Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Spet pediater Kranj

Spet pediater Kranj

Prosim za nasvet. Včeraj sem klicala v ZD Kranj, da teden dni staro hčerko naročim k pediatru za prvi pregled. V mislih sem imela dr. Ješetovo oz. dr. Zadravčevo. Seveda nobna od njiju ne sprejema novih pacientov in so me vpisali k dr. Bartoničkovi. O njej pa nič dobrega ne preberem. Imate kakšno idejo po kakšni poti naj vseeno poskušam priti do ene od zgoraj omenjenih pediatrinj? Je kateri uspelo?

hvala za pomoč.

veš, sploh ni nujno, da sta omenjeni zdravnici najboljši. ko smo mi imeli prvorojenko, smo živeli v kranju. bila sem prva v družbi, ki je rodila, nikogar nisem mogla povprašat po nasvetu za izbiro pediatra. pa sem lepo vprašala kar patronažno sestro, ki je hodila na obisk. in ona mi je svetovala dr. gizdavčičevo, ker da je zelo dobra v postavljanju diagnoz. res sem se odločila zanjo in nikoli tega nisem obžalovala. bila je hčerkina pediatrinja do njenega 3. rd, ko smo se preselili.
pa še nekaj: zelo dobro znan in opevan dr. paternoster (ki mi ga je svetovala tašča) je takrat prva dva obiska zaračunal (mislim da 10T pred osmimi leti), kar se mi je pa zdelo ful podlo. zakaj 2x zaračunat, potem te pa sprejme….
daj, res povprašaj še po kom drugem, velikokrat inmajo ti “najboljši” tako gužvo, da je edno ful za čakat.

nisem ti ravno pomagala, upam pa, da boš premislila tudi v tej smeri.

pa čestitke za princesko, naj čim manjkrat potrebuje pediatra! metka ;-))

Kako ti je zaračunal?? Nam zaračuna le, če pridemo popoldan k njemu na dom. Jaz rada plačam, samo da se izognem vrsti.

Sicer pa se izogni Bartoničkove.

midva imava tudi dr.Gizdavcicevo in je ne zamenjam za nobeno od omenjenih zdravnic….se res posveti otroku, razlozi vse kar zanima mlade starse in si na splosno vzame cas za otroka in starse….

ja, malina***, je bilo to pred osmimi leti in je gospod doktor lepo zaračunal 2x, potem pa si bil lahko pri njem kot vsi ostali pacienti. sicer je bila tašča pripravljena plačat, ampak meni se je zadeva zdela tako podla, da ga nisem hotela. ja, za popoldan mi je pa jasno, da zaračuna.

SKOJARICA, a še vedno dela dr. gizdavčičeva? ful fajn 😉 sem mislila, da je šla mogoeč že v pokoj….

Gizdavčičeva gre letos v pokoj in namesto nje pride nova zdravnica. Sicer sta pa Ješetova in Zadravčeve zakon. O Bartoničkovi pa ne gre izgubljati besed. Ob noricah je napisala Plivin sirup (namesto Flonidana ali Claritina), ki se ga sploh ne dobi v lekarni.

Poiskusi poklicati eno od zdravnic osebno, kajti s sestrami se kaj zmenit je precej tezko (razen Jane, ki je sestra pri Ješetovi).

Sicer pa ti ostane edino še, da pokličeš na ZZZS in povprašaš, če sta omenjeni zdravnici res polno zasedeni in ne sprejemata več pacientov in se nato pritoziš.

New Report

Close