Najdi forum

Splash Forum Arhiv Finance in kriptovalute Spet nov mrežni marketing

Spet nov mrežni marketing

Zadnjih nekaj tednov me vabi spet v nek mrežni marketing in mi več ne pove kot samo to, da imam lahko brezplačne telefonske klice po celem svetu in celo zaslužim. Od česa pa bi naj zaslužil, če so pa brezplačni klici, se sprašujem. Mislim pa da se imenuje TELME. več mi ne želi povedati. Rekel mi je da bom vse izvedel na srečanju.
Ali kdo pozna to zadevo?

Pokukaj malo tukaj:
http://telefoniranje.savjeti.com/telme.htm

če ne najdeš nobenih pametnih zadetkov v angleščini, veš, da je nategavščina.

Kadar ti nekdo nekaj ponuja, pa noče nič direktnega povedat, je to nateg.

Pred leti so ponujali delo na domu, pakiranje ovojnic in odpošiljanje.
Moj sin se je zanimal za to delo, zato je prišel ponudnik na dom.
Govoril o krasnem delu in velikem zaslužku, ni in ni pa se hotel izjasnit, kaj pakiraš. Sem mislila, da kak reklamni material.

Pa vprašam, če dajo zraven spisek naslovov, kam se pošlje , potem pa le začne : ja, naslovnike morate sami najti

No, tako je bilo: enako pismo, da ponujaš pakiranje kuvert it….. pošiljaš ti dalje komur hočeš in čim več ljudi “nategneš”, več dobiš.

Po domače povedano: navadna veriga, zavita v celofan.

Na tem forumu piše več o tem. Tudi kritike
http://www.zigavavpotic.com/telme.php

Glede nategov je res da jih je veliko v Sloveniji. Jaz sem se malo pozanimal o podjetju TELME in sem ugotovil veliko interesantnih zadev. Mene je pritegnilo. Pa se sploh ni treba nic skrivat, ker podjetje se ne skriva kar je tudi povsod razvidno. Zvedel sem pa tudi da podjetje TELME sodeluje z AT&T,GOOGLE, APPLE in raznimi svetovnimi bankami. Je pa res, da mogoce ljudje ki nevejo kaj ponujajo in ce nimajo informacij, ne povejo raje nic! Preden se zacnes z necem ukvarjti, je moje misljenje, da se moras vsaj pozanimat kaj ponujas!!! Zaradi oseb, ki se grejo nekega velikega biznisa, pa nevejo niti ime podjetja s katerim so zaceli sodelovat, zaradi takih oseb nekatera resna podjetja trpijo in so na slabem glasu! Tako da mislim da je nekaj na tem in da je to podjetje resno. To bi bilo moje skromno misljenje glede tega.

Napiši za kaj gre da bomo sami ocenili ali je nateg!

Stvar je ful dobra!(zdaj)Tudi sama jo imam doma.Lp

Na google odtipkas Telme pa bos vse info dobil….a nimate interneta? Al kako sem pridete? Drugace pa mislim da cenejša varijanta od Telme je že naš ponudnik T2….

Zadeva je vredu stvar in ne vem zakaj folk v tej kurčevi Sloveniji vse skritizira pa v bistvu pojma nima kaj govori ne zakaj se gre.
Ni vse nateg.
Je pa še bolj uporabna za globalno komunikacijo (trenutno se stvar posodablja na kvaliteti itd)in uporabljaš lahko pri tem, mobilni telefon 3g z WIFI, fiksni telefon in seveda PC, nič novega….ne vem zakaj takšno pametovanje????Negativneži !

Aja, pa nekateri ne ločite kaj je Mrežni Marketing kaj pa je PIRAMIDA !
Vsak za vsako stvar reče da je piramida pa sploh ne ve kaj je to.
PIRAMIDA nima proizvoda ali nekega PRODUKTA firme….gre za čisto finančno PIRAMIDO ki pa je v SLOVENIJI prepovedana,kar pa MREŽNI MARKETIG NI !
Ko bi kdo od vas vedu koliko stvari se prodaja preko MREŽNEGA MARKETINGA bi bili tiho tko pa niste in samo neki bluzite…od Macdonalda do zavarovalnic in še in še.
Pa lepo pozdravljeni pametnjekoviči.

Odvisno, kakor se komu splača. Ali veliko telefoniraš, ali imaš veliko mednarodnih klicev, ali želiš še dodatno delati…

Jaz imam klice samo po SLO in strošek na mobitelu do 20 EUR mesečno. Dvomim, da mi kdo za iste klice ponudi bistveno nižje stroške in da je pokritost signala enaka.

Lp,

____________________________________________________________________ Navada ravnanja z denarjem je pomembnejša od njegove količine. Stojim vam ob strani. Janez Tomc, mag. [email protected]

Spet nov mrežni marketing
Napisal: šiški
Datum: 24.01.2009 16:09

Zadeva je vredu stvar in ne vem zakaj folk v tej kurčevi Sloveniji vse skritizira pa v bistvu pojma nima kaj govori ne zakaj se gre.
Ni vse nateg.
Je pa še bolj uporabna za globalno komunikacijo (trenutno se stvar posodablja na kvaliteti itd)in uporabljaš lahko pri tem, mobilni telefon 3g z WIFI, fiksni telefon in seveda PC, nič novega….ne vem zakaj takšno pametovanje????Negativneži !

