Spet puder
Lep pozdrav!
Vlažilne pudre imajo skoraj vse blagovne znamke, tako nizkega kot tudi visokega kakovostnega razreda. Glede tega, kateri puder je dober in kateri ne, pa zelo ne rada odgovarjam in skušam biti čim bolj objektivna. Vsak puder je dober za svojo ceno, poleg tega pa je kvaliteta pudra velikokrat odvisna tudi od odzivnosti kože na puder in od nege, ki jo nudite vaši koži.
Glede prekrivnosti pudra pa toliko: puder, ki je prekrivajoč ponavadi ni tako vlažilen, kar pomeni, da vam glede na tip kože ne bo ustrezal. Če pa je puder vlažilen, pa največkrat ni tako prekrivajoč, saj so ti pudri teksturno bolj tekoči.
Glede na opis, mi prosim pošljite svoje podatke na e-mail [email protected]
Poslala vam bom vzorčke novega pudara IsaDora Velvet Touch, ki je vlažilen, neparfumiran.Poudarjam da imamo vzorce pudra le v enem barvnem odtenku, kar ne pomeni, da vam bo vzorec pudra barvo ustrezal, lahko pa boste testirala vlažilnost pudra.
Prosim, da poleg podatkov napišete tudi s kakšnim namenom pišete. Glede nato, da se na forumu predstavljate z nicki, potem pa mi pošljete svoje podatke, ne morem za vsakega posameznika vedeti s kakšnim namenom mi piše.
Hvala za razumevanje!
Lp Nada