Spet Pirovac

Meni kar ne gre iz glave ta Pirovac, čeprav mi ne uspe rezervirati apartmaja v željenem terminu in izbrani lokaciji – to pa je Uvala Vrilo. Ta del Pirovca smo na hitro videli in se nam je zdel prav simpatičen. Na forumu sem že brala, da so vse plaže primerne za majhne otroke. Mene pa zdaj zanima, kako pa je z gužvo v drugi polovici avgusta na plaži Lolič. Bojim se, da je kar precej oblegana. Zasledila sem tudi, da je ena spraševala, kje je Punta – to tudi mene zanima, ker je nikakor ne najdem na karti Pirovca. Prosim za pomoč vse, ki ste že kdaj bile v Pirovcu.
Lep dan, Darja

Sicer smo bili lani v Pirovcu, a ti težko pomagam.
Bili smo septembra, naša dva falota pa takrat zelo nezainteresirana za vodo (jima je bila kao premrzla), nama pa itak ni do ležanja, tako da smo bolj pohajkovali. A kje je Punta res ne bi vedela.
Sicer pa – če še niste bili v teh koncih, res priporočam.

Tudi sama se zanimam za Pirovac.
Če se bo kaj javila rožica…prosim za slikice, ki jih je že v spodnjih postih omenjala.
Pošlji na naslov: erna.povh@email.si
Hvala – lp

Kolikor vem je Punta kakšna 1.5 -2 km pred Pirovcem (če se pelješ po magistrali od Biograda). Je zelo mirno in čudovito, v Pirovac je pa treba z avtom ali čolnom.
Vrilo (bliže Pirovcu in gosteje naseljeno kot Punta) in Punta sta malo dlje od centra, zato pa mirnejša. Tudi obe plaži o katerih je že bilo govora (Lolić in Starine) sta zelo daleč od tam, da ne bo pomote.

Živjo!
Vidim, da dobro poznaš ta okoliš. A mi lahko kaj več napišeš o tem?
Sem našla na internetu eno hiško v Punti, ki je čisto na plaži in izgleda res lepo… pa se do Pirovaca ne da prit peš…na primer zvečer, ko bi šel človek malo pohajkovat? Pa je v bližini Punte kakšna trgovina itd… ali je vse oddaljeno cca 2 km?
Pa senca? Je tam okoli kaj sence?
A ti priporočaš kakšno lokacijo okoli Pirovaca in morda celo kakšen apartman?
Pa še kak nasvet :-)))
LP – Erna