SPET SO ME ZAJEBAL
Sorry ampak si res ena prismoda. Najprej napišeš en post, ki nima ne repa in glave, potem pa v kot in čakaš, kaj ti bodo ostali napisali in celo toliko časa imaš, d aodgovarjaš vsakemu posebej.
A se ne bi raje ven spravil, kot da tukaj nalagaš, kako so te zajebali, kako si ubogi, da ne najdeš deklice itd?????
Začni gledat in ne jamrat, ker si kot stara baba pri 75……
Ne trudi se odgovarjat, ker me nekaj dni ne bo…..
Ne se sekirat. Ko bo prišel čas za ljubezen boš že vedel. Pojdi s prijatelji ven žurat … mogoče se pa takrat kaj zgodi … pa ljubezen v podjetju … kaj pa če bi bila skupaj in šla narazen … kako bi jo potem gledal … sedaj saj z veseljem hodiš v službo.
Trenutno pa uživaj samsko življenje, delaj na karieri, počni kar želiš … kaj hitro se lahko zgodi, da ne boš več mogel, ker te bodo ujela krila ljubezni. Takrat pa sam veš, da pridejo omejevanja in kompromisi. Sedaj si samo ti, tvoje misli, tvoje želje … sam odločaš o stvareh. Potem, ko bosta pa dva, pa tega ne bo več.
Razumem.
vendar se mi pa zdi, da ti ne razumeš, da s tem izumljanjem žarnice bo samo več bolečine v meni in vedno bolj strto srce in če se bo zgodila ljubezen srce več ne bo imelo moči, da bi to ljubezen negoval