vejsila Hota. Je zelo trpežen in je k sreči preživel.

Na sodišču pa jo je povoženi zagovarjal ?

Groza kakšna ciganarija nam vlada. Ta SD je nekaj najbolj gnilega polega SDS-a.

ojoj999, 08.01.2025 ob 12:08

Groza kakšna ciganarija nam vlada. Ta SD je nekaj najbolj gnilega polega SDS-a.

Res je.

V Levici so sami nori čudaki pa niso taki zblojeni uničevalci Slovenije kot so v SD in SDS kultu.

To pove vse on tem v kakšnem dreku smo.

SDSovcem se je čisto zmešalo, ko so prišli na oblast in so se obnašali kot popolnoma blazni fašisti med koronco.

Pa smo jih vrgli iz oblasti.

In dobili smo levakarske spake, ki uničujejo Slovenijo na malo drugačen način kot SDS psihoti.

Rezultat obojih je enak, uničena Slovenija.

SDS vlada je delala za dobro ljudi. In Janša nam ne bi nikoli jemal !

Vi pa ste volili tatove in oderuhe, ki si zmišljujejo še nove načine in vrste oderuštva! Še nič ne boste smeli rečt o tem, ker nora Levica pripravlja zakon proti svobodi govora. In se laže, da bo sam za medije, kljub temu, da so že tud pravniki napovedali, da bo prisoten človeški faktor  in si bo lahko vsak inšpektor in AKOS po svoje razlagal in se boš moral sodno zagovarjati in opravičevati??

Pa če prej ni blo davkov, zakaj bi joh pa zdaj moralo tolk bit? Recimo, da jih ne bomo imeli, ker jih do zdaj tud nismo imeli!

Drugače pa uboga Meira Hot, da ji lastno sorodstvo dela takšno sramoto! Pa da mora tam z njimi vred  v javnosti noreti in to gledajo grozno

Nora familija, 08.01.2025 ob 13:02

SDS vlada je delala za dobro ljudi. In Janša nam ne bi nikoli jemal !

Vi pa ste volili tatove in oderuhe, ki si zmišljujejo še nove načine in vrste oderuštva! Še nič ne boste smeli rečt o tem, ker nora Levica pripravlja zakon proti svobodi govora. In se laže, da bo sam za medije, kljub temu, da so že tud pravniki napovedali, da bo prisoten človeški faktor  in si bo lahko vsak inšpektor in AKOS po svoje razlagal in se boš moral sodno zagovarjati in opravičevati??

Pa če prej ni blo davkov, zakaj bi joh pa zdaj moralo tolk bit? Recimo, da jih ne bomo imeli, ker jih do zdaj tud nismo imeli!

Drugače pa uboga Meira Hot, da ji lastno sorodstvo dela takšno sramoto! Pa da mora tam z njimi vred  v javnosti noreti in to gledajo grozno

SDS vlada je delala za dobro ljudi. Se povsem strinjam s tem. Glavno vprašanje je samo za KATERE ljudi?

Pa kakšen idiot moraš to biti kot je ta foter od Meire? A si predstavljaš da imaš hčerko poslanko v parlamentu. Dobro veš da je cela familija pod drobnogledom novinarjev in opozicije in ostalih. In potem se greš pretepat v javnosti. IQ familije hot je na nivoju temperature morja v Piranu.

Iz kje izvirajo oni? Črna Gora? Indija?

A ni njen bratranc na primorskem vodja mafije?

Lovke, 08.01.2025 ob 13:35

A ni njen bratranc na primorskem vodja mafije?

Baje je delal čevapčiče v Črni Gori.

Eden od Hotov je že bil predhodno obsojen zaradi nasilništva in sicer Marko.

A bo odstopila?

akita, 08.01.2025 ob 16:12

A bo odstopila?

Pri nas? 😆

Ja albanka je

Ma očem govoriš,prvo sem jaz v sorodstvu z ljudmi kot Ambrožič in vest kdo je oče partizanov, zdaj pa sem desničar z užitkom, ker prej nisem bil in sem dal glih dvakrat glas za socialne demokrate zdaj jih pa sovražim.  Uglavnem Pahor mi je ogromno pobral. In bo hmalu čas ko se bomo mi smejali. Mi je edino žal samo ene stvari.Meni ni niti hudo umreti, Pahor in ostala kompanija mi je sanje uničila. Gostinstvo in zidarstvo najhujše črna ekonomija. V Evropi Slovenia na samem vrhu

Zakaj nisem prav nič presenečen?

New Report

Close