Aja, pa nekateri ne ločite kaj je Mrežni Marketing kaj pa je PIRAMIDA !
Vsak za vsako stvar reče da je piramida pa sploh ne ve kaj je to.
PIRAMIDA nima proizvoda ali nekega PRODUKTA firme….gre za čisto finančno PIRAMIDO ki pa je v SLOVENIJI prepovedana,kar pa MREŽNI MARKETIG NI !
Ko bi kdo od vas vedu koliko stvari se prodaja preko MREŽNEGA MARKETINGA bi bili tiho tko pa niste in samo neki bluzite…od Macdonalda do zavarovalnic in še in še.
Pa lepo pozdravljeni pametnjekoviči.

No zdej ti bom pa jst neky povedu pametnjakovič… Jst sm produkt kupu, tavelik paket, k itak veš zakaj se gre… ruter sm dubu 2 mesca kasnej, k bi res mogu dubit…. Kupu sm ga avgusta al septembra, tko da itak veš, da sm biu med taprvimi… Pol pa sam za info… Antene še DONS NIMAM!!!! Tko da ti ku si pameten pa brihten, bot še naprej…. Ampak sej mene ni strah… stvar se bo itak naprej odvila, jst bom pa mal preveru, kolk ma ta MLM-multi level marketing, se pravi mrežni marketing denarja…. Jst vem da bom svojga nazaj dobo, pa še kdo zravn… Res je, da če bi produkt kupu, bi blo use kul, pa tud tegale nebi pisu tle gor… ampak, glede na to, da mi pošiljajo razne SMS-e, da naj tapru ruter aktiviram, pa da naj jim kao naslov pošlem, itd…. Jst sm mišljenja, da če eno stvar plačaš, pa č daš 1x naslov, da ti jo morjo dostavt, pa če ti to kdaj aktiviraš, al ti pa ceu life u škatl stoji…. pa če sm jim 1x naslov poslou, pa so šli tako imenovani STROKOVNJAKI in pa računalniški PROFESIONALCI stran preurejat, pa use naše naslove zgubil, jah… bojo to kje drugje razlagal kako pa kaj… EDINA stvar ki si jo napisu, pa da drži je pa to, da to res ni piramida, ampak MLM, se pravi mrežni marketing, v čemer je velika razlika… Drugače je pa nekaj… wifi omrežja se že razvijajo… res je da je TELME prvo, sam je pa le par let pred nami… pa še kaj ko pa niti NE DOBIŠ kar plačaš… :/ Ne vem no… pametnjakovič….

Lepo pozdravljeni,
mrežni marketing je odličen, če si želite ustvariti pasivne prihodke čez čas. Morate biti pozitivno naravnani in vztrajni, in boste uspeli-če delate, kot tudi u vsaki drugi službi. Jaz sem v dveh mlm poslih, ki imajo odlične spletne produkte, katere danes, v času napredne internetne tehnologije vsak rabi! Obe firmi delujeta v več kot 90 držav! Jaz moram priznat, da sem zelo zadovoljna s produkti, in z podporo! Če pa osebno ne rabite produkte, ampak bi jih radi tržili in dobro zaslužili, vpišite se za brezplačen info na http://www.businessathome.MyBusinessPagePro.com in verjemite, da Vam ne bo žal! Priložnost je enkratna! Bodite med prvimi!

Oj, zakaj zgornja povezava ne deluje?

Če si kreativen, imaš jasen cilj kaj si v življenju želiš, imaš voljo do dela, potem ti ponujam odlično priložnost, da se mi pridružiš v novem poslu, ki nima konkurence.

Pozdravljeni.
Ponujam vam dodatni zaslužek, brez vložka. Imenujje se CRYPTOLAUFER (http://www.cryptolaufer.com).
Vpis vas stane 0,14BITCOINA (okrog 70evrov). Za to dobite 3 vstopnice, vsako prodate po 0,07 BITCOINA in vaše delo je končano. Maximalno lahko zaslužite okrog 30.000 evrov, če pa vstopnic po pol leta ne prodate vam sistem vrne ves denar.
Enostavno povedano je to nekaj najboljšega, kar se vam bo oz. je zgodilo…
Za več info pišite na [email protected] ali na 041 914 759.
Lep pozdrav.

Pozdravljeni.
Ponujam vam dodatni zaslužek, brez vložka. Imenujje se CRYPTOLAUFER (http://www.cryptolaufer.com).
Vpis vas stane 0,14BITCOINA (okrog 70evrov). Za to dobite 3 vstopnice, vsako prodate po 0,07 BITCOINA in vaše delo je končano. Maximalno lahko zaslužite okrog 30.000 evrov, če pa vstopnic po pol leta ne prodate vam sistem vrne ves denar.
Enostavno povedano je to nekaj najboljšega, kar se vam bo oz. je zgodilo…
Za več info pišite na [email protected] ali na 041 914 759.
Lep pozdrav.

Oh fantastično, jaz bi rad kupil 1260 vstopnic, v kateri trgovini jih prodajajo?

New Report

Close