spet pijem svojo jutranjo kavo
jutro…..spet pijem svojo jutranjo kavo … pogled mi uhaja skozi okno ekrana….opazujem nebo….kot, da bi izgubil tisti občutek za čas …kot da za naju ne obstaja tisti jutri… samo danes… in dnevi si sledijo drug z drugim…
In sanjam…sanjam ….da ti prinesem kavico v posteljo..skupaj s tistimi sveže dišečemi rogljički, ki to naredijo slino v ustih….
Ne pustim ti vstati….samo odgrnem rjuho, ki diši po tebi…
Začutila boš moje vroče ustnice, ki so počasi polzele od gležnjev proti mestu…tistem zaradi katerega izgubiš zavest. …toda ne takoj….. nalašč se bom izognil tvoji pič**,,poljubljam ti bradavičke… grizljal jih bom in sesal….. Najini telesi se bosta prepletali… najinoo dihanje je bo strastno….
»Poliži mi pič***… takoj!!« bodo tvoje beside…
Lizal te bom z celeim jezikom …Z ustnicami ti bom objel obe sramni ustnici ….in se po francosko poljubljal s tvojim gumbkom…. Z vsakum mojim močnejšim dotikom ti bo slast kot šok pretresela telo in čutila boš, da se bliža tistih tvojih**pet minut**..
Obrnil te bom na stran, dvignil tvojo nogo in prodrl…globoko….. Ljubila se bova počasi ….vsa se bova osredotočala na čutila….. Z rokama ti bom božal joškice in te počasi nasajal….. Čutila boš mehkobo utripajoče glavice mojega kur***. Stiskala boš mišice v pič*** in mi tako večevala užitek…. Počasi bova pospešila ritem…obstal boš čas in proctor…. Čutiti bo le vonj po pohoti in ljubezni. ….
**ljubim te!…ljubim ta tvoja usta, tvoje joške.. tvojo mokro pič**, tvoje prste na nogah…***….bodo besede , ki jih bo danes slišala, preden ……..
**