Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Spet se mi je pojavilo mleko (???)

Spet se mi je pojavilo mleko (???)

Ker tema v bistvu ni povezana direktno z otroki, sem jo uvrstila kar na čvekovski forum.

Konec julija sem nehala dojiti, ker je bilo mleka že zelo malo pa tudi sin ni kazal več ne vem kakšnega interesa. Po prenehanju nisem imela nobenih problemov z vnetimi prsmi ali kaj takega.
No, včeraj, ko sem se po tuširanju brisala z briačo pa opazim par kapljic mleka na dojki! Pa že zadnjič se mi je zjutraj zdelo, da imam malo vlažno pižamo, ampak sem mislila, da me je mali poslinil, ker je spal pri meni.

A je to normalno, a se je še kateri dogajalo kaj podobnega?
Saj bi vprašala Pušenjaka, pa mu nočem “težit”, ker mogoče je to čisto običajno.

Hvala za odgovore!

čist normalno 🙂

B.

Cisto normalno! Nekatere mamice imajo manjsi, kratkotrajen “naval” mleka se leto dni po prenehanju dojenja, npr. v situacijah, ko zaslisijo otroski jok, cmokanje ali ob tusiranju s toplo vodo.

Ana

Aja? Nisem vedela, da hormoni tako dolgo “držijo”. :))

Hvala, sta me pomirile. Lep dan!

Meni še sedaj, po 7. mesecih nedojenja, pritečejo kapljice mleka! Baje je normalno!

Tudi meni po 9 mesecih.Kaj pa če si noseča?

Jaz sem ga imela kar nekaj še pol leta po dojenju (dojila 8 m), zanimivo, da se mi je zgodilo ko je bil mali star 2 leti in 4 mesece, da so se mi pojavile kapljice na majci. In ko sem stisnila je šlo še ven. Takrat pa se je zgodilo najbrž od silne želje po še eni bebici.

New Report

Close